Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 29., péntek

9.317 - Kőműves Géza: Na ugye, hogy ledöbbensz, mert ezért ezt mégsem hitted volna?!

From: Kőműves Géza

Date: 2011. április 29.
Subject: Felkészítés? Van még kérdés? Kőműves Géza írta: Na ugye, hogy ledöbbensz?!
To: Kutasi József Antal

Na ugye, hogy ledöbbensz, mert ezért ezt mégsem hitted volna?! Értsd meg, hogy sürget az idő!!!

Ha nem hallgatsz ránk és elveink lényege szerint nem kötsz, alapvetően békés szándékú, de előrelátó, kapcsolat és együttműködés teremtő Magyar Vérszövetséget,  a magyarságra húzzák a halotti leplet, mert, ha ezek a jelenlegi elnyomógépezet pribékjeit számukra megbízhatóbbra cserélik...

Persze hiába üvöltöttem a jobbikos és véderős emberkék felé, hogy mire megy ki a cigányos játék...
Meg volt ez a Jobbiknál is fentről dolgozva és a   sülthalak nem tudnak úszni, de az ár és a beépített társak, főnökök sodorják  őket.
Hát nem tettem fel Vonának a leleplező szándékú kérdést, hogy mikor meri kijelenteni, hogy Magyrországon elsősoron a zsizsikbűnözés a probléma?
Ha nem lenne zsizsikbűnözés, nem lennénk elnyomott nép, lenne magyarok által alkotott törvény, betartva.
Lenne munka, jó magyar termék, vagy azért cserébe, más, nem szemét és örülnénk egymásnak, magunknak és sok szemét elmenne.
Már többször világosan leírtam azt is, hogy jelenleg szó nincs itt cigányok és magyarok között kirobbantandó polgárháborúról, mert erre a cigányok egyelőre teljességgel alkalmatlanok, valamint a zsizsikek blindre ki nem adják a gépezetből a fegyvert, csak teljesen beidomítottaknak és ha már Magyarországon polgárháború lenne, az órák, legfeljebb egy- két nap alatt szabadságharcba csapna át és ezt a zsizsikek nem kockáztatják, csak kisebb "balhéra" használják fel a feleket.
Hogy miért? 
Hát az oszd meg, gyűlöltess és uralkodj, valamint a profi elnyomás  módszereinek törvényesítésén túl szépen igényt keltett " pártunk és kormányunk"  a magyargyűlölő cigányok bezupálására, kiképzésére, aztán jöhet a terror, vagy a már kiképzett cigányokkal lehetséges polgárháború, mert ezek az aljasok semmit nem bíznak a véletlenre, csak jusson eszedbe Hirosima, Nagaszaki, Drezda szeptember 11 és számtalan, minden képzeletet felülmúló, kifejezetten zsizsik aljasság!!!
Egy másodpercig ne hidd, hogy ezt az egyik párt gépezete szervezte, mert a lényegi elnyomó gépezet közös és teljesen mindegy, hogy éppen ellenzéki, vagy kormánypárti- e   zsizsik bűnszövetkezet tagja, vagy annak feje milyen rangban van a nemzetközi hierarchiájukban, a háttérben együtt dolgoznak!
Persze a mindenkori kormány szerepe nagyobb, miként alant látni is.
Orbán megoldja a cigányok jövedelemlehetőségét és a magyarság sorsát.

                                                                                     Kőműves Géza

---------- Forwarded message ----------
From:
Fliszár Zoltán <fzoltan@internetjovedelem.hu>
Date: 2011/4/29
Subject: Felkészítés? Van még kérdés?
To:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Akarod tudni milyen az élet angyalbőrben? Kíváncsi vagy a testi és pszichés kondíciódra? Akkor gyere velünk Tatára és a számlára se legyen gondod!

A Honvédelmi Minisztérium és az Országos Roma Önkormányzat várja mindazokat az elsősorban roma származású 17 és 25 év közötti középiskolás vagy középiskolát végzett fiúkat és lányokat, akik szívesen részt vennének egy különleges katonai túlélő táborban.
2011. július 04-től július 11-ig nemcsak speciális katonai programokra, hanem szabadidős rendezvényekre is vendégül látja az érdeklődő fiatalokat a Honvédelmi Minisztérium. Számos "túlélési" gyakorlat- például fegyver és lövészeti bemutató mellett - a roma identitás és kultúra rejtelmeibe is betekinthetést nyerhetnek a jelentkezők. Nem titkolt célunk, hogy megismertessük - és megkedveltessük a roma fiatalokkal a katonaélet szépségeit, továbbá ismertessük a tiszti, tiszthelyettesi és szerződéses katonai pálya sajátosságait, lehetőségeit és előnyeit.
Jelentkezni 2011. május 31-ig lehet az alábbi címen:
Honvédelmi Minisztérium Humánpolitikai Főosztály, Horváth Melitta főhadnagy, 1055 Budapest, Balaton utca 7-11.
A pályázatot a szerepeljen néhány mondat arról, hogy miért szeretnél a túlélőtáborban részt venni. A sikeres pályázókat legkésőbb 2011. június 20-ig levélben értesítjük.
Hívd a 061 474-1111/ 21-272 melléket vagy érdeklődj bátran Várnai Márton úrnál. (Gandhi Közalapítvány, 0672/510 702 telefonszámon, vagy a varnaimarton@gmail.com e-mailcímen).
Link
forrás: Link