Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. június 25., szerda

1.005 - Beharangozó zászlóbontásra, 2008. június 28-án 16 órai kezdettel - Nemzeti Erők Szövetsége

Tisztelt Cím!
Kedves Honfitársak!

Magyarország és a magyar nép döntő változásához érkezünk. Aki tud, legyen ott! ...MERT A SZÍV GYŐZNI FOG!...

Igaz szeretettel,

Kutasi József
+36 70 589 98 83


MEGHÍVÓ
 
Tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önt, családját, rokonait, barátait és ismerőseit a Nemzeti Erők Szövetségének zászlóbontó ünnepségére.
Végre összefogott a nemzeti oldal! Ez a Szövetség a szervezetek és magánszemélyek választási szövetsége. E Szövetségben minden szervezet megőrzi továbbra is saját arculatát. A szövetséget kötő szervezetek és civil csoportok elfogadják a "politikai alapvetések"-ben leírtakat és választási körzetenként egy közös jelöltet indítanak és támogatnak annak érdekében, hogy közösen tudjuk megvalósítani az igazi rendszerváltást és gondolkodásmód váltást.
A Szövetséghez csatlakozni lehet bármikor, akár a zászlóbontó ünnepségen is. Fetzer János
 
A NEMZETI OLDAL ÖSSZEFOGOTT---ZÁSZLÓBONTÁS---június 28-án 16 óra!
 
A helyszín megközelíthető az M3-as metró Újpest-Városközpont végállomásától a piros 25A ill. a piros 96-os busszal az Árpád úti felüljáró után a Hubay Jenő térig, vonattal az Újpest-Rákospalota állomásig.
 
 

! BEHARANGOZÓ !

! A Nemzeti Erők Szövetsége !
( NESZ )

2008. június 28-án 16 órai kezdettel

a Nemzeti Kulturális Udvarban:

Bp. XV. ker. Rákospalota, Pázmány Péter u. 1/c
(a bolhapiac mellett)
zászlót bont.

Igét hirdet:                 ifj. Hegedűs Lóránt református lelkész

Beszédet mond:             Dr. Morvai Krisztina   jogász

            Dr. Bakos Batu Szent Korona Lovagrendjének Lovagja

A szervezetek vezetői esküt tesznek a történelmi zászlóink és a Szent Korona hiteles másolata előtt.

Közreműködnek:        Éliás Tibor operaénekes,
                             
Sinkovits -Vitay András
előadóművész,
                                                 
Siklósi András költő

18 órától koncertet ad a Rebellis rock-zenekar.

A SZÖVETSÉGHEZ EDDIG CSATLAKOZÓ SZERVEZETEK:
Magyar Nemzetért Mozgalom – Magatesz - Forradalmi Nemzeti Bizottmány - Turul Szövetség –

Szabad Riport - Marevosz - Rendszerváltó Fórum - Független Újságírók Szövetsége - Berni Széchényi Kör - Justítia Bizottság - Bölcsész Egyesület - Egészséges Egészségügyért Egyesület - Szt. Korona Szolgálat Debrecen - Szabad Magyarországért Mozgalom - Megújulás a Holnapért Párt

Összegfogás a Fennmaradásért Mozgalom - Magyarországért Párt – Szabad Magyarországért Mozgalom
_______________________________________________________________

Infó:  Balogh Béla,  06-20/916-0029,           magyarnemzetertmozgalom@gmail.com
Bóna Mária Ilona, 06-20-573-3578             Kun.ilona@gmail.com
Fetzer János,  
06-30-361-2213                   fetzer.janos@gmail.com
v.Gálfalvy Gallik Béla,   06-20-317-2329      gb11@chello.hu
Péteri Attila Árpád,  06303281481               pa01@interware.hu
Takács András,  06-20-971-4600,               ta@szmm.hu 
Fort András – Rácz Era, 06-20-561-6468,   szabad.riport@gmail.com
Honlapok: www.magyarnemzetertmozgalom.hu        http://gportal.hu/gindex.php?prt=121150
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=furaila       www.szmm.hu
  http://www.marevosz.gportal.hu/
                 
…MERT A SZÍV GYŐZNI FOG!...

 

 

Nemzeti Erők Szövetségének

politikai alapvetései

 

1.        A magyar államiság alkotmányos jogfolytonosságának helyreállítását, ami magában foglalja a Szent Korona méltóságának visszaállítását, intézményesülését, alapértékeinek érvényesülését - alkotmányozó nemzetgyűlés, vagy népszavazás útján. Váljék alkotmányos joggá a magyar felmenők leszármazottainak visszahonosítása.

 

2.        Alkotmányos jogállamot! Új Alaptörvényt, amely a magyar történelmi alkotmányosság szellemének és igazságainak (az evidenciáinak) és a mai kornak megfelelően szabályozza az állam működését, garantálja az állampolgárok demokratikus jogait, a kétkamarás országgyűlést, a képviselők visszahívhatóságát a kirekesztésektől mentes választási törvény által. Kicsi, de erős államot, amely alkalmas a feladatok végrehajtására a számonkérhetőség biztosításával.  A politikai, gazdasági bűnök és bűntettek ne legyenek titkosíthatók. Határozott fellépést az élet- és vagyonellenes bűncselekményekkel szemben. A közéleti szereplők erkölcsi és anyagi elszámoltatását a mentelmi jogra való tekintet nélkül.

 

3.        Független magyar közpénzrendszert, előny-adást a nemzeti gazdaságnak, kereskedelemnek, a pénzkibocsátás jogának visszavételét, az adósságcsapda felszámolását, az adók és a járulékok jelentős csökkentését, lépcsőzetesen növekvő fényűzési-fogyasztási és vagyonadó bevezetését. Állami KÖZ-HITEL-BANK-rendszer kiépítését, kamatmentes hiteleket az értékteremtő vállalkozásoknak, a gazdáknak!

 

4.        Nemzeti, hazafias gazdaságpolitikát, a magyar feldolgozóipar és kereskedelem védelmét, a külföldi befektetők adómentességének és egyéb kedvezményeinek eltörlését, a hazai törpe-, kis és közepes vállalatok „helyzetbehozó", megkülönböztetett támogatását, a magyar gazda jogi és anyagi helyzetének és tiszteletének helyreállítását. Az ország létalapját biztosító létfontosságú egységek -- természeti kincseink, a termőföld, a bányakincsek, a közmű- és közszolgáltatások -- megtartását, visszaszerzését, és a nemzet javát szolgáló hasznosítását.

 

5.        Az ország önvédelmét, biztonságát szolgáló honvédség újjászervezését, önkéntes nemzetőrség létrehozását. Nemzeti elkötelezettségű és szervezetileg szétválasztott  bűnmegelőző és bűnüldöző szervezeteket. Magyar érdekekre épülő külpolitikát; a nemzeti önrendelkezés elvének érvényre juttatását; nemzeti érdekeinket védő titkosszolgálatok megszervezését. A nemzetközi szerződések felülvizsgálatát: az országra nézve előnytelen szerződések felmondását.

 

6.        Nemzetmegtartó és gyarapító népesség- és társadalompolitikát, az értékteremtők megerősítését, az elszegényedett néprétegek felzárkóztatását. Munkaképeseknek segély helyett megfizetett munkát. Teljes életre szóló létbiztonságot, a teljes foglalkoztatottság megvalósítását, és a társadalmi szolidaritás elvén működő, alanyi jogon járó egészség- és nyugdíjbiztosítást!

 

7.        Értékvédő és -teremtő kultúrpolitikát, nemzeti elkötelezettségű sajtót, oktatást, művészetet! A hagyományos értékőrző magyar iskolarendszert, az iskolák megőrzését. Ingyenes iskolai oktatást az első diplomáig -- minden magyar állampolgárnak. Hazafias nevelést és környezetvédelmi oktatást az iskolákban; környezetünk életterünkként megóvását utódaink számára.

 

Nemzeti Erők Szövetsége alakuló ülésén  elfogadva.

Budapest, (Nemzeti Kávéház) 2008. június 21.


A fent látható dokumentumok innen is letölthetők:

zaszlobontas_jun28.jpg
1777 K

Politikai_alapvet_sek.doc
25 K

zaszlobontas_nesz_szorolap.doc
33 K