Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 6., szombat

6.916 - Közép-magyarországi Regionális Szezrvezet > Tájékoztató levél!

From: VOSZ KMRSZ
Date: 2010. november 4.
Subject: VoszKszo - Tájékoztató levél
To: jozsef@kutasi.eu


vosz-kmrsz_hirlevel.jpg
1

voszkszologo.jpg
 
Kedves Munkatársunk! Tisztelt gépjármű tulajdonos!

Örömmel értesítjük, hogy a VoszKszo  és a Generali-Providencia Biztosító Zrt. stratégiai együttműködés keretében egy rendkívül előnyös lehetőséget kínál fel Önnek! Az ajánlat az Önnel egy háztartásban élő közeli hozzátartozókra** is vonatkozik. Az együttműködés alapján biztosított kedvezményt interneten keresztül, a VIP partner-azonosító birtokában, az alábbiakban meghatározott módon veheti igénybe. Az Ön VIP partner-azonosító kódja a következő: www.voszkszo.eu oldalon megtalálható.

Tájékozódjon, számítsa ki kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása díját a Generali weboldalán, a www.generali.hu/viptarifa oldalon, és vegye igénybe a szolgáltatás előnyeit.
Adja meg a 10 karakterből álló VIP partner-azonosító kódját és kattintson a belépés gombra. Ha a kódot helyesen írta be, ügyelve a kis és nagybetűkre, akkor megjelenik a Díjszámítási alapadatok oldal, ahol az ott leírtak szerint megkezdhető a díjszámítás. Az adatok megadása után a díjszámító program díjat kalkulál és a kalkulált összeg alapján eldöntheti, hogy megfelelő-e Önnek a Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díja. A díjszámítás elvégzése azonban még nem jelent szerződéskötési szándékot. Amennyiben megfelel a díj, és úgy dönt, hogy a Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását megköti, akkor a Díjszámítási eredmények című oldal alján kattintson a „Biztosítás megkötése” jelölésre.

Felhívjuk
figyelmét, hogy a kedvezmény csak ezen az internetes oldalon vehető igénybe.

Abban az esetben ha, a kötelező gépjármű felelősség-biztosítás VIP szerződésének megkötésére év végi biztosító váltás miatt került sor, felhívjuk figyelmét, hogy az érvényes kötelező gépjármű felelősségbiztosítását legkésőbb az évfordulót megelőzően 30 nappal a jelenlegi biztosítójánál írásban fel kell mondja.
Az írásos felmondásnak eddig az időpontig be kell érkeznie jelenlegi biztosítójához, ezért postai úton történő felmondás esetén a postázási időt kérjük vegye figyelembe!
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy amennyiben a biztosítási szerződést olyan személy köti meg a Generali honlapján, aki nem az Önnel egy háztartásban élő közvetlen hozzátartozója, úgy a Generali jogosult a biztosítási szerződés díját a valós adatokkal (VIP tarifa kedvezmény figyelembe vételének mellőzésével)
alkalmazott díjtarifának megfelelően, a szerződéskötés időpontjára visszamenő hatállyal módosítani, a felelősség és a biztosítási díjkülönbözet megfizetésének kötelezettsége a kedvezményt jogosulatlanul igénybe vevő személyt terheli!

Reméljük, hogy a Generali-Providencia Biztosítóval kötött együttműködési megállapodásunk az Ön számára is kedvező lehetőségeket biztosít, és hozzájárul biztosításokkal kapcsolatos anyagi terheinek csökkentéséhez.
Dátum:

* 2009. évi LXII. törvény a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról
** Ptk. 685§ b) szerint: a házastárs, a bejegyzett élettárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és
neveltgyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, valamint a testvér;

1
.