Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. április 30., szerda

18.739 - ​Már megint Kishantos! A Szilaj Csikó munkatársának nyílt levele Orbán Viktorhoz....


Feladó: Szabó Béla 
Dátum: 2014. április 30. 21:06
Tárgy: Szilaj Csikó
Címzett: 
​Kutasi József Antal​

http://www.szilajcsiko.hu/

 

Kiemelt ajánlatunk 
 

​​
Már megint Kishantos!
A Szilaj Csikó munkatársának nyílt levele Orbán Viktorhoz

tovább

Cikkek

A Tápió mente negyedszázada társrendezője a tavaszi emlékhadjáratnak
Basa László
...hívatlanul is elmentünk, díszőrséget adtunk, katonai tiszteletadást mutattunk be. Mellesleg ezen a napon – miként a korábbi években is − a nagykátai Város Napja rendezvényein a legnagyobb létszámú katonai hagyományőrző egységet a gyermekkorú katonai hagyományőrzők adták.
tovább
 

Egy magyar mártír, dr. Donáth György emlékére
Várkonyi László

Várkonyi László többszörösen is fontos dolgot cselekedett. Egyfelől nem engedi, hogy sok tekintetben példamutatóan bátor és méltóságteljes honfitársaink, mártírjaink – kiváltképpen Donáth György – a feledés homályába vesszenek. Másfelől pedig nem engedi, hogy történésznek mondott fiúk ott folytassák, ahol apáik abbahagyták: nyakló nélkül antiszemitázzanak...
tovább
 

Zendülés az ukrán hadseregben...
Sajtóhírek szerint lázadás tört ki az ukrán hadsereg 93. gépesített brigádjában, Dnyepropetrovszk megyében. A zendülésről videók is megjelentek, de a hivatalos ukrán közlések tagadják a lázadást.
tovább
 

Sikerrel zárult a „Dunán innen, Tiszán túl"...
2014. április12-én szombaton közel 300 gyermek és fiatal érkezett Nagykovácsiba, hogy részt vegyen és megmutassa tudása legjavát a „Dunán innen, Tiszán túl"gyermek- és ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny első alkalommal megrendezett budapesti és Pest megyei elődöntőjén. A Budenz Népdalkör tagjai ezüst minősítést kaptak – köztük Varga Vázsony.
tovább
 

 FELHÍVÁS és CIVIL KEZDEMÉNYEZÉS a földforgalmi törvény módosítására
Anyaföldvédelmi Kerekasztal, Prof. Tanka Endre
Felhívjuk a magyar parlamenti pártokat, hogy követeljék ezeket a lépéseket a jelen és megalakuló magyar kormánytól. Kérünk minden magyar társadalmi szervezetet és állampolgárt, hogy csatlakozzon felhívásunkhoz.
tovább
 

 Filmek

 
Zendülés az ukrán hadseregben...

Sajtóhírek szerint lázadás tört ki az ukrán hadsereg 93. gépesített brigádjában, Dnyepropetrovszk megyében. A zendülésről videók is megjelentek, de a hivatalos ukrán közlések tagadják a lázadást. Filmek itt. Cikk: itt
tovább
 
Vukics Ferenc beszélget Bencsik Mónikával a „Dunán innen, Tiszán túl" népművészeti tehetségkutató versenyről. 30. Baranta Híradó - 2014.04.12.

Vukics Ferenc (Országos Baranta Szövetség, elnök) beszélget a Bencsik Mónikával (Nagykovácsi, polgármester) a "Dunán innen, Tiszán túl" ifjúsági (6-12 és 13-18 éves) népművészeti tehetségkutató verseny, Budapest és Pest megyei elődöntőjén.
tovább
 
Az EU döntéseit bankárok, nem politikusok hozzák
Morvai Krisztina egy friss, tudományos igényű kutatási jelentést idézett a 2014. áprilisi strasbourgi felszólalásában. Eszerint a pénzügyi szektor 1700 ún. "lobbistát" alkalmaz, és évi 120 millió eurót költ az EU döntéseinek befolyásolására. Tényleg fedőszervezet az Unió?
tovább 

 

18.738 - Gyönyörű különleges virágok!


Feladó: Istvánné Szilágyi Istvánné 
Dátum: 2014. április 30. 21:40
Tárgy: Furcsa virágok. 
Címzett: <jozsef@kutasi.eu>, 
Tessék gyönyörködni!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



18.737 - Magyarország Kormányának Hírlevele > ​2014. április 30. 19:15


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum:
​​
2014. április 30. 19:15
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának Hírlevele 2014-04-30
Varga Mihály ismertette a konvergenciaprogramot

Háromszázalékos növekedést és 1,9 százalékos költségvetési hiányt vár a magyar kormány 2017-re az Európai Uniónak megküldendő konvergenciaprogram szerint, amelyet szerdán mutatott be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Budapesten.

Az agrárium és a felzárkózás szempontjából is kedvező volt az EU-csatlakozás

Magyarország egyértelműen haszonélvezője az Európai Unió közös agrárpolitikájának és az uniós csatlakozásnak – jelentette ki Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára azon a konferencián, amelyet Magyarország EU-csatlakozásának 10. évfordulója alkalmából szerveztek Budapesten.

Sikeres volt a szűrés éjszakája program

Sikeresnek értékelte a szűrés éjszakája programot az egészségügyért felelős államtitkár, hozzátéve, hogy a szervezett szűrések tovább folytatódnak.



További hírek