Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. augusztus 6., szombat

10.231 - Orbánra vár Európa? Gyurcsány elszámoltatása lavinát indíthatna el Európában

** www.nemzetihirhalo.hu *************
Orbánra vár Európa? Gyurcsány elszámoltatása lavinát indíthatna el Európában
2011-08-04. 09:00 Kuruc.info

Egész Európa számára példaértékű lehet, ha Magyarországon eljárás indul Gyurcsány Ferenc, illetve más korábbi szocialista miniszterek ellen - írja a Financial Times.

A lap emlékeztet, hogy a Gyurcsány-kormány idején a GDP 53 százalékáról 80 százalékra nőtt az államadósság a felelőtlen gazdaságpolitika miatt, sőt még a miniszterelnök is elismerte, hogy "elhibázott gazdaságpolitikát" folytattak. A Financial Times-nak a volt miniszterelnök úgy nyilatkozott: nem tartja elképzelhetőnek, hogy törvényes lenne bármilyen eljárást indítani ellene. A lap szerint, ha Magyarországon eljárás indul, akkor akár a görögöknél, portugáloknál, íreknél is kezdődhet hasonló vizsgálat.
(hírTV)

Kuruc.info kommentár: Kétségtelen tény: nemcsak Magyarország, hanem Európa lakossága is arra vár, hogy végre börtönbe zárjanak legalább egy volt/jelenlegi miniszterelnököt, aki felelőssé tehető az elhibázott gazdaságpolitikáért és az ebből következő, generációkra kiható életszínvonal zuhanásért. Tény, Gyurcsány bíróság elé állításával Magyarország nagyot nőhet az európai közvélemény szemében, arról már nem is beszélve, hogy itthon a mennybe menne - kis túlzással.
Ezzel szemben áll viszont az európai politikusi család, egyszerűbben mondva, a maffia, amely pontosan ezért nem fogja engedni - nem mintha Orbán annyira akarná -, hogy Gyurcsánynak, Bajnainak, Blairnek, Schrödernek, Zapaterónak, a görög irányítókasztnak, Slotának, Lukasenkónak stb. bármi baja essen. Ők egy cég, ők a Politikai Elit Zrt. (Alex, Kuruc.info)