Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 21., péntek

10.820 - A MAZSIHISZ döntené el, hogy lehet-e Wass Albert tér Budapesten, vagy nem

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A MAZSIHISZ döntené el, hogy lehet-e Wass Albert tér Budapesten, vagy nem
Nem férnek a bőrükbe az országhódítók magyarországi képviselői.
2011/05/06 - 09:10 Szent Korona Rádió

A MAZSIHISZ nevű zsidó képződmény az alábbi közleményt adta ki és feltehetőleg parancsban is elküldte a budapesti városvezetés felé. Tarlós Istvánék reagálása kétséges, de bízzunk benne, hogy tartja magát a korábbi döntéséhez a testület.

Bizony, mert ők nagyon sokat tettek Budapestért, hiszen ki ne hallott volna Kohn Béláékról és követőikről el egészen és megszakítatlanul Demszkyig... Wass Albert pedig nem méltó erre, hiszen meglátta az összefüggéseket és hirdette is az igazságot, ezért persze szerintük antiszemita volt és a román kommunista bíróság koholt vádak alapján háborús bűnösnek nyilvánította. (Nem mellesleg, ha ismernék Wass munkásságát, akkor tudhatnák, hogy olyan messze van az antiszemitizmustól, mint ők a magyarság iránti lojalitástól).

Antiszemitáról közterületet elnevezni méltatlan fővárosunkhoz

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége és a Budapesti Zsidó Hitközség történelmi hibának tartja, hogy a Jobbik nevű nyíltan nemzeti szocialista nézeteket hangoztató párt javaslatát magáévá téve, Tarlós István Főpolgármester, és a Főváros közgyűlésének többsége Wass Albertről nevezett el közterületet Budapesten.

Ez a döntés arculcsapása azoknak a budapesti polgároknak, akik a 19. század végén és a 20. század első felében a város lakosságának több mint egyötödét adták, és nagyon sokat tettek azért, hogy ez a város Európa egyik legszebb, modernebb nagyvárosává válhatott.

A budapesti zsidóság mindig is motorja volt szeretett városa fejlődésének, kulturális, és gazdasági fellendülésének, oroszlánrésze volt abban, hogy e település nemzetünk méltó fővárosává váljék.

Ez a határozat a Budapesten meggyilkolt zsidók tízezrei emlékének sárba tiprása, mert egy olyan emberről neveztek el teret, aki élete végéig hangoztatta zsidóellenes nézeteit, egész életében büszke volt nyílt antiszemitizmusára, és akit háborús bűncselekmények miatt ítéltek el.

Egy ilyen ember nem méltó arra, hogy egy európai ország fővárosában teret nevezzenek el róla.

A Főpolgármester és a Fővárosi Közgyűlés többsége szégyenteljes döntést hozott, ami okkal kelt visszatetszést, és felháborodást, a demokratikus gondolkodású, a népirtást, a faji gyűlölködést, az antiszemitizmust elítélő emberek körében.

Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége és a Budapesti Zsidó Hitközség

(Mazsihisz, Kuruc.info)

    * Feldmájer Péter kitiltaná az Országgyűlésből Vona Gábort
    * Követelőzik a Mazsihisz a Likud testvérpártjától
    * Országhódító zsidók állnak a cigánytenyésztés mögött
    * Visszaélt Erdő Péter bíboros nevével a Mazsihisz
    * Zsinagógára van, közművekre nincs pénz a Fidesz vezetésű Hajdúböszörményen