Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. augusztus 10., szerda

10.291 - Enisz Attila: Hallgatom az esti krónikát...Egyszer csak felkapom a fejem: "dinnyekommandó"...

From: Enisz Attila

Date: 2011. augusztus 10.
Subject: szokjuk az "erőt"
To: Kutasi József Antal


Hallgatom az esti krónikát.
A magyar dinnye a téma, hogy beérett és leestek az árak...
Egyszer csak felkapom a fejem: "dinnyekommandó"...
Nem is értettem. Csak a fantáziám indult be: A 2/3-os pártunkat és kormányunkat kritizáló renitens, dinnyéket a dinnyekommandó helyben meglékeli (likvidálja, Likuid-álja). Barátunk Izrael, mely az Europai Unió előtt jár, toleranciából és demokráciából, dinnyekommandós kiképzést tart csöppnyivé szaggatott országunkban. Mivel nagy súlyt fektetnek az elesett néprétegek felzárkóztatására, ezért a kisebség előnyt élvez a dinnyekommandós kiképzésben. Nagy kaliberű dinnyekilövő oktatásához az izraeli titkos dinnyekommandó tart titkos kiképzést...
 
Közben a rádió még szól, és már hallgatom, hogy fedezzem fel Szlovákiát... Készült az európai őrültek támogatásával.
 
Édesanyám legidősebb nővére még Magyarországon született, ő viszont már Csehszlovákiában.  A Világháborúban visszacsatolták őket, így könnyen eljött Budapestre. Nagy volt az ínség, jött szerencsét próbálni. De a szíve visszahúzta. Amikor a felszabadúlók bejöttek Kelet-Európába, anyám 17 éves, gyönyörű lánnyá serdült. Közel volt a Duna és a határ. Áthozatta magát, de most már sötétben, illegálisan. Szökött hazájából, hogy ősi hazájába menedéket keressen. Konyhalánynak állt. De gyorsan kiderült a felvidéki Úz kúltúra nem csak mosogatásra jó, de néhány év múlva főszakács lett. Bethesda és más nagy kórházakban. A főztjével gyógyított is. Az OITI-ben hálásak voltak az orvosok, agy és gerinc operáció után nagyon örültek, hogy másnap a betegek jó ízűen ettek. Ez nem volt jellemző a kórházak főztjére.
Aztán 1968-ban haza mentünk édesanyámmal. Oda ahol született most Szlovákiába. Óriási szerencsénk volt, egy nappal a Csehszlovákiai bevonulás előtt haza jöttünk. Utána lett volna herce-hurca.
Gyerekkori játszótársaim - unokatestvéreim, 20 éve Szlovákiában laknak.
Maris néném, Isten nyugosztalja Magyarországon született, nem sokkal utána Trianon miatt, Csehszlovák állampolgár lett, majd visszacsatolták Magyarországhoz a tájat. Majd megerősítették a II. Világháború után, hogy a régi magyar föld ismét Csehszlovákia része. Eljött a "bársonyos forradalom" 1990-ben, és Csehszlovákiából a szicialista országból, lett Cseh és Szlovák kapitalista állam. Maris néném így Szlovákiában halt meg.
 
Most énnékem azt magyarázzák a saját adómból fenntartott Magyar Rádióban, Európai pénzekből, hogy fedezzem fel Szlovákiát.
 
Szlovákiát nem ismerem el, a'hogy Oláhországot sem. Magyarországnak nagyobb darabja került 103 ezer négyzetkilométer a hegyi pásztorokhoz, mint ami maradt, az a 93 ezer négyzetkilométer kishazánknak. Az erőszakkal létrehozott Jugoszlávia helyén mára sok ország osztozik. Horvátország az ősi tesvérországgal semmi bajom. Bosznia-Hercegovina pedig a világ legnagyobb piramisát fedezgeti fel, bár állami támogatás nélkül.
 
Svájc ahol meg a bűnözők és áruló államférfiak kamatoztatják titkos számlákon másoktól elrabolt pénzüket, a nemzeti pénzük soha nem látott mértékben erősödik. A magyarokat mézes madzaggal svájci frank hitelre csábították, most meg saját hazájukból és házukból verik ki, teszik földön futóvá.
Tehát Svácot se ismerjük el! Meg az Europai Uniót se, mely az Európai  Szén és Acélipari Trösztön felbuzdúlva, a pénzmágnások egész Európát kifosztó szervezete lett.
 
Csak egyet ismerjünk el: Az igazságot, a becsületet, az emberiség számára hasznos tudást és technológiákat. Azt, hogy az emberiség felemelkedését, más Tejút Galaktikus Civilizációk segítették évmilliárdok óta. És ez így is lesz, akkor is, ha vannak rossz szándékúak is, mint akik ezen segítők három hatalmas űrvárosát rombolták szét pillanatok alatt, 6 ezer éve.
Csak emlékeztetőül a zsidó naptár 5771 évnél tart.
 
Lehet, hogy valóban kiválasztott nép. Már csak egy kérdés van: ki és mire választotta ki őket?
 
Enisz Attila