Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 11., vasárnap

5.429 - Szász Lóránt: A lengyel kormánygép terrorcselekmény áldozata lett? > A lengyel kormány kivégzése

Von: Apu Lengyel
Gesendet: vasárnap, 2010. április 11. 13:22
An: Kutasi József
Betreff: A lengyel kormány kivégzése

 

Tisztelettel és főhajtással
Lengyelországnak!

2010/4/10 Szasz Lorant From: laj
Date: Sat, 10 Apr 2010 17:25:40 +0000 
A lengyel kormánygép terrorcselekmény áldozata lett?

Katyn-i mészárlás  116:34 perc
http://tdyweb2.wbteam.com/Katyn.htm

Most kaptam a következő információt SMS-ben a nemzetközi kutató csoporttól. Figyeljetek jól és értelmezzétek! Ajánlom a lengyel illetékes kormányhivataloknak is komolyan venni, de szorgalmazom, hogy az FSZB is hegyezze a fülét!

"Köd volt + szélcsend = leszállító navigáció / csoportokra osztva/ 24 sávos! Toleranciája kb. 0.5 méter. Kormánygépek kiemelt ellenőrzésen mennek át! Semmilyen esetben nem tud fának ütközni! Csak egy eset van: leszállásnál a a BEVEZETŐ leszállító reptéri komputer kommunikál a gép softwarejével. Ezt csak leszállásnál kapcsolják be.

A leszállító softwaret még Lengyelországban ÁTÍRTÁK! A PILÓTA előtt HAMIS ADATOK jelentek meg!
A lengyel jogrend más. Kaczynski címe azonos Sólyoméval.az egész stábja is a gépen volt + sok fogadó kísérő + biztosító KGB-s is! Mostanában ne üljön nyugati gépre! Nem mintha sírnának maga után /de azért hiányozna!/."

Élek a gyanúperrel, hogy a korábban általam is felvetett katinyi esettel kapcsolatos magas szintű egyeztetéseket akarták megelőzni zsidó "barátaink", mert, ahogy arról már írtam: információim szerint az áldozatok zöme a lengyel hadsereget cserbenhagyó, dezertáló, jobbára zsidó származású személyekből állt, akiket valószínűleg a szovjet kommunista zsidók parancsára likvidáltak annak idején. Tehát nem egyszerű vérengzés áldozatai lettek szerencsétlenek. Ennek az esetnek a pontos dokumentációja meg kell legyen jól őrzött helyeken és nem zárható ki, hogy mostanra érett be annyira a lengyel - orosz együttműködés, hogy a teljes igazság ebben a kérdésben feltárásra kerülhessen. Nincsenek véletlenek és biztos vagyok abban, hogy ebben a helyzetben mindenképpen nemzetközi összefogás szükségeltetik, mert a valódi terroristák Tel-Avivból, Londonból, New Yorkból és Budapestről kapják az instrukciót és támogatást!

Ebből a terrorista akcióból nagy diplomácia lincselés kell legyen! Sokan meghaltak, családtagok, protokoll személyek is, és a tettesek köre olyan széles, hogy Netanjahu sem úszhatja meg ezt a dolgot szárazon és azt hiszem, hogy a Mossad ilyen jellegű erődemonstrációja mindenképpen válaszra kötelez.

Lezuhant szombaton Oroszországban a lengyel államfőt, Lech Kaczynskit szállító repülőgép - közölte egy lengyel tisztségviselő a szmolenszki repülőtérről.

Kaczynski gépe a nyugat-oroszországi Szmolenszk repülőterére tartva, leszállás előtt nem sokkal zuhant le. Az első jelentések több tucat áldozatról szólnak, orosz források szerint 87 (más hírek szerint 132) is lehet a halálos áldozatok száma. A Ria Novosztyi orosz hírügynökség szerint senki sem élte túl a szerencsétlenséget.

Kaczynski Katinyba látogatott volna, hogy lerója kegyeletét az 1940-ben ott kivégzett több ezer lengyel emléke előtt. Az elnökkel tartottak kivégzett tisztek hozzátartozói is. Az AP szerint a lengyel elnök és felesége mellett a lengyel kormányzat több fontos tagja is a Tu-154-es gépen volt.

Hivatalos lengyel források közölték: az államfő sem élte túl a balesetet. elnöki tisztségét tölti be Lengyelországban.

(MTI - Al-Dzsazíra - InfoRádió nyomán)

Ajánló:  Katyn - A sztálini vérengzés és a lengyel feltámadás ígérete