Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 3., szombat

5.248 - Babos Imre: VÉREIM MAGYAROK!

From: Bela
Date: 2010. április 03.
Subject: Fw: Egy magyar vélekedés
To: Kutasi József


 
 
Babos Imre: VÉREIM  MAGYAROK!

Fordulat küszöbén áll nemzetünk, de ide érkezik minden nemzet. Érkezni fog, az Isteni törvényt, az igazságot figyelmen kívül hagyó, meghamisító, helyesen az   emberiséget  félrevezető,  megalázó réteg  láthatatlan vezetősége sem maradhat, nem lesz kivétel. A félreértés elkerülése végett négy fokozatra kell osztanunk terheink fajsúlyát, megismerve azok kiváltó okait, következményeit, hogy kivilágított utat lássunk, csak azon járjunk, amely elengedhetetlen  egy tervkészítésnél  az égető méreg  által okozott  fájdalom  elsőfokú  enyhítésére, majd  semlegesítésére. A tervkészítés minőségének jóváhagyása, vagy megvetése a fentebbi megfontolások alapján ajánlatos, mert mi, magyarok ebben az esetben nem tévedhetünk.
Nem engedhetjük meg magunknak az érdektelenséget! 

Most kettős a tétel: nemzetünk FELTÁMADÁSA!  Felvirágoztatása!  VAGY NEMZETHALÁL! Mindezt most fogjuk eldönteni,  az eljövendő szavazás eredménye által. Remélve kérjük Teremtőnket, felvilágosítását a választáshoz. Elöljáróban ajánlanám meggyőződni és bizonyítékot  követelni  a hitelképes képviselő jelölt  nemzethűségét illetően, például a visszahívhatóság aláírásával.
Sikerlehetőségünk alapja  a  NEMZETI  ÖSSZEFOGÁS! Függetlenül a társadalom  útvesztőiben  elfoglalt helyünkre, fogjuk meg egymás kezét, ne nézzük le egymást, mindannyian emberek, csak emberek  vagyunk, legyünk emberségesek, hogy  élvezhessük mások emberségét.

Szerencsétlenségünk első fokozata! Nemzetünk történelmének, elsikkasztása, meghamisítása, másoknak  a kiosztása. Hamis történelem reánk vasalása, ennek alapján történt osztályozásunk a nemzetek sorában.

Második fokozata!
Közmondással kezdeném ’’ jóért jót ne várj!’’  az a sok vér amelyet  mi kiontottunk Európa védelmében, amíg fejlődhettek, mi elfogytunk mint az égő gyertyaszál, hála: Trianon, stb.
amely az osztályozásunk következménye és a gyarmatként kezelhetőségünk megtartásának az  alapja. Nem szeretnék most nagyon visszanyúlni a múltban,több oknál fogva, de  elkerülhetetlenül vissza kell menni, legalább 1945 évéig.  A féktelen a reánk szabadított  horda, a vezető csőcselék mag  leszármazottjai, vagy idegen jövevények palástot cserélgetve,  hazudozással, rablással erőszakkal uraljak eladták a hazánkat. Következmény, rabszolga a magyar a saját honában. Büntetés nélkül, ütheti, verheti, kedve szerint  az idegen.

Harmadik fokozata!
Nemzetünk bántalmazását,  jajkiáltását, látta és hallotta és ma is tudja a nyugati államok nemzetek felett uralkodó vezető réteg, ők azok, akik hatalomban tartják a hazánkban élő
vérebeket. Önámítás lenne ezek szavára adni.

Negyedik fokozata!
Tudnunk kell, hogy egyedül  vagyunk!  Senki  másra, csak magunkra  számíthatunk!

VÉGKÖVETKETTETÉS ! Testvéremet kérem, fogjunk össze most!  MAGYAR -MAGYAR! MIKÉNT,  HOGYAN? Felemelt fővel  eréllyel követeljük meg a kizsákmányolóinktól, kívánalmaink azonnali
végrehajtását.
Nemzeti  érdekeink megvalósításához, védelmében kiváló eligazítást nyújt  az MVSZ. a  MAGYAROK VILÁG SZÖVETSÉGE   Patrubány  Miklós Elnök Úr  által készített okmány Amely felelősséggel, viseli   szervezete nevében  elhívatottságát hűen teljesíti.   A nemzeti  katasztrófánkból  származó,  a világban szétszóródott magyarság  politikai  összefogását a nemzetünk testéhez csatolásán munkálkodik azért, hogy 15 millió magyar egységes szavát valós, igaz   követelését erélyét láthassa , hallhassák a világ urai.
 
A nem könnyű feladat ellátásához, nemzetünk egységének a helyreállításához,  tisztelettel kérem, mindenkitől  a lehetőségéhez viszonyulva a segítséget :
-Patrubány M.  MVSZ. elnök iratának terjesztését, a lehető legszélesebb körökben.
- Nyissuk  ki magyar  szívünket lelkületünket az irattervek megvalósításához szükséges pénzügyi feltételek biztosításához.
- Az ifjúság számára  készített, valamint a Magyarság  Tudományi   Intézet által terjesztett füzet sorozat anyagi támogatása is  égető szükséglet, nemzetünk ifjúságának a nemzettestbe tartozás,  lelkület megtartása, újraépítése, vagy fellelése érdekében.

Teremtő-Istenünk  alázatosan kérünk, áldásod szálljon  reánk ,hatalmad erejével vezéreld győzelemre az  Isteni  igazsághoz való jogunkat,  a sokat szenvedett  megalázott gyermekeidet, fajtánkat nemzetünket.

Babos Imre
2010 -03 - 31