Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 14., vasárnap

4.950 - Lévay Atilla: Vagyoni helyzete 1989-ben? 1999-ben? És Most! 2010-ben?!

Von: Lévay Atilla
Gesendet: vasárnap, 2010. március 14. 09:45
An: Kutasi József
Betreff: És a tiszta korrupció mentes közélet megteremtése az alábbi kérdésekkel kezdődik!

 

----- Original Message -----

Sent: Saturday, March 13, 2010 9:07 PM

Subject: Fw: És a tiszta korrupció mentes közélet megteremtése az alábbi kérdésekkel kezdodik!

 

----- Original Message -----

Cc: MTI ; MTI

Sent: Saturday, March 13, 2010 9:07 PM

Subject: Fw: És a tiszta korrupció mentes közélet megteremtése az alábbi kérdésekkel kezdodik!

 

"A polgároknak csak egy biztositékuk van az önkény  /és a hazaáruló, korrupt tolvaj politikusok hazugságai, lopásai/ ellen: a nyilvánosság; s a legkönnyebb és legszabályosabb nyilvánosság az, melyet a hírlapok  /és a TV csatornák/ eszközölnek."

(Eötvös József)

 

Igen tisztelt Főszerkesztők, Szerkesztők "és a többiek"!

Az alábbi, mindannyiunkat érintő kérdések az önök által ellenőrzött kiadványok címoldalain eddig egyszer sem jelentek meg.

Ezek után remélhetőleg nem fognak meglepődni, ha kenyéradó gazdájukhoz hasonlóan, nemsokára önökre is a csatolt képen látható sors vár.

Természetesen, akinek nem inge....

Lévay Atilla

A Magyar Justitia Bizottság tagja.

Zsámbék, 2072, Dózsa Gy. u. 6. Tel.-23-342198

 ----- Original Message -----

"We cannot afford to differ on the question of honesty if we expect our republic permanently to endure.  Honesty is not so much a credit as an absolute prerequisite to efficient service to the public.  Unless a man is honest, we have no right to keep him in public life; it matters not how brilliant his capacity.":  Theodore Roosevelt - (1858-1919) 26th US President


Tisztelt Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila!

Néhány nappal ezelőtt a Magyar Szocialista párt nevében felhívott valaki telefonon. Persze nem személyesen csak egy gép segítségével, így kissé egyoldalúra sikeredett a beszélgetés. Ilyen körülmények között nem tudtam felhívni a telefonáló figyelmét a fenti idézetre és elmondani az alábbi pár mondatot. Ezért küldöm most el önöknek levélben.

Addig ameddig nincs megteremtve a tiszta korrupciótól mentes közélet, minden egyéb csak pótcselekvés és szájtépés! És a tiszta korrupció mentes közélet megteremtése minden parlamenti képviselő és egyéb közéleti szereplő, lényegében kivétel nélkül mindannyiunk számára az alábbi kérdésekkel kezdődik! 

 

Vagyoni helyzete 1989-ben? 1999-ben?  És Most! 2010-ben?!

 

Korábban volt-e vagy, akár ma is van-e családtagjain vagy strómanokon  keresztül érdekeltsége u. n. off-shore cégekben? IGEN VAGY NEM!

Helyezett-e el korábban külföldön, titkos bankszámlán, vagy széfben valutát, értékpapírt, illetve részvényt?  IGEN VAGY NEM!

 Egyetért-e avval, hogy az adóparadicsomokban működtetett, off-shore cégek, titkos bankszámlák illetve hasonló intézmények, és a korrupciós ügyek titkosítása 30, 50, vagy akár 80 évre is csak hátsó szándékú célok, piszkos pénzügyi tranzakciók, pénzmosások, csalások, becstelen módon szerzett vagyonok, fedezésére szolgálnak?   IGEN VAGY NEM

Kíváncsian várom, hogy március 15-i. beszédeikben mit fognak ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban mondani.  Kérem, ha lehet, hassanak oda, hogy ez a levél párthovatartozástól függetlenül minden képviselő jelölthöz eljusson. Segítségüket előre is köszönöm. Szép napot kívánok önöknek.

Lévay Atilla

A Magyar Justitia Bizottság tagja.

Zsámbék, 2072, Dózsa György u. 6. Tel.-23-342198