Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 5., csütörtök

12.411 - A húsvéti sonka titkai: így válassz, így vásárolj

Feladó: RP Hírek
Dátum: 2012. április 5. 9:58
Tárgy:  Ne fizessen rezsit,Dicsérettel munkakedv,Ilyen a jó húsvéti sonka,
Címzett: Kutasi József Antal


A húsvéti sonka titkai: így válassz, így vásárolj

Itt a húsvét, és itt a sonkaszezon is. Most mutatjuk a legfontosabb vásárlási tudnivalókat, hiszen érdemes előre eltervezni, milyen típusú sonkafélét vásárolunk és milyen céllal, hogyan fogjuk fogyasztani.
bővebben>>>

A dicséret növeli a munkakedvet - Emberi kapcsolatok egy pszichológus szemszögéből

A hazai hétköznapokban tapasztalható általános rosszkedv, elbizonytalanodás egy színházban játszódó tragikomédia alaphelyzetére hasonlít, amikor mindenki másnak hiszi a társait, mint amik, és az ebből adódó félreértések, egymás melletti elbeszélések kuszasága idézi elő a konfliktust - állítja Aszalós Péter pszichodramatista.
bővebben>>>

Ne fizessen rezsit 30 évig mostantól!

Havonta több tízezer forint rezsit fizet? Ráadásul minden drágul, míg a hatásfok csak romlik? Itt a megoldás! Képzelje el, hogy minden napfelkelte biztosítja, hogy jövő hónapban sem kell rezsit fizetnie. Nem kell tovább törődnie az árak emelkedésével. 30 év múlva vajon mennyi lenne a villanyszámlája illetve a fűtésszámlája?
bővebben>>>

A tartozások csökkentéséért, a bevételek növeléséért, sikeresen!

Az OECD Magyarországról szóló ország jelentésének előrejelzéséből kiderül: 2012-ben 0,6 százalékos gazdasági visszaesés vár Magyarországra. A magyar vállalkozások kilátásai nevezhetőek sötétnek, de egy vállalkozásokból álló civil összefogás víziója, hogy a KKV szektor problémáit közös erővel oldja meg. A kezdeményezés eddig sikeres…
bővebben>>>

Egy ember, aki forradalmasította az elektronikus levelezést

Egy 1992-es március napon 100 akkori amerikai internetes "geek" - számítógépes megszállott - meglehetősen bizarr e-mailt talált a postaládájában. Az üzenethez ugyanis két mellékletet is csatolt a küldő, Nathaniel Borenstein. Az első egy Telephone Chords-kép volt: rajta négy bozontos IT-szakértőből álló alkalmi kvartett énekel éppen valamit. 
bővebben>>>

A magyar oktatás kiemelkedő korszaka és eredményei

Klebelsberg Kunóra, a huszadik század első harmadának kultuszminiszterére ma sokan hivatkoznak, főleg azért, mert felismerte, hogy a trianoni tragédia után a magyarság szellemi gyarapodása lehet a kultúrpolitika iránya, amely kiutat jelenthet a túléléshez.
bővebben>>>

Az új Kecskeméti Főiskolán képezhetik a jövő magyar járműipari mérnökeit

Új járműipari beruházás, a járműtechnológia tanszék új épületének alapkövét tették le kedden a Kecskeméti Főiskolán; a csaknem 2000 négyzetméteres új intézetet korszerű műhelyekkel és laborokkal szerelik fel, nemcsak az oktatás, hanem a járműipari kutatás-fejlesztés bázisa is lesz. A beruházást a Mercedestől is támogatták.
bővebben>>>

Bekerült a Google múzeumai közé a Szépművészeti és a Nemzeti Galéria

Összesen negyven ország 151 intézményének 30 ezer műtárgyát találhatják meg keddtől az internetezők nagy felbontású digitalizált változatban a Google globális virtuális múzeumában; az ingyenes online platformon mostantól a budapesti Szépművészeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria több mint 200 műkincse is elérhető.
bővebben>>>

A legszebb hazai törökfürdő + képek

Budapest a fürdők városa. Nemrégiben fejezték be a legújabbat, amely a legrégibb és legszebb törökfürdő hazánkban. A történelmi hangulatú 437 éves Veli Bej fürdőt teljesen felújították, és bár még próbaüzemben, de már látogatható, így ti is nyugodtan elmehettek kipróbálni.
bővebben>>>

Már gyártják a világ legelső hajlékony e-book olvasóját

Az LG bemutatta hajlékony műanyag kijelzőjét, amellyel a cég forradalmasítani akarja az e-könyv piacot.
bővebben>>>

5 tipp, amivel biztonságban lesz a mobilod

Évente közel 30 milliárd forint értékű okostelefont hagynak el csak az amerikaiak - írja a Lockout a jelentésében. Leggyakrabban kávézókban, bárokban felejtik ott a készülékeket. 5 tipp, amivel biztonságosabbá teheted a mobilodat.
bővebben>>>

Egymillió évvel ezelőtt jöttek rá őseink a tűz használatára

Egymillió évvel ezelőtt, a feltételezettnél háromszázezer évvel korábban jöttek rá távoli őseink a tűz használatára - derítette ki egy nemzetközi kutatócsoport, amely az amerikai Nemzeti Tudományos Akadémia folyóiratában, a PNAS (Proceedings of the National Academy of Sciences) legújabb számában tette közzé eredményeit.
bővebben>>>