Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. augusztus 5., péntek

10.217 - Magyar Rózsa: Sajnos a facebook a profil oldalnál csak 5000 fő ismerőst engedélyez. Ezt a létszámot pedig már elértem.

Kedveseim! Sajnos a facebook a profil oldalnál csak 5000 fő ismerőst engedélyez. Ezt a létszámot pedig már elértem. Kérlek Benneteket, hogy ne jelöljetek ezen az oldalon, mert nem tudlak visszajelölni Benneteket. Aki fel szeretné venni velem a kapcsolatot, az a hivatalos oldalamon megteheti! Nem kell mást tenni, mint a "Tetszik" gombot megnyomni. Köszönöm megértéseteket!
 Üdvözlettel: Rózsa

Kedves Ismerőseim, Barátaim! Szeretettel üdvözöllek Benneteket itt a Facebook-on! A következő műsorokban találkozhattok velem és dalaimmal: - SlágerFesztivál Magyar Rózsával - Nóta tv - Pertu Parti - Hálózat tv - Házibuli Attilával - Hálózat tv- Sztáro...k a konyhában - Duna tv - Kívánságkosár Videó klipjeimet megtekinthetitek a www.magyarrozsa.com weboldalon, a Nóta tv műsorán, valamint a YouTube internetes portálon keresztül is. Személyes leveleiteket elküldhetitek nekem a rozsa.magyar@upcmail.hu e-mail címre. Híreket, élménybeszámolókat, valamint fellépésekkel kapcsolatos információkat olvashattok hivatalos weboldalamon, a www.magyarrozsa.com-on. Kellemes időtöltést kívánok Mindenkinek!
Üdvözlettel: Magyar Rózsa

Oldal: ‎749 ember kedveli ezt.