Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. július 24., kedd

23.123 - Livia Kubik: Deutsche Bank volt a Gestapo bankja.

Livia Kubik

DEUTSCHE BANK

1870-ben alapították. Igazgatója és alapítója George Siemens volt, ahogy korábban említettem. Ő az elsők között volt, aki tengerentúli vállalkozásba fogott Dél-Amerikában. Micsoda meglepetés! Ők álltak a Northern Pacific Railroad és a Bagdad vasúttársaság alapítása mögött, vagyis vasútmágnások is voltak. Ők biztosították a kötvényeket Krupp számára és ők vittek a tőzsdére a Bayer-t is. A Krupp természetesen egy lőszergyártó vállalat volt, a Bayer pedig részt vett a II. világháború során zajló emberkísérletekben. A Deutsche Bank volt a Gestapo bankja. Néhány évvel ezelőtt elismerték, hogy ők pénzelték Auschwitz-ot is, és elismerték, hogy az IG Farben-nek létesítményei voltak koncentrációs táborokban. A most következő megállapítást pedig nagyon érdekesnek találom. Ők voltak az elsők a New York-i Tőzsde listáján 9/11 után – ez számomra nagyon érdekes. A székhelyük Frankfurtban van, a Deutsche Bank Ikertornyok épületében. Azt gondolhatnánk, hogy az épületet a New York-i ikertornyok tiszteletére nevezték el így, de nem. A Deutsche Bank Ikertornyokat 1984 körül építették.

Az épület eredetileg Hyatt Hotel-nek épült, de aztán kihátráltak mögüle, mire a Deutsche Bank azt mondta: „nos, akkor ez lesz majd a főhadiszállásunk." Legalábbis ez a hivatalos történet. 1984 óta ez a Deutsche Bank székhelye. Amikor viszont megnéztem ezt az épületet, azt mondtam magamban: „ejha, ennek elég érdekes az alaprajza." Nézzétek, én a szabadkőműves Kék Páholy tagja vagyok, évek óta nem vagyok aktív, de amikor megláttam ezt, azonnal felismertem azt, amit a szabadkőművesek ún. „duegard"-nak neveznek. Különösen, ha megnézed a talpak pozícióit, ez a királyi mester beállás. Ez alapján úgy tűnik, hogy az egész épület egy szabadkőműves duegard.
Mire következtethetünk ebből? Ez a nácik egyik bankja, amely már az említett léghajók időszakában is működött. 2001-2007 között a Deutsche Bank vállalati kémkedést folytatott. Érintettek voltak az ingatlanpiaci buborék létrehozásában és az adósságkötelezmény (CDO) botrányban. Egy adósságkötelezmény kibocsátója jutalékot és díjat kap bármilyen fennmaradó kötelezettség nélkül. Ez azt jelenti, hogy eladhatja ezeket a CDO kölcsönöket és így profitra tesz szert. Ha rosszra fordul a dolog, egyszerűen csak eladja az adósságot valaki másnak és ebből profitot szerez. A Deutsche Bank pedig a mennyiséget a minőség elé helyezte és nem érdekelte őket, ha egy kölcsön rossz volt, nagyon agresszíven nyomták előre ezeket a CDO-kat, az ingatlanpiaci buborék kialakulásának időszakában élen jártak ebben a tevékenységben. Tonnaszámra adták el ezeket a rossz kölcsönöket és ebből profitra tettek szert. Emlékezzünk rá, hogy ez a 9/11 utáni időszakban történt, és ez vezetett el 2008-ig, amikor is minden összeomlott. 2004 és 2008 között 32 milliárd dollárnyi adósságkötelezménnyel és kötvénnyel árasztották el a nemzetközi piacokat. És emlékezzünk arra is, hogy az Egyesült Államokban a pénzügyi kisegítés mindössze 8 milliárd dollárnyi összegre rúgott. Ha megnézzük ezt és összehasonlítjuk a nemzeti adóssággal, azt mondhatnák rá: „mindössze 32 milliárd dollár, az nem is olyan sok." Én azonban beszéltem néhány profi bankárral és biztosítottak, hogy 32 milliárd dollár rossz adósság formájában 4 év alatt beáramoltatva a gazdaságba problémákat fog okozni. Itt van tehát a Deutsche Bank, egy egykori náci bank, és ezt műveli a 9/11 utáni világban. Mit jelent ez? Amit itt most bemutatok, az egy kapcsolat a németek illetve azon 19-ik századi németek között, akik részt vettek ebben a titkos technológiával foglalkozó szervezetben, ami aztán a 20-ik században a nácikhoz vezetett. Véleményem szerint nem valószínű, hogy eltűntek volna a II. világháborút követően. Azt hiszem sokféle módon a NYMZA állt a nácik mögött, minden bizonnyal a támogatóik voltak és ezt tette a Deutsche Bank is azzal, hogy folytatták ezt a tevékenységüket 2001 után a pénzügyi zsarolás révén.

De folytassuk tovább a vizsgálódást a pénzügyi szálon és el fogunk jutunk az amerikai befektetőkhöz. Meg fogom mutatni, kik vehettek részt a léghajó technológia finanszírozásában és fejlesztésében, akár az amerikai, akár a német csoporttal szövetkezve – ezt ugyanis nem tudjuk egyértelműen megmondani. Néhányuk feltételezhetően nagyon is szövetségese lehetett a német csoportnak