Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. március 24., péntek

21.963 - Kutasi József Antal írja: TÁJÉKOZTATÓ! > 2017. március 24. 13:27

TÁJÉKOZTATÓ!

Sajnos
​ 2017. március 06 - óta, két hétig  a VASZARY KOLOS KÓRHÁZBAN Esztergomba, a Neurológia osztályon, agyvérzéssel és jobb oldali bénulással - kezek és lábak is - , tartózkodtam.

​Most továbbra itthon a lakásban, ágyban fekvő beteg vagyok. Mivel egyedül lakok és élek, így szomszédom a ​Paczolay Piroska és családja, valamint Dr. Bálint Levente (Belgyógyász, Gastroent., Piliscsaba - Klotildligt háziorvosa) gondoskodnak rólam. Köszönöm szépen!

​A további szakorvosokhoz való beutalási időegyeztetés megtörtént, akik átveszik az egészségi állapotom rendbe hozatalát.

​A KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR​ munkám, nem fog szünetelni! Tovább dolgozok - csak nehezebben - , a magyar honfitársaim javára.

​A névnapomra érkezett több száz jókívánságokat, igaz és nagy szeretettel köszönöm, és hálás vagyok, hogy gondoltak rám.​

​Jó egészséget és szép napot kívánok a
 22.531 (huszonketőezerötszázharmincegy) E-mail és 4.859 (négyezernyolcszázötvenkilenc) Facebook ismerőseim
​nek, - és minden más olvasóimnak -, a világ minden részén!​
Üdvözlettel,​

Kutasi József Antal


​Kutasi József Antal
H - 2081 Piliscsaba - Klotildliget, Munkácsy Mihály köz 3,​ Magyarország
​​
Vezetékes telefon: 0036  26  63 17 66  > Üzenet rögzítő > Név megadás!
Mobil telefon:  0036  70 589 98 83 > SMS küldés > Név 
 
megadás
 
 Erre a címre <
jozsef@kutasi.eu> Kérem az anyagokat,üzeneteket,megivókat,tájékoztatókat,és a személyes leveleket!
Ancient Hungary fényképe.


2017. március 5., vasárnap

21.962 - ​Két hónapot tévedett az időjárás - olyan jön, ami idén még nem volt > 2017. március 05., 08:20


​​
Két hónapot tévedett az időjárás - olyan jön, ami idén még nem volt

2017. március 05., 08:20
A fővárosi melegrekord megdőlt, az országoshoz sem kellett sok - tisztára mintha május lenne. A jövő héten viszont végig esni fog, ma jöhet az év első mennydörgése
19,3 fokot mértek Budapestenn megdőlt a fővárosi napi melegrekord.  Mostanáig ezen a napon 18,9 Celsius-fok volt a legmagasabb hőmérséklet, amelyet a fővárosban mértek. Ezt először 1920-ban, majd 1998-ban is rögzítették. Most viszont a II. kerületben 19,3 fokig melegedett a levegő, így ez lett az új március 4-iki melegrekord.

Az országos rekord beállításához is kevesebb mint fél fok kellett. Az országban a Somogy megye déli részén fekvő Babócsán volt a legmelegebb, ahol 21,2 fokig melegedett fel a levegő. 2001. március 4-én viszont melegebb volt a Baja melletti Csávolyon, akkor 21,6 fokot rögzítettek.

A meteorológiai szolgálat most is megjegyezte, hogy a sokévi átlag szerint a 20 fok fölötti csúcsértékek május első felére jellemzőek.

Itt a hidegfront - télikabát azért nem kell

Szombat késő estétől viszont nyugat felől hidegfront érkezett az országba. Ennek hatására vasárnap - szombathoz képest - már mérséklődik a nappali felmelegedés, de a hőmérséklet még így is jócskán az ilyenkor megszokott fölött marad.

Az előrejelzés szerint vasárnap többnyire erősen felhős idő várható. A déli órákig elsősorban a középső és a keleti országrészben valószínű helyenként kisebb csapadék. Délutántól délnyugat felől egyre többfelé várható eső, záporeső, egy-egy zivatar sem kizárt.

A kiterjedt csapadék a Tiszántúlt várhatóan csak este éri el. Legkisebb eséllyel a Nyugat-Dunántúlon eshet. A légmozgás gyakran élénk helyenként erős is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-10, a legmagasabb hőmérséklet 12-18 fok között valószínű.

Idén először jöhet a mennydörgés - egész héten kell az esernyő

Az időkép.hu arra is felhívja a figyelmet: a Dunántúlon néhol jelentősebb mennyiségű eső is hullhat, intenzívebb záporok is kialakulhatnak, helyenként az ég is megdörrenhet majd. Hétfőn napközben több helyen alakulhat ki kisebb eső, zápor, a délnyugati tájakon helyenként egy-egy zivatar is előfordulhat. A héten kisebb-nagyobb csapadék minden nap előfordulhat majd - írja az Időkép.

2017. március 3., péntek

21.961 - Ferencz Klára és Szőts Béla: BÉKE HÁZA_a tájékoztatásról


Feladó: Szőts Béla
Dátum: 2017. március 3. 19:45
Tárgy: BÉKE HÁZA_a tájékoztatásról
Címzett:


​Ugye, az "információ", a tájékoztatás minden-kor-ban fontos volt?
...s ugye, a valós értékeket bemutató,
a mindennapok megéléséhez szükséges
információkat, ismereteket közvetítő tájékoztatás
ma is szükséges!?
Bár az már más kérdés,
hogy egyes történelmi korokban
a "tudás", az "információ"
bizony-bizony csak szűk körök kezében volt,
amit csak "csepegtetve" osztottak meg,
míg a mai kor embere nem győzi kapkodni a fejét,
annyi, de annyi "hír" zúdul reá, a "csatornák"
megszámlálhatatlan  és megítélhetetlen sokaságán.
​Sajnos, ennek az végeláthatatlan áradatnak
én is, mi is "célpontjai", és ugyanakkor forrásai vagyunk.
Ezt a levelet is azért írjuk,
hogy
​ 
​felhívjuk
​ 
a figyelmet
újonnan indított facebook oldalunkra,
amelyen a Szent Ferenc Alapítvány tevékenységéről;
a Keresden zajló értékmentésről,
(amely szól az Alapítványnál felnövő fiatalakról,
​szól
 a
​ mindannyiunk 
​örökségét
​ 
​jelentő
várkastély "reneszánszáról"
​);​
s a mindezek jegyében zajló munkákról,
a jól végzett munka öröméről osztunk meg.
​Kérlek, fogadd oly szeretettel,
mint ahogy mi mindezeket ​napról-napra közzétesszük! 
​új facebook oldalunk: Béke Háza Keresd​
Kérünk csatlakozz hozzánk,
s legyél Te is követője, de akár támogatója is,
e cseppet se könnyű, de nemes, nagyszerű értékmentésnek!
TISZTELETTEL KÖSZÖNJÜK
​!​
A Teremtő Isten áldása legyen minden "igaz" emberen!
Szeretettel ölel:
​​
Ferencz Klára és Szőts Béla

 "..így készülünk szelíd háborúra,
              mindig magunkért, soha mások ellen,
              sót párolunk és vásznakat szövünk,
             s míg kisebbítnek lassan megnövünk." 

HISZÜNK A SZERETET ÉS AZ ÖSSZEFOGÁS EREJÉBEN!  

21.960 - BRFK tájékoztatás személyes adatok kezeléséről és az érintettségemmel folyó eljárásokról


Feladó: András Tejfalussy
Dátum: 2017. március 3. 20:34
Tárgy: Fwd: BRFK tájékoztatás személyes adatok kezeléséről és az érintettségemmel folyó eljárásokról
Címzett:
​ ​
Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>

Tájékoztatás a Magyarok Szövetsége tagjai részére

A "Helyi hős" honlapon szereplő Kükdei Zsolt által ellenem az "MSZ stratégák" felé terjesztett hamis vádak, a fenyegetései
megalapozatlanságát a www.tejfalussy.com honlap dokumentum gyűjtemény kellően bizonyítja, javaslom az elolvasásukat.
Kükedi megnyilatkozásai vonatkozásában engem mindig csak az érdekelt, hogy az emberek nem igyák az ellenőrizhetetlen tisztaságú csapvizet, a desztillálással tisztított vizet ne hiányos konyhasópótlás mellett igyák, és ne egyenek,ne igyanak mérgezően sok káliumot. Másokkal szemben is fellépek, akik a csapvíz tisztítás nélkül ivását, a konyhasó hiányos és vagy kálium túladagoló étkezést egészségesnek tartják, az ezekre felbiztatást nem tartják bűncselekmények, lásd melléklet.
Kükedi Zsoltviselkedése  példa arra, mennyire elhitették diplomásokkal is a csapvíz szennyeződés mentességét.Példa arra, hogy semmibe veszik a már kiderült túlszennyezettségeket.
Ha perelni akar, a vele kapcsolatban közzétett adatokat jogos védelemnek tekintem és az általa velem szemben előadott vádakat pedig hamis vádaskodásnak, rágalmazásnak. Ha perelne, majd a viszontvádamban benyújtom a bizonyítékokat arról, hogy a stratégák email címeire milyen hamis vádakat, rágalmakat küldözgetett a szakmai eredményeim lejáratására. 

Budapest, 2017. 03. 03. 
​​
Tejfalussy András

Melléklet:KÖZZÉTETT NYILVÁNOS VÁLASZOM AZ ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK BIZTOSA NÉPIRTÁS ÜGYI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ELHÁRÍTÓ „HATÁROZATÁRA" (Iratjel: ajb-valasz-170303)

2017. február 27. 23:39 Kükedi Zsolt írta,

 

Megérkezett Tejfalussy aljasságáról a bizonyíték: feljelentése alapján immár a Pesti Központi Kerületi Bíróságon folytatjuk. Innentől nincs megállás, mert ami lavinát elindított, hogy engem alaptalanul soha el nem követett bűncselekménnyel megvádolt, nagy nyilvánosság előtt rágalmazott, adatokkal élt vissza, azokat kérésre sem tette elérhetetlenné oldalán és mindezzel anyagi haszonra tett szert, abban minden cselekedetéért felelnie kell.

András, ezúton üzenem, hogy ha te nem vinnéd végig ezen eljárást, akkor egy másikban találkozunk, amit én indítok ellened. Ebben hamis vád (Btk. 268. § (1) bek. a) és b), (három évig terjedő szabadságvesztés), (2) bek. (egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés), rágalom (226. § (1) bek. (egy évig terjedő szabadságvesztés), (2) bek. b) (két évig terjedő szabadságvesztés)), sőt csalás (373. § (1) bek. és (2) bek. ba) és bc) (két évig terjedő szabadságvesztés) és (3) bek. b) (három évig terjedő szabadságvesztés)) lesz a vád. De elővesszük a 219. § (1) bekezdés a) pontjába ütköző haszonszerzési célból és jelentős érdeksérelem okozásával elkövetett személyes adattal való visszaélés tényállását is és az Infotv. 12. § (2) bek. elmulasztását, a (3) bek. a) pontja szerinti, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint hozzájárulásom hiányát is, valamint a 7. § (1) bek. szerint én, mint érintett magánszférájának védelmének elmulasztását.

Addig is tanulmányozd őket: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=152383.323277, http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=139257.322945.

Az eljárás(ok)ban a címzetteket tanúnak kérem fel. 

Minden erőmmel, jogi ismeretemmel védeni fogom a jó hírnevemet, a családom jó hírnevét, de itt már nem állunk meg. Sok időt adtam és legalább nyolcszor kértem, hogy visszakozz abból a támadássorozatból, amit ellenem minden alap nélkül indítottál. Te ezzel nem éltél. Sőt még több rágalmat összehordtál rólam. Oldalad immár hemzseg a rólam állított alaptalan vádaktól. Innentől veled példát fogok statuálni, hogy mivel jár az, ha valaki sorozatosan ennyi törvénnyel visszaél. Számíthatsz tőlem azon alaposságra, amivel feltártam az eddigi tévedéseidet és be fogom bizonyítani, hogy azok a részigazságok, amelyeket oldaladon felhasználsz összességében egy önérdekű csalás részei, amiből te egy hamis vádsorozatot állítasz össze és amivel velem együtt embertömegeket – közöttük prominens magyarországi állami vezetőket és köztiszteletben álló embereket – hozol ok nélkül vád alá és mocskolod be minden ok nélkül nevünket. Ezen kívül személyes adatainkkal visszaélsz, azokat engedély nélkül felhasználod a saját kereskedelmi céljaid érdekében, amely cselekedetet kérésére sem vagy hajlandó abbahagyni.

 

A helyzetet súlyosbítja, hogy a Google a nevemre keresve immár az ötödik helyen hozza azt „csapvizes fajirtás" címszó alatt: https://goo.gl/l1ACSM. Ez innen már hosszú ideig kitörölhetetlen lesz.

 

Ha egész életem innentől ezzel telik is, akkor is bebizonyítom a fentieket.

Semmi okod nem volt, de leginkább alapod nem volt e hadjárat elindításához, most meglátjuk milyen jó vagy a jogi „kardforgatásban". 

Találkozunk a Bíróságon.

 

Üdvözlettel, Kükedi Zsolt

 
2017. március 1., szerda

21.959 - ​1848-AS MAGYAR FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC emlékére, München > ​2017. március 11-én!


Feladó:
​​
Krisztina Busa

Dátum: 2017. március 1. 10:34
Tárgy: WG: meghívó nemzeti ünnepre
Címzett: 
​​


Kedves Barátaink!
Amennyiben még nem értesültek volna az alábbi március 1
​1​
-i műsorról, szeretnének felhívni rá figyelmüket.

Üdvözlettel
Busa Krisztina
UIM és KMÉM Pax Romana Müncheni Csoportja

Von:
​ ​
Ungarische Katholische Mission 
Gesendet: Montag, 27. Februar 2017 14:19
Betreff: meghívó nemzeti ünnepre

Kedves Magyar Testvérek!
Ajánlom figyelmükbe a mellékletben található meghívót.
Szívélyes lelkipásztori üdvözlettel
Merka János

plébános

Meghívó

A Müncheni Magyar Katolikus Egyházközség

tisztelettel meghívja Önt és kedves családját, valamint barátait és ismerőseit az

​​
1848-AS  MAGYAR FORRADALOM  ÉS SZABADSÁGHARC

emlékére rendezett polgári emlékünnepélyére,


​​
2017. március 11-én, szombaton 16:00 órai kezdettel

Helyszín: Müncheni Katolikus Főiskola

(Jugend- und Campuskirche, 81667 München, Preysingstr. 85.

S-Bahn: Rosenheimer Platz, U-Bahn: Ostbahnhof)


Ünnepi beszédet mond

Dr. Latorcai Csaba

kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkár


Közreműködnek:

Balogh Éva, Cserkészek, Drüen-Kiss Viktória, Gramling Olivér,

Hétvégi Magyar Iskola növendékei, Jost Ilona, Józsa Péter,

Jussel Ottó, Kosztolányi Márta, Laenger Patrik,

Lanner Katalin, Lautenbach Sandra, Oláh Carla,

Rogge-Solti Katalin, Schneiderlin David, Schwarzkopf Dávid,  Schwarzkopf Félix, Szabadi Gergely


Fővédnök: Tordai-Lejkó Gábor főkonzul

Magyarország Müncheni Főkonzulátusa

A rendezvény felelős szervezője Szarvas Erzsébet

lelkipásztori munkatárs

Minden érdeklődőt szerettel várunk!


Magyar Katolikus Misszió  Ungarischsprachige Katholische Mission
Oberföhringer Str. 40, D – 81925 München
Tel.: +49 / (0)89 / 98 26 37, 98 26 38
Fax: +49 / (0)89 / 98 54 19


21.958 - Kutasi József Antal oldal bejegyzései 2017. februárjába > 115 > Kérem kattintaní!