Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 9., kedd

6.960 - Péteri Attila Árpád: A liberális és MSZP-s ellenzék "mutatványai" a T. Házban

From: Péteri Attila Árpád
Date: 2010. november 7.
Subject: PAÁ - A liberális és MSZP-s ellenzék "mutatványai" a T. Házban
To: Kutasi József


Péteri Attila Árpád - A liberális és MSZP-s ellenzék „mutatványai” a T. Házban

 

Bicskanyitogató pimaszságok sorozatát láthatjuk az elmúlt hónapokban -hogy a korábbi nemzetellenes produkcióikról most ne is szóljak, az elmúlt 20 év során- a Parlamentben helyet foglaló MSZP és frissen bejutott, de szellemiségét tekintve az SZDSZ „színvonalát” folytató LMP képviselői részéről.

 

/Természetesen, akinek nem inge, ne vegye magára. Hisz mindig voltak, vannak és lesznek kivételek, ám ezek csak a szabályt erősítik/.

 

Hétköznapi nyelven szólva, összetévesztik Gizikét a gőzekével. A józan gondolkodású emberek szemszögéből nézve egy tisztességes emberekből álló képviselőcsoport tagjainak- akiket kétség kívül a népakarat egy része juttatott az ország első házába- az egészséges szellemiségű választópolgárok szemszögéből nézve, nem arra kaptak felhatalmazást, hogy emelt hangon végigrikácsolják vélt igazukat, hanem azért, hogy a kormány által beterjesztett törvénytervezeteket, javaslatokat higgadtan, tárgyilagosan elemezzék és annak hiányosságai esetén, azokon túlmutató, jobb megoldást ajánljanak megvitatásra, alternatívaként, a T. Házban jelenlévők számára, továbbgondolásra.

 

Jelen pillanatban a helyzet az, hogy ezen általam kritizált stílusú képviselők jelentős hányada, a gátlástalan, nyílt, provokatív jellegű obstrukciót tartja élete fő művének s mondvacsinált handabandázással pocsékolják az érdemi munkára kiszabott drága időt.

 

Ez pedig beteg lélekre vall. A diagnózis régóta egyértelmű, ám nemcsak rájuk nézve, mert szomorú tény, hogy összképét tekintve, a magyar társadalom is, valóban súlyos beteg. Az okok közismertek. A gyógyír az egyén esetében is az, ha egészségileg  rossz állapotban van, elmegy az orvoshoz és gyógyszert kér magának, a szervezetét támadó vírusok, bacilusok ellen. Nos, képletesen szólva a politikai élet színpadán rekedt, hagyott „vírusokkal” szemben is egy céltudatos hatalomnak fel kell vennie a küzdelmet. A jövő nemzedék érdekében, továbbá a jelenben élők megóvására úgyszintén. Hisz mindenkinek egy élete van. Nem hagyható, hogy időtlen időkig kerülgessük  e hétpróbás bacilusgazdákat és tétlenül nézzük az ország folyamatos legyengülését, egyre romló közállapotainkat e kerékkötők által. Tehetetlenül, lelkifurdalás nélkül hagyni szenvedni az országot, a  szavazatuk többségével rájuk bízott lakosságot.

 

NEM, NEM és harmadszor is NEM!!!

 

Itt az idő, szó szerint, hogy a mellébeszélőket, a torzult szellemiségű, gyógyításra szorulókat, törvényi úton gátolhassa meg a Ház Elnöke és a többi képviselő egyértelmű hangadása, véleménynyilvánítása -ha kell- zajos támogatásával, (pl. füttykoncerttel),

megvonhassa a szót, a nyilvánvaló időrablásra törekvő, a felhozott témák tartalmi súlyát semmibe vevő képviselőktől.

 

Ugyanis, tarthatatlan az a kádári időkből ránk maradt rossz szokás, amellyel propagandista attitűdök eszköztárait igénybe véve bomlasztják a légkört e minden hájjal megkent opportunisták, akik nem a nemzet felemelkedését kívánják szolgálni, hanem immáron két évtizede, haszonleső, ingyenélők módján, gátját képezik a nemzeti megújulás térnyerésének.

 

Gyakorlatilag az MSZP-nek semmi keresnivalója nem lenne szabad a Parlamentünkben, már rég föl kellett volna oszlatni őket, az első ciklus idején, 1990-ben.

 

Több évtizedes ország pusztító ténykedésük ugyanis a napnál világosabb s ez alól nem menti fel őket a szovjet agresszió és a bábkormányaik 1945 óta neveket változtatott pártképződményeik révén való kényszerű uralkodásuk elviselése, a magyar nép által. Úgy a rendszerváltozás előtt, mint azt követően, maradványpártként tovább rombolva az országot, amikor erre módjuk adódott, a többszörösen elbutított, becsapott, ennek ellenére mégis rájuk szavazó választópolgárok meggondolatlan lépései által.

 

20 évet kaptak ajándékba a sorstól e politikai kalandorrá avanzsáltak, a rendszerváltó, majd az azt követő új parlamentek gyengesége, részbeni közönye, társutassága és gyávasága miatt, amely állapot nem tartható fenn tovább.

 

A kétharmad birtokában a legrövidebb időn belül el kell határoznia a jelenleg hatalommal felruházottaknak, tovább folytatják é a számukra is egyre kényelmetlenebb és tevékenységüket naponta visszatérően akadályozó, általuk is alkalmanként gyakorolt szemforgató politizálást, vagy radikális huszárvágással, utat mutatnak más népek számára is, mit kell tennie egy felelősen gondolkodó kormánynak, Parlamentnek, a valódi demokrácia alapjainak lerakásáért.

 

Megszüntetve és felszámolva a kettős mérce fennmaradását eddig elnéző önbecsapásán túl, az ország lakosságát is ketrecben tartott, nemkívánatos állapotot, a haladás irányát hínárként visszahúzó, értékpusztító, a magát minden szinten már régóta lejáratott koloncpárt eltávolításával, közéletünkből.

 

Nem hozhatunk szégyent semmi szín alatt mondvacsinált, felmentő indokokkal, egykor önfeláldozón küzdő szabadságharcos vezéreinkre, vitéz hőseinkre, honvédeinkre, katonáinkra, akik példamutató bátorsággal, évszázadokon át, tartották a frontot -nyugat védő védőbástyájaként egyaránt, soha semmit nem kapva érte- a keletről jövő támadásokkal, a terjeszkedő politikát gyakorolni igyekvő hatalmakkal, a számunkra sokszor mértéktelen túlerővel szemben.

 

Ütött a cselekvés órája, a megtisztulás elindításának érvényre juttatásával, a radikális, életet, HAZÁT mentő cselekvés meglépésének, a belátás lendítő erejével támogatottan elindulva és a cáfolhatatlan tényanyagok előtt meghajolva.

 

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

 

/Péteri Attila Árpád/

a Magyar Justitia Bizottság

elnökségi tagja