Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 6., szombat

6.924 - A "DOLGOZÓ NÉP" GYURCSÁNY FERENCTŐL ÉS TOLVAJTÁRSAITÓL AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKRE KÖVETELI A VÁLASZT!

A Gyurcsány Dobrev olajfestményes kép Indonéziában

Sziasztok adófizetők!

... Kínával kapcsolatban az a lényeg, hogy Gyurcsány tavaly decemberben a számos díszvendég egyikeként részt vett a Shenzhen városában megrendezett China Hi-Tech Fair (CHTF) című kiállításon. A lényeg itt is a vagyonkimentés volt. De egyelőre mazsolázzatok el ezen a kis szösszeneten!

Indonéziai emberünk

Gyurcsány Ferenc nem egy személy, hanem egy entitás része, ennek megfelelően is működik.
Gyurcsány Ferenc természetesen számol azzal, hogy a magyarországi működése nem tarthat örökké. Tisztában van azzal, hogyha politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják, nehéz idők várhatnak rá. Ezért vagyonát több Európától távoli helyre menekíti. Ezek közül az egyik legjelentősebb Indonézia. Indonéziában a mögötte álló Apró-Dobrev család régi szocialista kapcsolatai vannak a segítségére.
Magyarország Indonézia legnagyobb befektetői között van nyilvántartva, megelőzve például számos nagyobb európai államot. Valójában nem Magyarország fektet Indonéziába, csak Gyurcsány Ferenc és a mögötte álló későszocialista, családi alapú hatalom. Indonéziában a régi szocialista vezetőknek kijáró olajfestményes fogadtatásban részesül. De nem Gyurcsány Ferencet üdvözli a szöveg, hanem feleségét Dobrev Klárát, rámutatva az ügy valódi gyökereire /hiszen itt a Dobrev-családot ismerik igazán/.

Az üzlet évek óta épül Indonéziában, folyik a vagyonmenekítés. Egy olyan államban, ahonnan semmilyen magyar kormány nem hozhatja azt majd vissza. Ahol mindig lesznek régi jóbarátok.

A befektetés nem meglepő módon az energetikai szektorban történik Indonéziában.

A Garvox Enterprises offshore megvásárol Dél-Sumatran egy szénbánya vidéket Banyuasin térségében 6 milliárd tonna szénkészlettel, a szenet vasúton, közúton eljuttatják az erőműbe, ahol áramot állítanak elő (4 ezer Mwatt), amit eladnak Indonéziának, a maradék szenet Bagan Siapi-Api-i kikötőig juttatják és eladják a szabadpiacon
Indonéziának és környékének.

Az üzlet élvezi a Dél-Sumatrai katonai kormányzó támogatását is. A befektetés nagysága 2006-ban 300 Millio Euro, melyet újabb kihelyezések követnek. Az indonéz vezetőknek javasolt teljes tervezett befektetési érték 4 Milliard Dollar. A kihelyezett összeg 1 Milliard Dollar.

A Garvox céget hivatalosan Kern József vállalja fel, aki egykori tulajdonosa a boldogtalan Hospinvest-csoportnak, mely kórházprivatizációval foglakozik. Számos magyar egészségügyi vállalkozás jelenlegi tulajdonosa (Diagon-csoport). Időnként keményen lép fel üzleti ellenfeleivel szemben.

http://hvg.hu/itthon/20080612_diagnosztika_diachem_kekessy_ipari_kem.aspx

Ám a 300 Millio Euroval azonban Kern József sosem rendelkezett.

Az egészségügyi privatizáció és a magán biztosítók létrehozása ezért lett volna fontos. Így óriási állami jövedelmeket lehetett volna törvényesen külföldre helyezni. Ezért nem engedett Gyurcsány Ferenc és ezért kellett elszenvednie az MSZP-nek egy népszavazási vereséget.

Többek között egy megjegyzés: Te láttál erről a magyar hírportálokon, újságokban, tévében bármiféle információt? Mert Indonéziában újságok írtak Dobrevék magánbefektetéseiről!!!!!!!

(olvasónktól)

A "DOLGOZÓ NÉP" GYURCSÁNY FERENCTŐL ÉS TOLVAJTÁRSAITÓL AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKRE KÖVETELI A VÁLASZT!

Vagyoni helyzete 1989-ben? 1999-ben?
És Most! 2010-ben?!

Korábban volt-e vagy, akár ma is van-e családtagjain vagy strómanokon keresztül érdekeltsége u. n. off-shore cégekben?
IGEN VAGY NEM!

Egyetért-e avval, hogy az adóparadicsomokban működtetett, off-shore cégek, titkos bankszámlák illetve hasonló intézmények, és a korrupciós ügyek titkosítása 30, 50, vagy akár 80 évre is csak hátsó szándékú célok, adócsalások, piszkos pénzügyi tranzakciók, pénzmosások, becstelen módon szerzett vagyonok, fedezésére szolgálnak?
IGEN VAGY NEM!

Gyurcsány Ferenc 1, azaz egy évi jövedelme a 3 millió koldus, a minimál bér alatt élők országában,
114.062.242 Ft. száztizennégymillióhatvakéteze
rkétszáznegyvenkét Ft.
A minimálbér 137-szerese. /2009. 02. 03./
2008 (1 év) 114062242 Ft. Minimál bér 828000 Ft. évente
12 hónap 9505186 Ft. havonta 69000 Ft. havonta
365 nap 312499 Ft. naponta 2268 Ft. naponta
24 óra 13020 Ft. óránként 94.5 Ft. óránként
60 perc 217 Ft. percenként 1.57Ft. percenként

És a "Nép" az "Istenadta 'Dolgozó' Nép" még mindig nem vette észre, hogy a rövid néhány év alatt összeharácsolt sokmilliárdos vagyonok és a szegénységbe, teljes kiszolgáltatottságba taszított milliók között ok és okozati kapcsolat van.
"Erkölcsi Hullák"! Hova fog ez vezetni?

A NÉP NEVÉBEN (Petőfi Sándor - részlet)
Még kér a nép, most adjatok neki!
/Vissza minden becstelenűl szerzett vagyont!/