Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 12., csütörtök

11.673 - Sebők Mihály: Gyűlnek Orbán ellenségei

From: Ifj. Szilas László
Date: 2012. január 12. 
Subject:  Gyűlnek Orbán ellenségei
To: Kutasi József Antal

 

From: Frank Sandor [mailto:]
Sent: Thursday, January 12, 2012 5:17 PM
To: Undisclosed-Recipient:;
Subject: Fw: Gyűlnek Orbán ellenségei

 

From:

Sent: Wednesday, January 11, 2012 10:30 AM

Subject: Gyűlnek Orbán ellenségei

Harsogja az „origó”, de általában az egész ellenzéki média, szünetet nem hagyva, ócsárolja a kormányt, a hatalomról elesett párt pedig keveri a mérget boszorkánykonyháin.

Legfeltűnőbben ismét csak az A.T.V. gyalázza a jelenlegi kormány ha jó, ha nem jó intézkedéseit. Megdöbbentem, amikor tapasztaltam, hogy nem csak a hírmagyarázók, műsorvezetők elfogultak, hanem az egyszerű bemondók előadását is boldog izgatottság járja át, éppen, hogy fel nem ujjongnak örömükben, amikor Magyarország gazdasági és politikai hanyatlását ecsetelik.

- Mi történt a magyar média egy részével? Uraim, önök az ellenségnek drukkolnak? Vagy netán tán önök a nemzet ellenségei? Mit nyernek azon, ha összeomlik agyonsanyargatott országunk, még ez a kicsike is? Nincs önökben becsület, nemzeti érzelem? Vagy talán nem tartoznak nemzetünkhöz? Mert nagyon úgy viselkednek!
A médiának ki kell mondani az igazságot, de nem eltúlzottan és kárörvendő rosszindulattal. Egyszerű ember vagyok, nem akarom önöket kioktatni, de az önök viselkedése kiábrándító, még az egyszerű emberek számára is! Minden becsületes erdélyi magyar szomorúan nézi az önök ténykedéseit. Önök még rosszabbak lennének, mint Zápolya János, mert neki legalább volt mentsége arra, hogy nem érkezett meg a felmentő sereggel, de önök nyíltan átálltak az ellenség soraiba. Abban is biztos vagyok, ha egy újabb mohácsi vész sújtana ránk, önök a halottakkal borított csatatéren pezsgőt nyitnának és örülnének, mert úgymond: „Az Úr a kezünkbe adta ellenségeinket!” Az önök viselkedése hajlik a testvérgyilkosság felé, melynek még a gondolata se megbocsátható. Európa viselkedését még meg lehet érteni, mert ő mindig Európa volt, különösen nyugat. Kihasználta a magyar nemzetet, mert az ő vére hullása szabadította meg a pogány hadaktól, azután, hálából feláldozta a hét sebből vérző Magyarországot. Európai hála

Nem hiába figyeltek fel már a honvisszavétele előtti hunok Nyugat Európa romoltságára, Atilla ifjúságában Roga a következő képben vélekedik Nyugatra készülő Atillának:

Roga Attilához útravalóul így szól:
Nézd meg a városokat,
Ismerd meg őket
Úgy hírlik, bűn és betegség tanyái
szenny folyik patak helyett
és bűz terjeng a ligetek
friss levegője helyett
járvány pusztít gazdagot, nyomorultat
mert nem fürdenek
s fejük tetvek tanyája.
Írástudatlanok, a szavuk
árulás, hazugság,
TÖBB A PÉNZVÁLTÓ MINT A
KATONA ÉS A POLGÁR,
S, A PÉNZVÁLTÓ UZSORÁS TARTJA
MARKÁBAN AZ URALKODÓKAT.


Nyilván az urbanizáció kezdeti szakaszának hátrányai, amely visszataszítónak tűnt a szabad élethez szokott ősmagyarok szemében. De már akkor a pénzváltó, uzsorások megszülettek, kellemetlenséget okozva a még fejletlen társadalomnak, markukban tartva uralkodókat, ezáltal népeket, országokat. A hun eleink már akkor ösztönösen ráéreztek az emberiség legnagyobb ellenségére.

Mostanára veszélyesebb lett egy áttételes rákos daganatnál. Szegénységet gerjeszt, polgárokat hontalanná tesz és nyomorba dönt. Valamint országokat, kontinenseket vásárol meg, földestől, népestől, vezetőstől együtt. Megfertőzi az embereket és testvéreket ugraszt össze, íme az önök példája!

Az csak természetes, hogy gyűlnek Orbán ellenségei, mert ujjat mert húzni az emberiség lépfenéjével és nem Orbán Viktor ellenségei csupán, hanem a magyarság, az Európai Unió és a Világ ellenségei, de nem mer szembeszállni velük senki, mert esélytelen harcnak tartják. Önök még a gondolatát is visszautasítják a szembeállásnak, sőt mi több, önök már genetikailag öröklik a csicskás hajlamot. Önök (mindenki döntse el magáról, hogy ki az) egy olyan közösség kiszolgálói, akik ezt a poliprendszert irányítják és, akik tradicionálisan pénzes emberek. Kiknek nincs nemzetük, sem hazájuk, csak pogány istenük: a PÉNZ!

Sebők Mihály