Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 13., kedd

5.465 - Kortvelyessy Zoltan: Kigondoltam a szavazótábor-bővítés jelmondatait, méghozzá a fideszé irányába, szinte támogató módon!

Von: Apagyiné Gáspár Jolán

Gesendet: kedd, 2010. április 13. 14:07
An: Kutasi József
Betreff: Új helyzet - javaslatok

Kedves Zolikám

Köszönöm, hogy megosztottad velem a javaslataidat! Szerintem járható utat javasoltál, és valóban, ész nélküli és NEMZETELLENES lenne a Fidesz-szel szembefordulni és a valódi ELLENSÉG malmára hajtani a vizet! Ez a magatartás és hozzáállás felősségteljes - iratmegsemmisítés megelőzése!, a kormány idegeinek óvása, ezáltal a jó ügyek előmenetelének elősegítése és serkentése! -, és nemhogy elvenné a Jobbik támogatóit, hanem inkább FOKOZZA A TÁMOGATOTTSÁGÁT, LÁTVA, HOGY NEM CSUPÁN A KEZDETEKNÉL, A SZAVAK SZINTJÉN NAGY A JOBBIK, HANEM A FELELŐS CSELEKVÉS ÉS A NEMZETTEL VALÓ SZOLIDARITÁS, A NAPI TETTEK TERÜLETÉN IS!

Imádkozom, hogy a döntési helyzetben lévő Jobbik vezetők megfogadják tanácsaidat, mely az egész egyetemes Magyarság érdekeit és jólétét szolgálná! Nagyszüleid büszkék lennének Rád, aki nehéz helyzetedben is - és nem először! - a NEMZETÜNK ÉRDEKEIT NÉZED, ÉS CSAK MÁSODSORBAN A SAJÁTODAT, EZ PÉLDAMUTATÓ, ÉS A CSILLAGOK FELÉ MUTATÓ MAGATARTÁS!

Javaslatom van egy: A KORMÁNYRA KERÜLÉSKOR A JOBBIKNAK AZONNAL JAVASOLNIA, SŐT DÖNTÉSI HELYZETBE KELL HOZNI A KÜLHONI MAGYAROK SZÁMÁRA A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁG VISSZAADÁSÁT, TEHÁT NEM MEGADÁSÁT, MERT ELVETTÉK TŐLÜK - JOGTALANUL -, HANEM VISSZAADÁSÁT, HALADÉKTALANUL, EZ MINDENKÉPPEN 10 JÓPONT LENNE A JOBBIK MEGÍTÉLÉSÉBEN, ÉS ERKÖLCSI VEZETŐHELYZETBE HELYEZNÉ A JOBBIKOT, HA EZT A MAGYARSÁG SZEMPONTJÁBÓL LÉTKÉRDÉST, PLÁNE TRIANON 90. ÉVFORDULÓJÁNAK ELŐESTÉLYÉN! - HALADÉKTALANUL DÖNTÉSRE VITETNÉ! EZ A FIDESZ TÉNYLEGES SZÁNDÉKAIRA IS AZONNALI HATÁLLYAL FÉNYT VETNE!! ez próbakő, nem kevesebb emberségből, hazaszeretetből, és őszinteségből, tehát hogy mennyi volt kampányigéret, és mennyi az igazán akart és vállalt cél!

Szeretettel:
Yolanda (Joci)!
ISTEN ÁLDJON ÉS SEGÍTSEN TÉGED ÉS SZERETTEIDET!


Date: Mon, 12 Apr 2010 10:55:49 -0700
From: konyvek@yahoo.com
Subject: ujhelyzet
To: Apagyiné Gáspár Jolán

Tisztelt Jobbikosok!

Kigondoltam a szavazótábor-bővítés jelmondatait, méghozzá a fideszé irányába (hiszen ez a legnépesebb tábor!), szinte támogató módon!

  1. Gyurcsány F. alaphozzáállása, hogy a Fideszeseknek hétfőnként összeszorult gyomorral érkezzenek az országgyűlésbe, amikor majd ők szétszedik őket -- ennek legjobb ellenszere az övéknél nagyobb Jobbik-frakció, és akkor a fő téma nem a kormány ráfordításai lesznek, hanem az, hogy hogyhogy ennyien vannak még szabadlábon.
  2. Aki a Fidesz programját akarja megvalósulni látni, annak is a Jobbikra érdemes szavazni, mert a Fidesz áttörő céljaitól eltántorodni, a befolyásos köröknek engedményeket tenni.
  3. De nem az-e a biztosítéka a demokráciának, ha a kormánypártnak bizonyos kérdésekben egyeztetnie kéne a többi párttal.
  4. A Jobbik kormányon kívül olyan dolgokat is kimondhat majd, amit a Fidesz kormányon nem.
  5. A Jobbik képviseli a legszélesebb tömegek érdekeit.
  6. A  Fidesz csak egyensúlyoz a nemzeti és a multi-érdekek között, míg a Jobbik egyértelműen a magyarságot  képviseli.

A Jobbikról alkotott összképet javíthatná még, ha országszerte akciókat szerveznénk a megkezdődő kilakoltatások ellen.

A második forduló eredményének kihirdetését követő napon pedig föl kéne szólítani a Fideszt a kormányszervek azonnali átvételére -- ezzel még meg lehetne előzni bizonyos irat megsemmítéseket, vagyonátjátszást, népnyomorító intézkedést.

Udvözlettel
Kortvelyessy Zoltan