Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 7., vasárnap

6.946 - Sámsomdi Kiss Károly: Ma voltam a Hazatérés Templomában ,(2010 november 5.) a politikai elítéltek helyzetének megvitatásán,/...


From: Geönczeöl Gyula
Date: 2010. november 6.
Subject: Fw: Kossuth tér visszatér?
To: Kutasi József
Elküldve: 2010. november 6. 8:15
Tárgy : Kossuth tér visszatér???


Kedves Károly!

Természetesen támogatom felhivásodat.

Azonban hozzá kell tennem, hogy éppen azért, mert felelősséget vállaltatok, mint Kossuth téri vezetők, fel kell vetni pár dolgot.

1. a rendőrségi intézkedések eddigi felületes parlamenti vizsgálatánál  IS  kiderült, hogy az okt. 22.-i este és hajnalban történt támadás előkészületeihez bevontak több ezer, sőt több tizezer egykori III.-as ügyosztálybeli alvó ügynököt.

Céljuk provokáció, besúgás, diverzió, gyilkolás volt.

Ezek eddig is szabadon,  titokban, védetten, mozogtak a magyar társadalomban.
Továbbra is, ismeretlen dolgokat müvelve, bajt, zavart keverni, zsidózni, fasisztázni, cigányokat megölni, ha éppen erre van ismeretlen helyen igény, robbanó labdákat, miegyéb pitiáner trükköt gyártani, mert ennek is megvan a keverésekkel foglalkozó III.-as részlegen a személyzete, csakhogy az őstelepes magyarságot gyalázni lehessen, otthon és idegenben???

A III-as kémelháritó katonai szervezet a szovjet Cseka, NKVD, KGB katonai szervezete volt és a megszállt államokban, beleértve Romániát, mindenhol átfogó, civilek közé beépitett terror szervezet volt, amitől még a párttagok is rettegtek. Persze nem a legfelső szinten. Azokat hivatalból tájékoztatták.

A III-as ügyosztály főnöke, Harangozó Szilveszter rendőraltábornagy és belügyminiszter helyettes a KGB központba, a szovjet állambiztonságiaknak jelentett. Pl. rólam is Clevelandból maradt fel jelentés, amit Harangozó elvtárs Moszkvába továbbitott a III/I jelentése alapján, amia nyugaton tevékenykedő részleg volt.

(Csak kérdés, jelenleg hányan tevékenykednek ezek a kémek nyugaton és ki fizeti őket? Honnan van rá pénz? A jelenlegi hazai rezsim költségvetéséből? A terrorizáltak és megkárositottak, kiraboltak adóiból??? A kiraboltak és megkárositottak nevében felvett kölcsönökből???Hogy merészelik még ma is foglalkoztatni, bújtatni a nyugaton tevékenykedő kémeket, fölforgatókat??? Micsoda szennyes, piszkos, aljas, terrorista rezsim ez a hazai???  Mi fölött trónol Schmitt Pál úr, és az a sok idióta, aki az országgyúlésben gombokat nyomkod és "legalizálja" ezt az állapotot, védelmezve a "szovjet alkotmányt", amit akkor vezettek be, amikor bebörtönözték és gumibottal verték a magyar hercegprimást, tehát a de facto, Truman amerikai elnök és Churchill által elismert magyar államfőt?, máig nem rehabilitálva azt az amerikai diplomatát, akit Truman rendelt a Hercegprimás mellé és akit a Hercegprimás letartóztatásakor azonnali hatállyal kitiltottak Magyarországról?, osztva az észt a Democsokráciáról nekünk, terrorizáltaknak?  Ha ezzel nem hagynak fel, közönséges bünözőknek kell nyilvánitania magyar oszággyülés tagjait és mindazokat, birákat, ügyészeket, kormányzati elemeket, akik ezzel továbbra is egyet értenek!!!) Döntsük el, ki szórakozhat kivel???

Nem tudom, mi kell a hazaiak kijózanitásához, de éppen most közölték a hirügynökségek, hogy bizonyos környezetben a liberalizmus genetikai alapon aktivizálódik. Tehát a liberalizmus genetikai alapokra vissza vezethető BETEGSÉG, ZAVART ELMEÁLLAPOT!!! University of California and Harvard: Az agy egyik neurotransmittere a DRD4 stimulálódik a középponttól balra lévő vélemények következtében - The Journal of Politics.

Vagyis a III-as szervezet biztositja a közélet balos, liberalizmusba hajlását terrorizálással, osztályharcos hisztéria keltésével, és ennek alapján azok, akiknek az agyában genetikai alapon megvan a DRD4 - aktivizálódnak - és megindulnak az ŐSTELEPES, Őslakos, magyar népesség alapvető érdekei, jogai, ALKOTMÁNYA ellen. Csak ezzel magyarázható Navracsics és társainak neoliberális pimaszsága,  a magyar történelmi értékek, az eredeti magyar alkotmányossággal szembeni agresszivitása. Csakhát akkor itt valódi értelemben vett NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZATRÓL VAN SZÓ. És ezzel szemben ilyen értelemben kell fellépni. Mivel BETEG emberekről van szó, kórházban a helyük. Addig is, amíg ott vannak, föl kell számolni a kommunista terrorszervezeteket. Ha kell statáriumot kell kihirdetni, mert rendet kell csinálni!!! Ne az Ország házát és a magyarság intézményeit használják kóros elváltozásaikhoz játéktérül, hanem kisérletezzenek maguk között a kórházban. A magyarság intézményei élére egészséges emberekre van szükség. Nem genetikai alapon zavarhatókra!!!

Fel kell vetni tehát annak kérdését is, hogy a jelenlegi rezsim hogyan merészel a kommunista elháritás gyilkosaiból és bünözőiből rohamosztagokat szervezett formában készenlétben tartani, takargatni, és azokkal a legalapvetőbb emberi jogaikat gyakorló embereket megtámadni, terrorizálni, megcsonkitani, bebörtönözni, rágalmazni, stb!!!???
Segiteni kirabolni és nyomorba, elképesztő adósságba dönteni az országot, belerúgni a határon táli magyarokba, ahol lehet!!!

HOL van az a hatalmi ág, amely kipucolja ettől a bolsevik-sztálinista-trockista szeméttől a megmaradt magyar államot?

2.

- KI felügyeli a választásokat?
- Ki ellenőrzi a választói névjegyzéket?
- Ki ellenőrzi a központi komputert és annak beépített programjait?
- Ki ügyel arra, hogy mit művelnek a beérkezett választási eredményeket és hogy hogyan kerül be a választói névjegyzékbe utólag vagy 135 ezer választó?
- Mire használják ezt az irdatlan mennyiséget, hogyan gyártanak át eredményeket és kinek az utasításai szerint???
- A III-as Ügyosztály? Annak kik a főnökei???
- stb., stb., stb.

Navracsicsnak válaszolnia kell erre, vagy ő is része az egésznek. Csak gratulálni lehet a hazai értelmiségi rétegnek. Nem látja, hogy a kommunisták nemcsak számlálják a szavazatokat, de ügynökeik ott ülnek mindenhol: A kormányhivatalokban, biróságokban, ügyészségeken, a Nemzeti Bankban, ahol éppen adósságot halmoznak adósságra és viszik el a pénzt, sőt be se jön már, csak az adósság kimutatása. Adós fizess alapon-az Antalli jelszó szerint. Dollár százmilliárdokat!!! Na és ez a hazai rezsim jogi alapja? A szovjet katonai elháritás által manipulált választási eredmények és a létrehozott hatalmi struktúra, amivel azt csinálnak, amit akarnak? Kinek az érdekében történik ez?

A betegségekkel intézményekben kell szembe nézni. A gazemberekkel azonban mindenhol el kell számolni.

A Kossuth tér sokmindent fölvetett ezekből a bajokból.
Ha a Kossuth tér nem tér vissza, akkor visszatérnek a bajok.

Talán ebből kellene kiindulni.

Maradok üdvözlettel,

Geönczeöl Gyula
Cleveland, OHIO

--------------------------------------    Az Üzenet      ------------------------------------------------
--------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
Tisztelt Magyarok felelősséget kell vállalnunk minden Magyarért!

Ma voltam a Hazatérés Templomában ,(2010 november 5.) a politikai elítéltek helyzetének megvitatásán, Dr. Morvai Krisztina, Dr. Gaudi Nagy Tamás és Ifj. Hegedűs Loránt lelkész szervezésének segítségével.
Sámsomdi Kiss Károly építőmérnök vagyok, a 2006 szeptember 17-én zajló Kossuth téri tiltakozó eseményen bejelentettem a Forradalmunkat, kértem az ott lévőket, aki teheti maradjon éjjel és nappal folyamatosan a Parlament előtt, amíg meg nem buktatjuk az akkori hazug kormányt.
Az elkövetkező eseményeket nem kell részleteznem azt mindenki ismeri egyéb leírásokból.
Megalakítottuk a Forradalmi Nemzeti Bizottmányt, a politikai vezetést, a tér szervezését  a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 intézte.
Folyamatosan jártuk az országot, minden nagy városban megalakítottuk a Forradalmi Bizottmányokat.
Komolyan gondoltuk Magyarország felvirágoztatását, a Szent Korona Tan folyamatosságán alapuló  Alkotmány jogfolytonosságának visszaállítását, Alkotmányozó Nemzetgyüllés összehívását.
Az események brutális módon lettek megtorolva, mint tudjuk, a szabad véleménynyilvánítási jogunk semmibevételével, állami terrorral irányítva.
Közülünk Budaházy György, mint sokan mások is, kiemelkedően sokat tettek céljaink eléréséért, Budaházy György cselekedeteit nem az agresszivitás jellemezte, hasonló megoldásért küzdött.
A hatalommal való rendőri konfliktusoknál jobbára ott voltam, a tüntető tömeg mindig békés volt, mígnem jogtalan oszlatását a rendőrség el nem kezdte, ezután voltak mindig fiatalok akik nem tudták elviselni az oszlató rendőrök lökdösődését, a TV székház eseményei is így kezdődtek.
Mivel tudjuk, hogy a politikai elítéltek vádjai koncepciósak, kitalált valótlan rémtörténetek, ezért kérjük a mostani Forradalmi Nemzeti Kormánytól a politikai elítéltek szabadon engedését.
Kérjük a Köztársasági Elnököt, hogy a 2006-os eseményekben résztvevő politikai perben lévőknek hirdessen amnesztiát.
Kérem, aki vállalja a 2006-os politikai elítéltekkel való azonosulást, az viszontválaszával erősítse meg, hogy a petíciónkat elküldhessük a Köztársasági Elnöknek.

Tisztelettel:
Sámsomdi Kiss Károly Építőmérnök
Forradalmi Nemzeti Bizottmány  társelnök
Elküldve: 2010. november 6. 2:33
Tárgy : Politikai elitéltek, petíció
Tisztelettel:
Sámsomdi Kiss Károly
36 30 656 78 59