Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. november 15., vasárnap

3.900 - Független Újságirok Szövetsége - Magyarország > http://www.fusz.hu > Ez történt a héten > 2009. november 15.

3669.png
http://www.fusz.hu 

Ez történt a héten > 2009. november 15.

Őseink étele a „hagyományőrző áldos"? /Áldos glossza/
2009-11-15
A 2006-ban Somogy megyében megtalált hun üst

Teljes cikk


A magyar tudomány napja a Délvidéken
2009-11-15
A Vajdasági Magyar Tudományos Társaság a Magyar Tudomány Hónapja keretében ünnepi tudományos tanácskozást tartott Újvidéken november 7-én. Az ülést Dr. Szalma József, a Vajdasági Tudományos és Művészeti Akadémia tagja, az Újvidéki Egyetem jogprofesszora nyitotta meg, aki egyben a Vajdasági Magyar Tudományos Társaság elnöke is. Lényegében az ő szervező tevékenységének köszönhető a tanácskozás létrejötte és sikeres lebonyolítása. 
Teljes cikk


Czegő Zoltán: A Szeret vizén
2009-11-15
Teljes cikk


Butaság ellen nincs oltás
2009-11-15
Teljes cikk


Sarudi Sebestyén József: A galambbúgos nagykapuk
2009-11-15
Teljes cikk


Gyógyszer vagy méreg?
2009-11-15
Nem helyettesíti a patikát az internet.
Teljes cikk


Bágyoni Szabó István: Versvirágvasárnap
2009-11-15
Teljes cikk


Egy járványügyi szakorvos válaszol H1N1 ügyben
2009-11-15
Az egyesült államokbeli Dr. Kent Holtorf, fertőző betegségek szakorvosa egy Fox News csatornán történt rövid interjúban kifejti, hogy a védőoltás súlyos egészségügyi következményekkel járhat, saját praxisából származó tapasztalata alapján teljes mértékben ellenzi a szert és sem magának, sem a családjának nem szándékozik beadatni az "ellenanyagot".
Teljes cikk


„Nem a család van válságban" - Családkongresszus Máriabesnyőn
2009-11-14
Nem a család, hanem a társadalom van válságban – hangsúlyozta Farkas Péter szociológus csütörtökön, november 12-én kezdődött XVI. Családkongresszuson, Máriabesnyőn. A MAKACS, azaz a Magyar Katolikus Családegyesület A boldogabb családokért című püspökkari körlevél megjelenésének tizedik évfordulója alkalmából rendezte meg a háromnapos konferenciát a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házban.
Teljes cikk


Olasz polgármesterek akciója a feszületekért
2009-11-14
Több olasz helyi vezető példátlan intézkedésekkel tiltakozik az Európa Tanács emberi jogi bíróságának november 3-án hozott döntése ellen, melynek értelmében az olaszországi iskolákból el kell távolítani a feszületeket.
Teljes cikk


Válságban többen járnak templomba Írországban is
2009-11-14
Dublin – Írországban a gazdasági válság óta egyre többen és egyre gyakrabban mennek templomba – adta hírül a dublini Iona Intézet. David Quinn, az intézet igazgatója rámutatott: a papok megfigyeléseit a szentmisék növekvő látogatottságáról alátámasztják az országos közvélemény-kutatás eredményei is.
Teljes cikk


A pszichológus még az ateistáknak is javasolja az imát gyermekükkel
2009-11-14
(Hannover) - Wolfgang Bergmann gyermekpszichológus azt javasolja a szülőknek, legyenek bár hitetlenek vagy kifejezetten ateisták, hogy próbáljanak meg gyermekükkel imádkozni. Megokolása nem vallási természetű, hanem kifejezetten pszichológiai.
Teljes cikk


USA: vita a „keresztyén" rendszámtáblák körül
2009-11-14
(Columbia) – Dél-Karolina Államban színes kereszttel, templomablakkal és ezzel a felirattal: „Hiszek" jelentek meg új rendszámtáblák az autókon az elmúlt hónapokban. A szövetségi állam egyik bírósága viszont kimondta, hogy ezek alkotmányellenesek.
Teljes cikk


A fiatal orvosok üzenete a társadalomnak
2009-11-13
Teljes cikk


Szép gesztus, de tragédia!
2009-11-13
Teljes cikk


Miért maradt el a tegnapi fociedzés?
2009-11-13
Teljes cikk


Médiatanácskozás – megszólítani a Kárpát-medencei magyarságot
2009-11-13
Kell egy, a Kárpát-medencei magyarságot megszólító sajtóorgánum. Ebben teljes volt az egyetértés a határon túli és az anyaországi református újságírók között, a berekfürdői Megbékélés Házában tartott tanácskozáson.
Teljes cikk


Csak az igazat, na, azt aztán semmiképpen se!
2009-11-13
avagy Csűrni csavarni, a fából vaskarikát, jobb kézzel bal fület vakarni, csak az igazság, na az semmiképpen el ne hangozzék!
Emlékszem, boldogult fiatalkoromban, amikor az államszocializmus és a barbárkapitalizmus emblematikus fordulópontjának közelében mintegy szűk másfél esztendőre a Magyar Néphadsereg vendégszeretetét „élvezhettem" koszorús költőnk, Petőfi Sándor szülőhelyén, Kiskőrösön, a Vegyvédelmi Ezred szektájának oszlopos tagjaként, hazafelé utazva mindig rácsodálkoztam az 53-as út melletti Dunatetétlen település nevére.

Teljes cikk


Hittel a folytatásért - oktatási intézményeket diszkrimináló helyzet Kárpátalján
2009-11-12
Október 1-jétől egyetlen kárpátaljai egyházi líceumban oktató pedagógus sem kap állami fizetést. A szaktárcánál azzal érvelnek, fenntartásuk nem tartozik az állam hatáskörébe, így finanszírozásuk sem szerepel a költségvetésben. Az oktatási intézményeket ért diszkriminatív helyzetről olvasható Fedák Anita nagyberegi riportja a Kárpáti Igaz Szóban.
Teljes cikk


Elképesztő népesedési helyzet - két év múlva már tízmillióan sem, negyven év múlva kilencmillióan sem leszünk
2009-11-12
Két év múlva tízmilliónál kevesebben lehetünk Magyarországon – állítják szakértők. 2050-re a legoptimistább forgatókönyv szerint is csak kilenc millióan leszünk, ha nem változtatunk a népesedéspolitikán.
Teljes cikk


Huncut dolgok, álprotokoll, takarékosság – a jövő évi költségvetés a „kevesebbnél is kevesebb lesz"
2009-11-12
Különös takarékosságot szavaztak meg a Dunamelléki Református Egyházkerület csütörtöki, budapesti közgyűlésén. Bogárdi Szabó István püspök szerint a jövő évi költségvetés előreláthatóan az ez évi és tavalyi "kevesebbnél is kevesebb lesz", ami minden intézményüket érinti.
Teljes cikk


Isten ajándéka a teremtett világ – tudományos konferencia a fenntartható fejlődésről Debrecenben
2009-11-12
Doktoravatással egybekötött tudományos konferencia kezdődött a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen. A tanácskozás az innováció és a fenntartható fejlődés szempontjainak összehangolására keresi a választ társadalomtudományi, természettudományos és teológiai megközelítésben
Teljes cikk


HOVA LETT AZ MSZMP VAGYONA?
2009-11-12
B.Kiss-Tóth László:

Teljes cikk


Nem titkosítható a H1N1-szerződés! - Miért rejtegeti a miniszter?
2009-11-12
2009. november 11. 14:02, szerda - Dr. Hanyecz Vince - webdoki.hu
"A jelzett szerződés a szolgálati titokköri jegyzék hatálya alá tartozik, így az államtitokról és a szolgálati titokról szóló 1995. évi LXV. törvény alapján, az ott meghatározott eljárásrend szerint szolgálati titokká minősítésre került, így a minősítés érvényességi idején belül nyilvánosságra nem hozható."
Teljes cikk


Oltás után kórházban a diák
2009-11-12
2009. november 11. 08:33, szerda - Dr. Hanyecz Vince - webdoki.hu
Teljes cikk


Megjelent a 100. Karpatia!
2009-11-12
E hónapban ünnepi kiadásban, négy oldallal bővebben!

A Karpatia a gondolkodó magyarok lapja, markánsan nemzeti kiadvány. Mi nem siránkozunk, hanem a megoldást, az alternatívákat keressük és gyűjtjük össze. Friss, novemberi, immáron 100. számunkban
Teljes cikk


Máris szomszéd, a lángelme
2009-11-12

Az igazságért sokszor nem kell összeesküvés elméletekből kibogozni a számunkra is átélhető, értelmezhető szavakat, elég ha csak megnézzük a Mézga család egyik rendkívüli epizódját és máris szemünkbe ötlik, hogy a viccesnek hangzó mondatokkal vigyázni kell. Ott rejlik bennük az üzenet a jövőről...
Teljes cikk


A népek, nemzetek és kultúrák közötti választófalak nem tűntek el
2009-11-12
Tőkés László EP-képviselő Sajtóirodája
az alábbi közleményt jelentette meg 2009. november 10-én Brüsszelben: - Ezen a héten (november 9-12.), Brüsszelben a szakbizottságok tartották üléseiket az Európai Parlamentben. A Kulturális és Oktatási Bizottság (CULT) tagjaként, Tőkés László EP-képviselő ennek ülésein vett részt.
Teljes cikk


Gyerekeim soha, egy napig sem jártak a Lauder iskolába
2009-11-12
(Morvai Krisztina közleménye)

Teljes cikk


Tőkés László körül alakult újjá az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács
2009-11-12
A Székely Nemzeti Tanács aktív támogatásáról biztosította a megújúlt EMNT-t

[ 2009-11-08 ] Erdély.ma

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) küldöttei szombaton délután Kolozsváron gyűltek össze, hogy döntsenek a szervezet jogi személyként való bejegyzésről, és alapjaitól újjáalakítsák azt. A gyűlésen három régió 171 küldöttje vett részt. A kezdeményezők az újjáalakuló EMNT elsődleges céljaként az autonómia különböző szintjeinek megvalósítását tűzték ki.
Teljes cikk


Végső csapás a családokra?
2009-11-12
Nagycsaládosok Országos Egyesülete felszólítja a parlamenti pártokat, hogy jelenlegi formájában ne fogadják el a 2010. évi költségvetést, mert az a családok életfeltételeit - az alapvetõ egészségügyi ellátást, a gyermekek iskoláztatását és közvetve mindennapi kenyerüket veszélyezteti.
Teljes cikk


Szent-Györgyi Albert hagyatéka?
2009-11-12
Teljes cikk


Ünneprontás egy irodalmi Nobel-díj kapcsán
2009-11-11
Mostanában megint sűrűn hallat magáról a 80 éves Imre Kertész (kárttesz?): pl. külföldi interjúiban rendre elhatárolódik mindentől és mindenkitől, ami/aki a magyarsággal hozhatná bármilyen kapcsolatba; majd később itthon önmagát is megcáfolva mosakszik, hogy az általa mondottakat félreértelmezik, hiszen ő mindezt „nem is úgy" gondolta. (Lehet, hogy vénségére szenilis már, vagy csupán belezavarodott a sok ócska, rágalmazó hazugságba, majd az ezeket követő magyarázkodásokba?)
Teljes cikk


Orbán Viktor üzent a magyar embereknek
2009-11-11
2009.11.10, 22:36 Nemzeti Hírháló
Világosan, egyértelműen. Akinek van füle, hallhatja. Nem készül rendszerváltásra, nem készül rendet teremteni a magyar emberek életében, nem készül tiszta, erkölcsös viszonyokat szülni. De készül kormányozni, uralkodni az eddigi, számukra jól bevált és busásan jövedelmező kereteken belül. S hogy a magyar emberekkel a saját földjükön, a saját hazájukban mi lesz, az legyen az ő gondjuk. Most csak annyi fontos, hogy a Fidesz kétharmados többségben tudjon, ki tudja milyen érdekeket szolgálni, ki tudja kiknek megfelelni. Mert hogy nem a magyar embereknek kíván megfelelni, azt világosan elmondta Kecskeméten.
Teljes cikk


Súlyos következményei lehetnek az önkormányzati elvonásnak
2009-11-11
2009. november 11., szerda 16:19 InfoRádió
Ha kevesebb pénzt kapnak az önkormányzatok, akkor kevesebb jut az iskolák támogatására, a művészeti oktatásra, a gyermekek sportolási lehetőségére. Ha kevesebb a forrás, akkor nagyobb létszámmal indulnak az osztályok, vagy akár össze is vonják az iskolákat. Az elvonás tehát közvetlenül érintik a családokat - véli a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke.
Teljes cikk


Vona Gábor: Olcsó lotyók, avagy a lisszaboni hazaárulás
2009-11-11
009.11.10 Jobbik.hu
Parlamenti pártjaink ismét bebizonyították, hogy multinacionális pártok!
Teljes cikk


Magyarország 2008-ra összeroskadt
2009-11-11
2009. november 11. 09:41:15 Neményi.net
Magyarország 2008-ra elvesztette az ellenálló képességét. Országunk olyan léghajóra hasonlít, amelyet tűz nem hevít már, a léggömb összezuhan, a léghajó elkezd süllyedni.
Teljes cikk


IDEHAZA – ODAHAZA
2009-11-11
Magyar Nemzet, 2003. november 8. (35. oldal) Gyurkovics Tibornak Kertész Imréhez intézet levele.
Teljes cikk


Már a H1N1 és érdekköre is legyűrte a magyar jogállamot?
2009-11-11
Az rendben van, hogy az egészségügyi miniszter oktalan és jogtalan, pusztán a H1N1 ügyében alkotmányos jogukkal élő véleménynyilvánítók elhallgattatására szánt feljelentését visszautasította a magyar ügyészség. Az viszont nincs rendben, hogy az erőszakos, pártérdekű politika minden tudományos-szakmai kérdést is uralni akar. Nincs rendben tehát, hogy a minisztert az ötvenes évekre emlékeztető, politikai célú feljelentésére a parlament teljes egészségügyi bizottsága is ösztökélte. Az még inkább nincs rendben, hogy a Magyar Köztársaság ügyészsége egy szintén a H1N1-ügykörben tett, másik, de megalapozott feljelentés után majdnem hat héttel sem tudta eldönteni, hogy mely szervének kell eljárnia az ügyben.
Teljes cikk


A harangok megmentője
2009-11-11
Beszélgetés Lázár Imre üzemmérnök-vállalkozóval, harangöntővel
Teljes cikk


Egészségügyi bírság
2009-11-11
Kérünk mindenkit, ne lógjon ki a sorból. Aki kilóg, azt feljelentjük.:-)
Teljes cikk


Márton-napi vígságok
2009-11-11
Teljes cikk


Szent Márton legendája
2009-11-11
Teljes cikk


Tudatjavító magyar hatóanyag
2009-11-11
Teljes cikk


Kirk Franklin koncert Budapesten
2009-11-11
November 17-én 19. 30-tól koncertet ad napjaink egyik legismertebb keresztény előadóművésze, Kirk Franklin a Sportmax rendezvénycsarnokban. (1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.)

Teljes cikk


Ma újabb régióban osztanak – 196 tonna tartós élelmiszert juttat a Segélyszervezet 36 település rászorulójának
2009-11-11
A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet EU-élelmiszersegély programjának keretében, Északkelet-Magyarország és Dunántúl után, újabb régió további négy megyéjében kerülnek ma tartós élelmiszerek kiosztásra – tudtuk meg a Segélyszervezet szerkesztőségünkhöz eljuttatott tájékoztatásából.
Teljes cikk


Ó, józanság, ne hagyj el!
2009-11-11
Hogyan jut egy holtomiglan-holtodiglannak induló házasság oda, hogy az egyik fél feladja, s egyszerűen fölrúgja a közös szövetséget?
- a Family magazin novemberi számában, amelyhez most bárki ingyen hozzájuthat!
Teljes cikk


Kálvinról beszéltek a Parlamentben – „a kálvinizmus gondolatköre tovább él"
2009-11-11
Kálvin János születésének ötszázadik évfordulójáról is szó volt a parlament keddi ülésnapján. Hörcsik Richárd képviselő Kálvin János születésének ötszáz éves évfordulójára emlékezett. Kálvin János az európai reformáció alakja volt, aki munkásságával mélyreható változásokat indított el, Európa gazdasági életében is fordulatot hozott Biblia-magyarázata - mondta.
Teljes cikk


„Az erkölcsi válság lényegesen nagyobb, mint a gazdasági válság" – értékadó konferencia a Magyar Tudományos Akadémia székházában
2009-11-11
„Az erkölcsi válság lényegesen nagyobb, mint a gazdasági válság" – mondta Német Tamás, az Magyar Tudományos Akadémia főtitkára, annak a kétnapos konferenciának a megnyitóján, amelyet az MTA székházában és a Kossuth Klubban tartanak, november 10-én és 11-én.
Teljes cikk


Az ápolónő teremtéséről
2009-11-11
Teljes cikk


Egy göttingai lány a moldvai magyarokról
2009-11-10
Bő hat esztendővel ezelőtt egy Göttingában élő magyar asszony keresett meg frissen magiszteri fokozatot szerzett lányával, Andreával, amint később kiderült egyes háromszéki olvasóim ajánlatára azzal az elképzeléssel, hogy hátha én „ki tudok valamit hozni" az Andrea napjainkban egészen szokatlan, szinte fura történetéből.
Teljes cikk


Csák Máté mint szlovák király
2009-11-10
Teljes cikk


Tényleg biofegyver pusztít Ukrajnában?
2009-11-10
Nos, a tények a következők. Egy Joseph Moshe nevű mikrobiológus, aki egyébként amerikai-izraeli kettős állampolgár, még valamikor augusztus elején megjelent Dr. True Ott rádiós show műsorában.
Teljes cikk


Az ÁNTSZ az orvosokat támadja
2009-11-10
Teljes cikk


Elhazudott államcsőd!
2009-11-10
Jól olvassátok kedves barátaim, honfitársaim.
Államcsőd van, ezekben a pillanatokban is! Észre sem vettétek?
Nem csoda, hisz mindenről volt már szó, a lényegről azonban nem.
Megtörtént amitől féltünk: Államcsőd!
 Teljes cikk


Evangélium Színház: Bemutatták az Ember Tragédiáját a Duna Palotában
2009-11-10
Budapest – Nagyszerű színházi bemutató részesei lehettek mindazok akik 2009. november 6-án ellátogattak a Duna Palotába az Evangéliumszinház premierjére. Madách: Az ember tragédiája című művét rendezte meg Udvaros Béla a tőle megszokott értékkel bíró rendezői megközelítéssel. Nagyszerű alakításokat láthatott a nagyérdemű az igen csak hosszúra sikeredet premieren. Mindenért kárpótolt viszont az az élmény, amit a mű interpretálása nyújtott az est folyamán.
Teljes cikk


Nem diszkrimináció a homoszexuálisok „házasságának" kizárása
2009-11-10
Buenos Aires – A heteroszexuális beállítottság, mint a házasság előfeltétele nem diszkrimináció – szögezte le az argentin püspöki konferencia a parlamentnek írt levelében, amiben arra figyelmezteti a testületet, hogy védje meg a hiteles házasságot, ami csakis egy nő és egy férfi kapcsolata lehet.
Teljes cikk


Irányváltás - humán értelmiségiek megtérése
2009-11-10
Luther Kiadó - Hermeutikai Kutatóközpont, 2009

Dér Katalin, Kocziszky Éva, Békési Sándor és Fabiny Tibor vallomása
(A könyvhöz dvd is tartozik.)
Teljes cikk


„A harang, ha kitépik a nyelvét, ócskavassá válik" - Kárpát-medencei magyarok zenéje
2009-11-10
Nyolcadik alkalommal indították útjára a Kárpát-medencei Magyarok Zenéje című koncertsorozatot november 7-én a budapesti Hagyományok Házában. Jókai Anna köszöntőjében elmondta: az a nemzet, amelyik nem veszíti el a kultúráját, nem engedi kitépni a nyelvét, életben marad, és ha kimászik a bajból, sokkal magasabbra jut, mint korábban bármikor.
Teljes cikk


"Magyarországnak csodálatos jövője van" - teltházas hangversennyel ünnepelték Kálvin 500. születésnapját a reformátusok
2009-11-10
Magyarországnak csodálatos jövője van – mondta a Református Világszövetség (RVSZ) főtitkára. Setri Nyomi 73 millió református köszöntését hozta Budapestre, ahol november 9-én, hétfőn este Kálvin János ötszáz éves születésnapja alkalmából rendeztek nagyszabású hangversenyt a Művészetek Palotájában.
Teljes cikk


Lerántjuk a leplet: vaj vagy margarin?
2009-11-10
2009.11.10. | T. Puskás Ildikó
/www.ötvenen túl.hu/
Vajas kenyér vagy margarinos, olajban sült krumpli vagy krumplipüré, habart vagy zsírral készült rántás? Te melyiket választod?
Teljes cikk


A világ legfelelőtlenebbül herdáló népe
2009-11-10
 avagy Szórjuk szét Frutti helyett
 A magyar különleges nép. Isteni adomány birtokában van. Mi vagyunk az egyetlen nép, amely valamiért, valakiért is tud küzdeni. A többiek csak valami, vagy valaki ellen. Éppen ezért kettős a mi keresztünk. Nem csak magunkat, a többieket, a többi más népet is fel kell emelnünk. Ezért kaptuk meg élettérül az oltalmazó Kárpát Hazát. És ezért van az, hogy a felemelő népnek mindig túl kell élnie, muszáj életben maradnia, mert ha mi kipusztulunk, kipusztul velünk együtt az egész emberiség is.
Teljes cikk


Húsz éve omlott le a Berlini fal –
2009-11-10
Morvai Krisztina EP képviselő közleménye

Teljes cikk


Több száz cigány támadta meg a rendőrkapitányságot
2009-11-10
Úgy három héttel ezelőtt egy éjjel több száz cigány megtámadta a Nagykátai Rendőrkapitányságot
Teljes cikk


Robbant a Budapest reklámfilm
2009-11-09
A Budapestről szóló reklámfilm eredetileg egy nemzetközi ingatlankiállításra készült, mígnem videómegosztó oldalakra kerülve végigsöpört az online közösségeken: két hét alatt már több mint háromszázezren látták.
Teljes cikk


Balla Zsófia: Csíki vonatok
2009-11-09
Teljes cikk


Omega-3 hatása a bébik agyának és látásának fejlődésére
2009-11-09
Teljes cikk


A Harangszó novemberi második számából
2009-11-09
Teljes cikk


Esztrgály Előd: Úrnapi Istentisztelet
2009-11-09
Lekció: 1Mózes 9,18-28
9,18 Ezek voltak Nóé fiai, akik kijöttek a bárkából: Sém, Hám és Jáfet. Hám Kánaán ősatyja. 9,19 Ezek hárman Nóé fiai, és ezek népesítették be az egész földet. 9,20 Nóé elkezdte a földet művelni, és szőlőt ültetett. 9,21 Egyszer bort ivott, megrészegedett, és mezítelenre vetkőzött a sátrában. 9,22 Hám, Kánaán ősatyja, meglátta apja szemérmét, és elmondta kint levő két testvérének.
Teljes cikk


Elfogták a betörőt, aki ellopta a Vizsolyi Bibliát
2009-11-09
A BRFK elfogta azt a férfit, aki a Vizsolyi Bibliát, további két értékes bibliát, ékszereket és készpénzt lopott el egy református lelkészcsalád zuglói házból szeptember végén. A rendőrség az orgazdák október végi elfogása után is kereste a betörőt...

Teljes cikk


Minél több gyerekünk van, annál elégedettebbek vagyunk
2009-11-09
Boldog házasságra vágyik? Vállaljon gyermekeket! Egy új tanulmány szerint a gyermekvállalás boldogabbá teszi a házasságot és minél több a gyerek, annál boldogabb a házasság...

Teljes cikk


A legreménytelenebb társadalom - a magyarok túlórával, italozással és dohányzással kompenzálnak
2009-11-09
Tehetetlenek, kiszolgáltatottak, boldogtalanok, elégedetlenek, bizalmatlanok és visszahúzódóak. Ilyenek a magyarok? A kutatások ezt mutatják - mondta Tomka Miklós szociológus azon a presbiteri konferencián, amelyet Berekfürdőn, a Megbékélés Házában tartottak Egyházunk társadalometikai nézetei címmel.
Teljes cikk


Szabolcs Takarékszövetkezet    68800099-11046099
Kérjük külföldön élő támogatóinkat, hogy ezt a számlaszámot és kódot használják:
HU81 6880 0099 1104 6099 0000 0000

BIC kód: TAKBHUHBXXX
Köszönettel: A Független Újságírók Szövetségének elnöksége

---------------------------------------------------