Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 26., vasárnap

7.623 - Posta Imre: Hogy lehet Magyarország ilyen 2011-ben? > postaimre - 2010 12 26 ¦ 13:04:48

http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=1126

Posta Imre

Hogy lehet Magyarország ilyen 2011-ben?

Hogy lehet az, hogy 56-ban a Szovjet megszállás és AVO-s terror ellenére hat nap alatt felszámoltuk a kommunista diktatutrát és a hetedik napon pihentunk, de most husz évvel a megszállok kivonulása után a kommunista rendszer jogrendszere, alkotmánya, a Rózsadombi paktumban lefektetett program szerint a nép beleeggyezésével továbbra is uralkodik a Nemzet felett.

Tudjuk, 1956-ban tizenegy évvel a második világháború kemény harcai után Magyarországon volt egy ifijuság, aki a Hungarista szellemben nevelkedett ,aki látta a véres küzdelmeket a bolsevizmus ellen , aki tiz eves korában ott ült a radio mellett és két kézzel verte az asztalt amikor azt hallotta, hogy Hunyadi páncélosok harmadszor foglalták vissza Székesfehérvárt az oroszoktól, mint jómagam, akinek még az is megadatott, hogy a háború utolsó hónapjaiban abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy Apám szülőháza elött Jákon kezett foghattam Szálasi Ferenc Nemzetvezetővel.

Apám részt vett Erdély, Felvidék ,Délvidék visszafoglalásában és 2 két évig az Orosz fronton. Utána Molnár Lajos Magyar Királyi százados Honvédelmi misztériumban a Várban a távirászközpont vezetője lett. Sohasem felejtem el a halvány zöld tabori levelezőlapokat a kis Magyar zászlóval amiket a frontról kaptam és rajta az írással . ITT VIGYÁZ RÁD ÉDESAPÁD!

Hogy lehet az ,hogy a Kádár diktatura ennyire kimosta a magyar nép agyát, hogy megtagadja multját, tőbb ezer eves történelmét, jogrendszerét, elszakitott területeinknek magyarságát, és a Nemzeti emigráciot, amikor nem volt olyan magyar család, ahol valaki ne esett volna áldozatul a bolsevizmus elleni küzdelemben.

Hogy lehet az, hogy a nép állandóan a kommunista MSZP-re szavazott és most ujra az SZDSZ-böl indult FIDESZ-t tette a Nemzet élére, nem a JOBBIK-ot? Már elegünk van azokból, akik mindig kimagyarázzák, hogy mindez miért történik. Aki egyszer kommunista az az ördög atyától származik, azt nem lehet fehérre mosni, még ha áldozatul esett is a harcban.

Hogy lehet az, hogy több mint husz évvel a Kádár diktatura összeomlása után az uralmon lévő FIDESZ párt titkositani fogja a kommunista ügynökök listáját, amelyet minden más országban már nyilvánosságra hoztak. Nálunk a kommunisták haszonélvezete már a haláluk után is biztositva van, beleértve az AVO-sokat. Ennek véget kell vetni.

Budaházy börtönben van, de a kommunista jogrendszer Őt ott fogja tartani, amig nem jön egy ujabb szabadságharc, amely számon kéri ettől a tőmeggyilkos bandától , hogy ebből elég.

1946-ban a Nemzeti Magyar Kormányt a népbírosági itéletek alapján kivégezték. De ma nincs egy Nemzeti Számonkérő Szék amely felelőségre vonná a kommunista országrombolokat. A Mai kormány illegális. Mindszenty Hercegprimás nem irta alá a köztársasági államformát és Ő volt az egyetlen jogosult, mivel nem volt király és Nádor

Hogy lehet az, hogy Gyurcsány Ferencet , Lendvai Ildikot nem lehet felelösségre vonni a 2006-os AVO-os terrorizmus ellen. 56-ban ezek már lógtak volna a fán. De a mai Magyarországon csak a nemzetiek vannak büntetve.

Hogy lehet az , hogy Magyarország tele van jobboldali, sőt Hungarista érzelmü szervezetekkel is, de nincs egy program amely, ezt a Potempkin kormányt a pokol fenekére juttatná.

Sajnálom, de ki kell mondanom ezt a fehérre meszelt kommunista bandát csak egy ujjabb 3 napos 56 fogja a történelem sulyesztőjébe terelni.

TOVÁBB HARCOLUNK
Molnar Lajos HSZM Elnök
www.szittya.com/hirek.htm
· postaimre - 2010 12 26 ¦ 13:04:48 · 5 hozzászólás · 495 megnyitás · Nyomtatás