Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 7., hétfő

3.291 - Szabó László: Ki a vén Istenben bízzunk, amikor minden mozgalom élén lévőről kiderül, hogy hazug, zsidóbérenc, komcsi?

Von: Laci Szabó
Gesendet: hétf
ő, 2009. szeptember 7. 10:37
An: Kutasi József
Betreff:
KIBEN BÍZZUNK ÉS HOGYAN????

Tisztelt, Kedves Kutasi József!

Ki a vén Istenben bízzunk, amikor minden mozgalom élén lévőről kiderül, hogy hazug, zsidóbérenc, komcsi? Morvai Krisztináról is rebesgetik, hogy "ejtőernyős", meg, hogy szereti költeni a pénzt, főleg ha könnyen jön, vagy könnyen hozzá lehet férni. Személyes ismeretség hiányában nehéz eldönteni mi az igaz, ki az igaz. Vagy épp az a hamis aki a jól értesültség dicsfényében feszeleg, és épp az élen állókat próbálja lejáratni, hogy a helyükre léphessen.

Van egy ismerősöm aki annyira ateista, hogy jelenlétében Istenről beszélni sem lehet. A sógora jól ismeri és azt mondta: a Gyurinak csak az a baja Istennel, hogy bitorolja az Ő (mármint Gyuri ŐFELSÉGE) trónját. Lehet, hogy a politikában is "csak" ennyi a baj? De akkor honnan tudjuk ki az igaz "Isten"? és ki a trónbitorló.

Itt van pl.: Csurka. Habzó szájú szélső jobbos. Közben meg besúgó volt. De sorolhatnánk neveket az 56-osok közül is, akik elfajzottak. KIBEN BÍZZUNK ÉS HOGYAN????

Bocs, hogy kételyeimmel zaklattam.

Üdvözlettel Szabó László

Ui.: szeretnék az élen látni egy fedhetetlen tiszta lelkű embert- gondolom nem csak én.

------------------------------------------------------------------------------------

Írja Kutasi József:

Ki tud Szabó László úr kérdéseire, választ adni? Hol marad a Media? 79 Media címmel vagyok kapcsolatban! Küldöm az anyagot, de csak 10 % a-lék tart arra érdemet, hogy válaszoljon. Írjanak, de igazságosan, hazugság nélkül. Vagy nincs igazság, csak hazugság?
--------------------------------------------