Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 6., szombat

6.914 - Siklósi András: TABUKAT DÖNTÖGETŐ VITA A ZSIDÓK MIVOLTÁRÓL ÉS VALÓDI JELLEMÉRŐL


From: Siklósi András

Date: 2010. november 6.
Subject: Írások + versek
To: Kutasi József

Kedves Barátaim és Harcostársaim!
 
Újabb körlevelemhez eltérő tematikájú írásokat csatoltam.
Különösen a zsidókról szóló vitaanyagot ajánlom figyelmetekbe, mert 70 éve nem volt ehhez hasonló tárgyú és bátor hangú vita Magyarországon. Úgy gondolom, nagy szükség van az úttörésre (áttörésre?) és az igazság kendőzetlen kimondására, bármi is lesz (rám nézve) az esetleges következménye.
Kérem, hogy elolvasás után minél szélesebb körben terjesszétek, sokszorosítsátok valamennyit, hiszen pontosan ezért küldöm.
 
Remélhetőleg a megvezetett "szavazóbarmok" közül is egyre többen döbbennek rá arra, hogy a Likud-párti Orbán "fülke-forradalma" csak ócska porhintés, azaz nemhogy a javunkat szolgálná, hanem további romlásunkat és kivéreztetésünket okozza. No persze ne a levitézlett Gyurcsány-bandához hasonlítsuk a mostani garnitúrát (náluk maga az ördög is különb és tisztességesebb!), hanem az egykori hazafiakhoz és valódi államférfiakhoz, akik sokszor igen tragikus körülmények közt is többé-kevésbé megállták a helyüket.
Bárcsak támadna még egyszer a régiekhez fogható, kiváló vezérünk! Vagy legalább a nemzet térne eszéhez a mesterséges kómából, s zavarná el végleg ezeket a hazaáruló, simlis kóklereket.
 
A Magyarok Istene és Boldogasszony Anyánk legyen velünk örökös küzdelmünkben!
Honfitársi üdvözlettel Siklósi András 

TABUKAT DÖNTÖGETŐ VITA A ZSIDÓK

MIVOLTÁRÓL ÉS VALÓDI JELLEMÉRŐL

 Siklósi András

 1.) Figyelmeztető levél a magyarországi zsidóságnak

 Ördögtől való, egyáltalán nem tisztelt Parazitáink!

 

Előrebocsájtom, hogy nem akarok senkit provokálni, sértegetni vagy fenyegetni, ugyanakkor fölöslegesen udvariaskodni sem. Levelemre nem várok választ, sem méltatlan gyalázkodást, de megadom a lehetőséget, hogy a benne foglaltakat (érvekkel!!) cáfolja meg, aki képes rá. Nem érdekel, ha leantiszemitáztok, lenyilasoztok, lerasszistáztok, vagy egyéb fantáziátlan bélyegeket süttök a homlokomra (elfér a többi mellett), ha nem tetszik, amit írtam. Vállalom minden szavát, gondolatát, s nem félek azoktól, akik legszívesebben megfojtanának egy pohár sörben, hasonló elkötelezettségű honfitársaimmal egyetemben. Egy dolog számít csak, hogy az igazságot, az évszázados magyar sérelmeket és követeléseket (elvárásokat?) határozottan, félreérthetetlenül tolmácsoljam.