Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 27., vasárnap

8.711 - A rászorulótól a segítségnyújtást megtagadni szigorúan tilos. > JOGSEGÉLYSZOLGÁLATOT alapítottunk. > www.jogsegely.com

Hajlék - talán?
A hajléktalan ellátásról szóló törvénycsomag.


1.§: A rászorulótól a segítségnyújtást megtagadni szigorúan tilos.

Alkotmány

8. § (1) A Magyar köztársaság elismeri az ember sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait, ezek tiszteletben tartása és védelme az állam elsőrendű kötelessége.
54. § (1) A Magyar Köztársaságban minden embernek veleszületett joga van az élethez és az emberi méltósághoz, amelyektől senkit nem lehet önkényesen megfosztani!?
70/E. § (1) A Magyar Köztársaság állampolgárainak joguk van a szociális biztonsághoz;

Ha majd...
Ha majd szenvedni megtanít az élet
s felemelt fejjel viselsz el kínokat
acélossá válik benned a lélek
így majd túlélsz mindent s másokat.
De ha már az első csapástól megtörsz
amikor a kín még csak simogat
vesztesek közé sodor az élet
már kezdheted előre ásni a sírodat.
Fehér András hajléktalan

A KILAKOLTATÁSOK KIVÉDÉSÉRE
A Magyar Köztársaság Alkotmánya 61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás és a szólás szabadságához, továbbá a közérdekű adatok megismeréséhez, valamint terjesztéséhez."Eddig 1 millió 200 ezer esetben engedményezték a bankok a faktorcégeknek, hogy - jelzálogjogukat érvényesítve - a bedőlt hitelek miatt tulajdonjogilag rájuk szállt ingatlanokat értékesítsék.
Ezen kívül 1 millió(!) háztartás van immáron az országban, melyek közműtartozásai komoly hátralékká duzzadtak, abból hamar végrehajtási eljárás, majd végrehajtás és otthonvesztés, kilakoltatás lesz.
A január elsején életbe lépett Társasházi Törvény szerint; már 3 hónap fizetési elmaradás után jelzálogot lehet bejegyezni annak az ingatlan tulajdonosnak a lakására, aki 3 hónapig nem tudja fizetni a közös költséget. Ezek után a törvény szerint a nyakába zúdíthatnak egy gyorsított bírósági eljárást, - amiből végrehajtási eljárás, és aztán rövid úton; kilakoltatás lesz!

A kormány által hosszú hónapok óta halogatott Nemzeti Eszközkezelő Társaság létrehozása az FHB bank vezérigazgatója szerint azért nem jelent megoldást; mert kevés lesz az óriási feladathoz! Egyszerűen nem tudja kezelni majd a hatalmas hitelállomány megoldását, nem lesz sem elég ereje, sem elég pénze, a tömegessé vált problémák kezelésére, vagyis; - nem fog tudni ennyi kilakoltatott embert elhelyezni, sehová sem.Egyvalamire lesz pénze a Nemzeti Eszközkezelő Társaságnak: a táborokra. Ezeket hívják majd a deviza hitelesek Menekülttáborainak."


Idézetek: Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda 2011.01.09.

A kilakoltatás a családok többségének teljes tönkretételét jelenti, ha nem a véget. A fentiekből tisztán látható, hogy kormányzati megoldásra várni egyenlő az öngyilkossággal. Marad a karitatív összefogás, az egymás segítése minden lehetséges eszközzel.
Tekintve, hogy "demokratikus jogállamban" élünk, a jog kínálta eszközökkel kell megoldást találnunk. Megvizsgálva az ügyek többségében létrejött szerződéseket, jogilag egyértelműen látszik, hogy peresítve elérhető a semmisségük kimondatása.
Ha tehát az érintettek ügyeikben bírósághoz fordulnak, a per ténye a tulajdoni lapra feljegyzésre kerül, és az esetleges ítélet jogerőre emelkedéséig (ez lehet több év is) biztonságban van. Időközben a kormányzat is hozhat megfelelő intézkedéseket a végső megoldásra.
Tudomásul véve, hogy az érintettek többsége, járatlan a jogban, illetve anyagi háttér hiányában nem képes a jogérvényesítésre, felajánljuk a JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT ingyenes segítségét. A működés országos hirdetéssel indul, majd a bekapcsolódó aktivisták segítségével, szórólapokkal, és személyes kapcsolatteremtéssel igyekszünk elérni minden érintettet, hogy még idejében védelmet nyújthassunk.

Telefon: +36 20 4805465, +36 30 5680172, +36 70 6551083
www.jogsegely.com
E-mail: info@jogsegely.com

A hitelkárosultak problémáinak jogszerű megoldására
JOGSEGÉLYSZOLGÁLATOT alapítottunk. Tevékenységünk célja, hogy országos hálózatként professzionális és teljes körű szolgáltatást nyújtsunk az érintettek számára, megállítva otthonaink elvesztését, helyére állítva az élethez való jogot. Segítségünk nem merül ki az egyszeri tanácsadásban, a teljes ügyintézést levesszük az önök válláról, ehhez az Ön megbízása is szükséges, melyet területi irodánkban időpont egyeztetéssel megtehet.

Számunkra valóban társaink ÉLHETŐ ÉLETÉNEK MEGŐRZÉSEa legfontosabb. Ez meggyőződésünk és egyben küldetésünk lényege. Ha a kapcsolatot JOGSEGÉLYSZOLGÁLATTAL a lehető legrövidebb időn belül felveszi, akkor VAN ÉLET A HITEL UTÁN!!!

Tiszteljen meg bizalmával és keressen bennünket!
Üdvözlettel: jogsegélyszolgálat
Telefon: +36 20 4805465, +36 30 5680172, +36 70 6551083
www.jogsegely.com
E-mail: info@jogsegely.com