Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. augusztus 26., vasárnap

15.374 - TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT > Orbán Viktor miniszterelnökhöz a Ptk. 484-487. §. szerinti nyilvános közérdekű kárelhárító bejelentés ,és feljelentés az ügyészséghez:

Iratjel: izraelieket-magyarorszagrol-kitoloncolas-120825

A HAZAÁRULÁSI ÉS NÉPIRTÁSI ALÁBBI ÜGYÜKBEN

Orbán Viktor miniszterelnökhöz a Ptk. 484-487. §. szerinti nyilvános közérdekű kárelhárító bejelentés ,és feljelentés az ügyészséghez:

MIÉRT ENGEDTE MEG AZ ORBÁN KORMÁNY 2010. DEC. 8-ÁN, HOGY IZRAELI CÉGEK LIBERRALIZÁLVA IDETELEPÜLVE FELVÁSÁROLJÁK MAGYARORSZÁG INGATLANAIT, TERMŐFÖLDJÉT, S ILYMÓDON AZ IZRAELI CÉGTULAJDONOSOK ITT SZÜLETETT GYERMEKEI TULAJDONAI LEGYENEK? A LAKOSOK TÖBBSÉGE ERRŐL MIÉRT NEM TUD? A TÖBBSÉG MIÉRT CSAK A TERMŐFÖLD KÜLFÖLDI MAGÁNSZEMÉLYEK ÁLTAL FELVÁSÁRLÁSÁT TILTÓ MORATÓRIUMRÓL LEJÁRTÁNAK A VESZÉLYÉRŐL TUDHAT?!

SZÜKSÉGES AZ ŐKET ELÍTÉLŐ ENSZ HATÁROZATOKAT SEMMIBEVEVŐ IZRAELIEK MAGYARORSZÁGI SZERVEZETEI, CÉGEI KITOLONCOLÁSA MAGYARORSZÁGRÓL: A MAGYAR KORMÁNY ÉS MAGYAR BÍRÓSÁG KÖTELES ZÁROS HATÁRIDŐN BELÜL BETILTANI, MEGSZÜNTETNI A „MAZSIHISZ” MAGYARORSZÁGI ZSIDÓ HITKÖZSÉGEK SZÖVETSÉGÉT, MIUTÁN AZ KÖTELEZŐNEK TARTJA A FAJIRTÁSRA FELBUJTÓ TÓRAI ÉS TALMUDI TÖRVÉNYEKET, ÉS EGY OLYAN VILÁGFŐRABBIT SZOLGÁL, AKI A ZSIDÓ RÁKBETEGEKET 98%-BAN MEGGYÓGYÍTÓ NEM KEMOTERÁPIÁS GYÓGYMÓD ALKALMAZÁSÁT A NEM ZSIDÓK GYÓGYÍTÁSÁRA MEGTILTOTTA FELHASZNÁLNI ÉS EZZEL, EGY MÁSIK FŐRABBI ÉS EGY ORVOS ÁLTAL EGY NÉMET KÖZJEGYZŐ ELŐTT ALÁÍRT NYILATKOZAT SZERINT, TÖBB MILLÁRD NEMZSIDÓ HALÁLÁT OKOZTÁK, LÁSD ÚJORVOSLÁS ÉS NÉMET MEDICINA (INTERNET). HALADÉKTALANUL KI KELL TILTANI MAGYARORSZÁGRÓL VALAMENNYI MAZSIHISZHŰ IZRAELI SZERVEZETET, CÉGET ÉS SZEMÉLYT.

Ezek a bűnözők például kálisót árusítanak kóser étkezési sóként, jó sónak, BONSALT-nak nevezve ezt a mérget. Pontosan ismerik az életrövidítő, ivartalanító, rákkeltő hatásait, az ezért 1950-ben Nobel-díjat nyert mellékvesekéreg kutatók hatáskalibráló méréseiből is, de tudatosan meghamisították a kálisóval és a konyhasóval kapcsolatos élettani hatás kalibrálási mérések eredményeit, és eltitkolják a valós kalibrálásokat. Ez az egyik eltitkolt hazai csőd főok, lásd a mellékelt előadásomban (EmailKonyv76).

Miután a magyar országgyűlés, a kormány, az ügyészség, a hazai és a nemzetközi bíróság, az Európai Unió, az ENSZ nyilvánvalóan nem hajlandók hatályon kívül helyezni az izraeliek magyarországi és egyéb országokbeli TERRORIZMUSÁT, bűnözését kötelezően előíró tórai-talmudi előírásokat, ezúton megkérdezem őket is, hogy az a tórai-talmudi törvényi előírás, amely szerint „Szabad egy nem zsidót megölni, de még egy zsidót is, ha tulajdonképpen nem zsidót akart a zsidó megölni, s az így elkövetett (tömeg)gyilkosság nem büntetendő”, miért nincs még betiltva, hatályon kívül helyezve? Ugye nem terrorizmus, csak arányos, jogos védelem, ha a zsidó és nemzsidó relációt felcserélve, a megtámadottak az izraeliek ellen is alkalmazzák ezt a módszert?!

Budapest, 2012. 08. 25.

(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök

(szemlyi szám: 1-420415-0215, a.n.: Bartha Edit)

TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT

2621 Verőce, Lugosi u. 71.