Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 25., kedd

10.860 - Fejér Szövetség elnöksége nevében: Dr. Boór Ferenc > A legmesszebbmenőkig támogatjuk és az MVSZ-szel egybehangzóan követeljük, hogy/...

Feladó: Fejér Szövetség

Dátum: 2011. október 25. 11:17
Tárgy: Elég volt a halogatásból!
Címzett: Kutasi József Antal


Tisztelt Szerkesztőség!

Ezúttal továbbítom a Fejér Szövetség sajtóközleményét (az MVSZ sajtóközleményét is csatolva), amellyel csatlakozik az MVSZ által az '56-os forradalom és szabadságharc 55. évfordulója alkalmából meghirdetett kezdeményezéshez.

A Fejér Szövetség minden fórumot és világhálós lehetőséget megragad arra, hogy ezt a felhívást a következő időszakban a magyar társadalom minden felelős tagjához eljuttassa és a kezdeményezést részleteiben is megismertesse.

Az Önök döntése, hogy ebben miként és hogyan vesznek részt, ennek mekkora teret biztosítanak.

Előre is köszönettel és tisztelettel
a Fejér Szövetség elnöksége nevében:
Dr. Boór Ferenc
fejerszovetseg@gmail.com
+36(30)2038648

http://fejerszovetseg.blogspot.com/2011/10/eleg-volt-halogatasbol.html

Fejér Szövetség: Sajtóközlemény

'56 55. évi évfordulóját követően
Elég volt a halogatásból!

2011. október 23-án, vasárnap a Fejér Szövetség küldöttségeként éltünk a lehetőséggel és az MVSZ által meghirdetett megemlékezésen vettünk részt a Magyarok Házában és nem hiába. A jelenlévőkkel egybehangzóan és egyöntetűen támogatjuk az MVSZ - Patrubány Miklós elnök úr által ezen alkalommal meghirdetett - kezdeményezéseit (lásd az MVSZ Sajtószolgálat 7319/111024 számú itt továbbított közleményét!).

Elég volt a türelmi időből, amit az országvezetők a választások során nyertek és kaptak! Lássuk a tettre készséget, hogy a hangzatos szavak után a végtelenül halogatott ígéretek helyett hogyan és miként készek '56 emlékének és szellemiségének megfelelő cselekvésre!

A legmesszebbmenőkig támogatjuk és az MVSZ-szel egybehangzóan követeljük, hogy
  1. bontsák el a gyurcsányi monstrumot, a Szabadság téri szovjet művet!
  2. állítsák helyre az Ereklyés Országzászlót a Trianon szoborcsoporttal, s az országzászló tereket minden településen országszerte
  3. tüntessék el országszerte a feliratokat, emlékhelyeket, melyek az 1956-os szovjet agresszort „felszabadító”-ként, „hős”-ként tüntetik fel!
  4. a „nemzeti ügyek kormánya” követeljen jóvátételt az '56-os agresszióért!
  5. induljon büntető eljárás az 1956-os "véres csütörtöki" és az azt követő genocídium (népirtás) eltervelői, elkövetői és bűnpártolói ellen! 
  6. alakuljon Magyarságtudományi Egyetem, mely véget vet a történelemhamisítás évszázadainak!
  7. "el a kezekkel Nagy Imréről!", azaz míg vannak élő ’56-osok, addig nélkülük október 23-i országos, állami vagy párt megemlékezést sehol ne tarthassanak sem az élő, sem a már elhunyt mártírokra hivatkozva!
Fejér Szövetség Sajtószolgálat
2011/10/25/1