Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 8., kedd

8.431 - Lássuk csak, kicsoda ez a Böröcz István: Egykori ávós spiclit nevezett ki a közszolgálati alap élére a buta pornómagazinos Szalai

From: Péteri Attila Árpád
Date: 2011. február 8.
Subject: Tragédia!:-(((
To: Kutasi József

Honfitársak!

 Milyen megújulás lesz itt és mikor???

 Ha Viktorék ilyen figurákat ültetnek a nyakunkra??? Gyalázat!!! L(((

Meddig etetnek még bennünket??? ÍME:http://kuruc.info/r/2/73941

 Anyaország, Antimagyarizmus :: 2011-02-07. 21:00

Egykori ávós spiclit nevezett ki a közszolgálati alap élére a buta pornómagazinos Szalai

Böröcz István ávós időszakában Lemondott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója, Fazekas Csaba.
Hétfői hatállyal lemondott Fazekas Csaba, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója. A vezérigazgatói feladatok ellátásával Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnöke Böröcz Istvánt, az alap felügyelőbizottságának eddigi elnökét bízta meg. A hírt az MTVA közölte hétfőn az MTI-vel. Mint írták, Fazekas Csaba saját kérésére, közös megegyezéssel távozik posztjáról.
A lemondott személynél azonban sokkal érdekesebb, hogy ki jön a közszolgálati alap élére. Azaz, ki lesz a magyar média teljhatalommal felruházott szűk csoport új tagja. „Magyarország megújul” – mondta ma konkrétumokat nélkülöző, még a hazai viszonylatban is szokatlanul üres beszédében Orbán Viktor, valamint azt is említette, hogy a múlt visszatérésének a veszélye még mindig fennáll.
Igaza is volt, meg nem is. Magyarország nem újult meg, de a múlt visszatért. Az újonnan kinevezett közszolgálati császár, Böröcz István személyében egy volt III/III-as kezébe kerültek a hazai médiaügyek.
Lássuk csak, kicsoda ez a Böröcz István:
Történt ugyanis, hogy – idézzük a BM Napi Országos Információs Jelentését (NOIJ) 1989 04 21-ről -:
"Az FKgP pécsi szervezetének f. hó 21-én tartott választmányi ülésén Nagy Csaba győri aktivista hangot adott azon véleményének, miszerint Bereczky Vilmos, az FKgP országos vezetőségének tagja a BM beépített embere. Nagy arra kérte dr. Böröcz István pécsi FKgP-tagot, hogy ezt a helyi szervezet és Böröcz István terjessze."
Erre lépett Horváth József. A vizsgálat eredményét nem tudjuk, azt viszont igen, hogy kecskére bízták a káposztát, mert Dr. Böröcz István is ügynök volt, az eredetileg zalaegerszegi újságírót a Baranya megyei RFK III/III osztálya szervezte be "Nádasdy" fedőnéven, 6-os kartonjának tanúsága szerint nem hazafias, hanem anyagi érdekeltség alapján! Böröcz a pécsi MDF egyik alapítója, majd az FKgP dél-dunántúli titkára, a nagyválasztmány alelnöke, a Politikai Bizottság tagja, aki az FKgP Baranya megyei területi listáján jutott be az első szabadon választott parlamentbe, ahol az önkormányzati, közigazgatási, belbiztonsági és rendőrségi állandó bizottság alelnöke lett. A párt és a frakció vezetősége majdnem belügyminisztert csinált Böröczből a kisgazdák közé küldött ügynök képviselők (pl. "Szatmári", "Virág Benedek", "Róka"/"Rába", "Harcos" fedőnevű hálózati személyek) segítségével. A terv azon bukott meg, hogy az MDF nem engedte át a kisgazdáknak a belügyminiszteri posztot, hanem azt megtartotta magának, és az amúgy nem éppen rátermett Horváth Balázsnak adta. 
Böröcz István hatos kartonja alább látható:
Böröcz amúgy szintén zalaegerszegi, mint Szalai Annamária, de Pécsett szervezték be 1989. május 24-én „Nádasdy” fedőnéven, nem hazafias alapon, hanem anyagi érdekeltség ellenében. Nem véletlenül került ekkor ahhoz a közeli „Dátum” című ellenzéki laphoz munkatársnak, melynek főszerkesztője egy másik korábbi III/III-as titkos megbízott: Bába Iván volt, a Külügyminisztérium jelenlegi közigazgatási államtitkára.
Bába Iván hatos kartonja alább:
Nos, ilyen alakokat zúdít reánk a megújítandó Magyarország miniszterelnöke.
(A médiatörvény által befolyásolt MTI nyomán Kuruc.info)