Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 5., csütörtök

12.417 - Rácz Sándor jelölését támogató amerikai egyetemi professzor és velencei református lelkész

From: MVSZ Sajtószolgálat
Date: 2012. április 5. 
Subject: Rácz Sándor jelölését támogató amerikai egyetemi professzor és velencei református lelkész
To: Kutasi József Antal


Sok magánszemély is juttatott el sajtószolgálatunkhoz Rácz Sándor jelölését támogató nyilatkozatot. Ezek közül alább közzé tesszük Dr. Balogh Sándor amerikai egyetemi professzor és Pápai Szabó György velencei református lelkipásztor nyilatkozatát, aki szerint Magyarországot egyes egyedül „olyan erkölcsileg feddhetetlen, megvesztegethetetlen, sziklaszilárd jellemű, nagy politikai tapasztalattal bíró, igaz ember” mentheti meg, mint Rácz Sándor.

Dr. v. Balogh Sándor

Prof. Emeritusz

External public member, Hungarian National Academy of Sciences

MTA külső köztestületi tag

Heritage Foundation, Public Policy Expert

7 Greenbush Avenue                   Blueskies346@aol.com                              8288 Alam Avenue

East Greenbush, NY 12061                                                                                  North Port, Fl. 34287

518, 477-5476                                                                                                 941, 423-4605

 

 Kedves Miklós!

 

Nagyszerű javaslat. Teljes mértékben egyetértek és támogatom a javaslatot. Sándor minden szempontból a legmegfelelőbb személy erre a pozícióra.

Remélem, tömeges támogatást kap a nemzet tagjaitól, és Orbán Miniszterelnök Úr és a Fidesz elfogadja a javaslatot, és őt nevezik ki erre a fontos reprezentációs pozícióra.

 Ezzel 1956 lassan homályba tűnő jelentősége új hangsúlyt kapna.

 

Tisztelettel,

Dr Balogh Sándor


Református lelkipásztorként, a magyarságnak elkötelezett, közéleti emberként magam is kizárólag és egyes egyedül Rácz Sándort javaslom a Magyar Köztársaság élére. Magyarország jelenlegi erkölcsi-politikai állapotában olyan erkölcsileg feddhetetlen, megvesztegethetetlen, sziklaszilárd jellemű, nagy politikai tapasztalattal bíró, igaz ember kell, mint amilyen '56 hőse, Rácz Sándor! Isten éltesse őt sokáig! Magyarországot ma, igenis csak '56  szellemi öröksége mentheti meg. Ennek az örökségnek leghitelesebb  őrizője maga Rácz Sándor.

 

Pápai Szabó György  református lelkipásztor (Velence)

MVSZ Sajtószolgálat

7474/120404