Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 15., csütörtök

5.508 - Péteri Attila Árpád: Köszönöm mindazoknak, akik rám hallgattak! :-)

Von: Péteri Attila Árpád

Gesendet: csütörtök, 2010. április 1501:04
An: Kutasi József
Betreff: Köszönöm mindazoknak, akik rám hallgattak! :-)

 

Tisztelt Honfitársak!

 

Repetitio est mater studiorum!  Az ismétlés a tudás anyja! Higgyünk a latinoknak. No meg a saját igazságérzetünknek és az első forduló eredményének. Az EP választások idején írtam le az alább olvashatókat. Most megerősítésül, újólag figyelmébe ajánlom annak tartalmát, az április 25.-ki szavazáson résztvevőknek Minél többen menjenek el voksolni és válasszák a közeli- és a távoli JÖVŐT!

Az élhető Magyarországot! J)

Sok sikert!

Kézfogással:

-PAÁ-

 

ÍME:

http://fusz.hu/index.php?op=full&q=7826

 

Művi fogalom-zavarkeltők!

Az emberiség történelmét áttekintve, szomorúan konstatálhatjuk, hogy nagy múltja van a szavakkal való játszadozásnak, különösképpen a fogalmak tartalmi mondanivalójával történő visszaélésnek.

E téren különösképpen élen jártak a politikusoknak álcázott szemfényvesztők, akik elvi síkon képesek Gizikéből gőzekét „varázsolni", a bornyúbul pedig tehenet világra hozatni.

Ékes bizonyítékkal szolgálhatunk az utóbbi 20 évből is, a rádió és Tv archívumok özönéből, továbbá az írott sajtó s egyéb termékek előbányászásakor, az azt megelőző bő 40 évből egyaránt. Ki mit mondott, írt egykoron és manapság? A különféle beszélgetős műsorok, sajtótermékek tehát napjainkban is bőséges tárházát adják a néző, hallgató, olvasó számára mindezekből, anélkül, hogy különösképpen meg kellene erőltetni magunkat a kutakodásban. Évszázadokra biztosítva van belőlük látni, hallani, olvasnivaló.

Tovább >  Érkezett egyéb írások >Folytatás