Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 9., kedd

6.976 - Torma Zsuzsa > Kérem, támogassa kezdeményezésünket, miszerint a Magyarországi vizeket szeretnénk imádságos, „meditatív”, módszerrel „tisztábbá” tenni.


From:
Torma Zsuzsa
Date: 2010. november 9.

Subject: Vizek feltisztítása
To: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


Kedveseim

Ne vegyétek tolakodásnak e küldeményt se!
 
Kérem, támogassa kezdeményezésünket, miszerint a Magyarországi vizeket szeretnénk imádságos, „meditatív”, módszerrel „tisztábbá” tenni.
E kezdeményezés, dr. Emoto Masaru, ma már az ENSZ támogatását is élvező, kutatásai nyomán született.

Alább mellékelem Emoto doktor rövid életrajzát és felismerésének lényegét.

„Doktor Emoto Masaru, Nemzetközi Kapcsolatok- és Alternatív Orvoslás-ban szerzett  diplomát. 15 éve kezdett érdeklődni a víz gyógyító tulajdonságai iránt. Felvette a kapcsolatot egy kaliforniai kutatóval, aki a mágneses rezonancia technika segítségével tanulmányozta a vízmolekulák finom rezgéseit. Együttműködésük során, Emoto professzor a következő kérdést tette fel: Lehetséges-e valamilyen látható vagy tapintható módon tükrözni a különböző vízfajták  gyógyító tulajdonságait?

Az volt a „szerencsés ötlet”, hogy megpróbálta lefényképezni a különböző vízminták megfagyott hatszögű kristályait. Ezekkel a képekkel igazolta feltevését. Egyes nagyvárosok folyó vizeiből nyert vízminták nagyon durva felépítésű kristály formában mutatkoztak, míg más, forrásvíz minták, gyönyörű kristályokat nyújtottak.
A legnagyobb meglepetés akkor jött, amikor sikerült a fertőzött vizekből nyert szabálytalan alakzatokat csodálatos hatszögű kristályokká változtatni, a vízmintákat különböző klasszikus zenéknek vagy imádságoknak, kitéve. Ugyanúgy, a „közömbös” desztillált vízből nyert kristályok átalakításánál, gyönyörű mértani formákat nyert,  a hála szavait suttogván, vagy ellenkezőleg, szörnyű szerkezetű kristályokat kapott, kellemetlen mondatok hatására.”

Tudósok már régebben felfedezték, hogy a víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Ez pedig azt jelenti, hogy az általa tárolt információkat képes más rendszerekre - például az emberi szervezetre is - átvinni. Ezért olyan alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk. Folyadékállapotában, néhány vízmolekulából álló csoportok, ún. klaszterek alakulnak ki. A jelenség magyarázata a vízmolekula polaritásában keresendő. A poláris kötésekben levő H-atomok (amelyek részlegesen pozitív töltésűek) és egy szomszédos vízmolekula (negatív töltésű) szabad elektronpárja között vonzóerő alakul ki. Ez a molekulák közötti kölcsönhatás a hidrogénkötés.

Külső mágneses tér hatására a hidrogénkötésekkel kialakult klaszterek tartósan megmaradnak. Vagyis a víz emlékszik, megőrzi a külső hatással létrehozott állapotot.

A fentiek, és Masaru úr és csoportja Bajkál tónál végzett meditációs, imádságos „kísérletének” pozitív eredményei, és persze főként az ismert sajnálatos események, sarkallnak arra, hogy ne adjuk alább, ha már „víznagyhatalom” vagyunk, és előbb kishazánk, majd az egész Kárpát-medence vizeinek, igyekezzünk minden „segítséget” megadni a tisztuláshoz, „feléledéshez”.

Kérem, támogassa, hogy elképzelésem minél szélesebb körben ismertté lehessen, minél több helyre eljuthassunk! Ha bármilyen egyéb információra szükség lenne döntése meghozatalához, állok rendelkezésére. Gondolom, amúgy is szükséges lenne a részletek tisztázására egy személyes találkozó!

Mellékelem alább a felhívásomat is:

„Elindítanék egy szertartás sorozatot, minden nagyobb folyónk s tavunk, valamint víztározónk mellett, melyre mindenkit, aki ezzel egyetért, szeretettel várok.

Az alkalmat dr. Emoto Masaru ittjárta adta. Ő csak néhány nagy víznél, pl. Bajkál tó, volt a csoportjával.

Mi egyelőre itt, de remélem, majd az egész Kárpát-hazában, minden nagyobb vizünket "felélesztenénk". És természetesen magyar módon, mert nyelvünk sokkal alkalmasabb a kozmikus, isteni működésrendben együtt lenni, mint bármely más nyelv.

Ennek nyitó alkalma december 21-én, kedden délelőtt 10 órától, a Duna partján, valahol a Margit-szigeten lenne. Mert szent időben a legjobb elkezdeni, s éppen fordulatkor, mikor megszületik a Fény! Az időpontot úgy választottuk a kb. 1 órás alkalomnak, hogy akik egyebütt tűzgyújtásban érdekeltek e napon, mindkettőn részt vehessenek. Tehát 9,30-tól gyülekezünk a Margitszigeten, stílszerűen a Palatinus strandfürdő előtt. a továbbiakat ott részletezem.

Jelentkezéseket, akár a szervezéshez, akár csak a részvételre, a nemeshervay@gmail.com címre kérem küldeni.

A következő helyszíneken lennének szerek elsősorban, de ez nem sorrend:

  1. Duna
  2. Ipoly
  3. Dráva
  4. Lajta
  5. Rába
  6. Rábca
  7. Marcal
  8. Balaton (pl. Siófoknál) Sárvíz - Sió - Kapos
  9. Velencei tó
10. Fertő tó
11. Tisza (pl. a Kiskörei víztározónál) Eger, Túr
12. Körös
13. Maros
14. Bodrog
15. Hernád - Bódva - Sajó
16. Szamos
17. Zagyva - Galga - Tápió
18. Kraszna
19. Hortobágy
20. Berettyó

Minden jeles napon tennénk ilyet. Elsősorban a napfordulók és napéjegyenlőségek idején, de Húsvétkor, és egyéb kitüntetett pontján az évnek szintúgy.Igyekszünk telekocsi akciót is létrehozni, különösen a távolabbi helyekre.”

Közben írtam egy imaverset, mit együtt elmondva, bizton még eredményesebbé tehető a szertartás.Ha tudatban együtt vagyunk, együtt az erőnk is!

 
Víz szer

Áldom Istenem minden Vizéért!
Áldásom életté oldja a vészt.
Szert tartok a Víz szeretetéért,
Víz viszi el áldásom szerteszét.

Szerelem adja nékem szeretetem,
Szeretet oltja az életet belém.
Víz oldja, szennyem szervezetemből,
Tisztítva e testet, s lelkét, szellemét.

Hálás vagyok, és bocsánatért esdek,
Mert szennyem’ kell hordjad –ezért!
Most szívem tisztasága oldja e terhet,
Magamért, családomért és nemzetemért.

Tisztulj, tisztítás közben Magad is!
Fénnyel telj, ha Benned áldásunk él!
Áldássá válván, nekünk, s Magadnak is,
Adj bocsánatot Minden’nek, mindenért!

Csurig töltöm a szívem szeretettel.
Szerelemmel, igével szól a beszéd.
Vedd, áldott Vizünk, vidd rezgéseddel,
S védd gyermekünk, unokánk életét!

Áldott legyél hát Víz! S ki megízlel,
Jóságos, szeretetteli, békés legyél!
Mert ezt kívánjuk tiszta lélekkel,
Vedd Víz, s vidd szívünk tiszta üzenetét!


Kérlek, csatlakozz, és tedd közzé e felhívást is, ha egyet értesz ezzel!”

Tisztelettel: nemes "álmosházi" lőgérpatonyi Hervay Tamás, lélekemelgető táltospap, a magyarságtudomány magisztere