Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 2., csütörtök

9.793 - Tharan Marianne: Számomra teljesen érthetetlen, hogy ilyen leveleket miért rak fel az internetre.

Kedves Tharan Marianne Asszony

Köszönöm a pár sort. Nem értem a lényeget, amit tudatni akar, de akkor is itt a válaszom!

Magyarországon és a világon élő Nemzettestvéreimnek, -  és más nemzetiségűeknek -, továbbítom az igazságos (ami meg nem igazságos, akkor hazudik az aki írja) tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik!  Senki sem kért arra, hogy ezt a fáradságos, idegfeszítő munkát végezzem, de csinálom a Magyarországon élő Honfitársaim javára. Nem vagyok költő, könyv és újság író. Önök sokkal jobban papira tudják írni gondolataikat, mind én. Írjanak, de igazságosan!

Figyelem!
Az írások, képek, valamint a linkelt oldalak tartalmukért, melyek nem az én álláspontomat képviselik, nem felelek. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!

Achtung!
Für die Inhalte der Texte, Bilder sowie verlinkten Seiten, die nicht meinen Standpunkt widerspiegeln, bin ich nicht verantwortlich. Für diese übernehmen nur die Autoren die Verantwortung!


Háttérben, családon belül dolgozok! Engem senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Azt a kis pénzt abból a kevés nyugdíjból vesszem el, ami erre a feladatra szükséges. Ez így jó, mert ezáltal senkihez sem kötöm magamat. Szabad magyar állampolgár vagyok és nyílt életet élek!  Ami a KUTASI JÓZSEF ANTAL oldalán megjelenik, azt csak én - Kutasi József Antal - választom ki és hozom a nyilvánosságra.


Kormányi, állami, politikai, egyházi, önkormányzati, alapítványi, társulati, vagy civil szervezeteknek tagja nem vagyok, és nem is szimpatizálok velük. Nem tartozok a médiához, internet figyelőkhöz, rendőrséghez, ügynökökhöz, titkos szolgálatokhoz, kémekhez, besúgókhoz, vagy fizetett spiclikhez.

Magyaros tisztelettel és szeretettel,

Kutasi József Antal


---------- Forwarded message ----------
From: Tharan Marianne <tharan.marianne@gmail.com>
Date: 2011/6/2
Subject:
To: jozsef@kutasi.eu

Tisztelt Kutasi úr,

Számomra teljesen érthetetlen, hogy ilyen leveleket miért rak fel az internetre. Nem az a cél, hogy az ilyen akciók indítóját kipellengérezzük, hanem, hogy minél többen tiltakozzanak az adott újságnál. Ezt Ön esetleg nem érti? Vagy kontraproduktiv akar lenni?

Üdv.

T.m.


 2009. május 29., péntek

2.602 - Tharan Marianne: Kedves Barátaim,megkérlek benneteket, hogy alábbi levelet továbbitsátok ezeknek a szemét újságoknak.

Von: Tharan Marianne

Gesendet: péntek,2009. május  29. 09:19
An: Kutasi József
Betreff: Gruss aus Ungarn

 

Kedves Barátaim,

megkérlek benneteket, hogy alábbi levelet továbbítsátok ezeknek a szemét újságoknak. (Az utóbbi hónapokban rendszeresen hazudnak a magyarok cigány üldözéséről, a Gárda cigány gyilkosságairól, a magyarok nácik, fasiszták, antiszemiták, buziüldözők, stb. Teszik mindezt a PC és a demokrácia nevében.) Az áll a levélben ironikus formában, hogy tökéletes kollégáik bizonyára perfekt tudnak magyarul, fordítsák le alábbit és kérjenek bocsánatot a magyaroktól a sok gyalázásért.

Jó lenne, ha minél többen megtennétek ezt a két gombnyomást.

Ahová alul a pontokat tettem, oda kell a neveteket beírni.

 

1. továbbitás

2. cimhez alábbiakat bemásolni

redaktion ; sf@sf.tv ; redaktion@bernerzeitung.ch ; m.spillmann@nzz.ch ; peter.hartmeier@tamedia.ch

3. neveteket a pontok helyére beirni

4. ***-ig kitörölni

5. elküldeni.

Legalább ennyit tegyünk a rágalom és gyűlölethadjárat ellen, ami folyik ellenünk!

Ezt a levelet pedig továbbítsátok ismerőseiteknek, hogy minél többen írjunk nekik.

Köszönettel,

Marianne