Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 1., kedd

8.735 - Orbán: Minden körülmények között megvédjük a hazánkat > Lánchíd Rádió, h, 2011-02-14 16:58

A Szent Korona eszméje ellen...
Orbán: Minden körülmények között megvédjük a hazánkat
Lánchíd Rádió, h, 2011-02-14 16:58

2011 végéig megújítjuk az alkotmányos rendszert, és a nagy ellátórendszerek átalakítása is megkezdődik - mondta el Orbán Viktor miniszterelnök a parlamenti pártok frakcióvezetőinek felszólalását követő viszonválaszában.

Az ellenzékiek azt mondták, nem látják pontosan, hogy mi történik, de a beszédem elején fölsoroltam, hogy mit tettünk december 23. óta - mondta a miniszterelnök. Az elmúlt időszakban három év időtartamú lett a gyes, meghosszabbítottuk a kilakoltatási moratóriumot, az EU-tól megkaptuk a kedvező elbírálást, és több ezer új munkahely jön létre Győrben - tette hozzá. Az elmúlt 45-50 napban megkezdtük a kitörést az energiafüggőségből - mutatott rá a miniszterelnök.
Orbán szerint "vegyük egymást komolyan", és olyan állításokat fogalmazzanak meg az ellenzéki oldalról, amely valóságosak. A Jobbik elnökének kijelentésére elmondta, hogy a feladatunk az volt, hogy megmentsük és stabilizáljuk az ország helyzetét, megvan a dolgoknak a rendelt ideje. 2011 végéig megújítjuk az alkotmányos rendszert, és a nagy ellátórendszerek átalakítása is megkezdődik - mondta Orbán.

Tovább > Elküldött egyéb írások < Tovább