Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 15., hétfő

6.991 - Sámsomdi Kiss Károly: Petíció Schmitt Pálnak a politikai foglyok ügyében

Petíció Schmitt Pálnak a politikai foglyok ügyében

TPJJ, Fri, 2010/11/12
Időpont: 2010 november 17-én szerdán du. 2 órakor a Sándor Palota előtt.
 
Közülünk Budaházy György, mint még sokan mások is, kiemelkedően sokat tettek céljaink eléréséért, Budaházy György cselekedeteit nem az agresszivitás jellemezte, hasonló megoldásért küzdött az Ország javára velünk együtt.

A 2006-os politikai elítéltek ügyében petíciót adunak át Schmitt Pálnak a Magyar Köztársaság Elnökének. Időpont: 2010 november 17-én szerdán du. 2 órakor a Sándor Palota előtt.

A petíció tartalma:

Schmitt Pálnak

a Magyar Köztársaság Elnökének! A Forradalmi Nemzeti Bizottmány társelnökétől,
a civil szervezetek, és az egyetértő magán személyek meghatalmazásával.
Budapest 2010-11-07

Tisztelt Elnök Úr!

A 2006 szeptember 17-én kialakult Kossuth téri tiltakozásunk megmutatta a világ közvéleményének, hogy Magyarországon gyökeres változásokra van szükség. Megalakítottuk a Forradalmi Nemzeti Bizottmányt, a politikai vezetést, a Kossuth tér szervezését a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 intézte. Folyamatosan jártuk az országot, minden nagy városban megalakítottuk a Forradalmi Bizottmányokat.
Komolyan gondoltuk Magyarország felvirágoztatását, a Szent Koronán alapuló Alkotmány jogfolytonosságának visszaállítását, Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívását, új választásokat, mindezt békés, demokratikus úton való megoldással.

Az elkövetkező eseményeket nem kell részleteznünk, azt mindenki ismeri egyéb leírásokból.

Az eseményeken résztvevők brutálisan lettek feloszlatva, mint tudjuk, a szabad véleménynyilvánítási jogunk semmibevételével, állami terrorral irányítva.
A hatalommal való rendőri konfliktusoknál jobbára ott voltam, a tüntető tömeg mindig békés volt, addig míg, a jogtalan oszlatását a rendőrség el nem kezdte, ezután voltak mindig fiatalok akik nem tudták elviselni az oszlató rendőrök lökdösődését, a TV székház eseményei is így kezdődtek.

Közülünk Budaházy György, mint még sokan mások is, kiemelkedően sokat tettek céljaink eléréséért, Budaházy György cselekedeteit nem az agresszivitás jellemezte, hasonló megoldásért küzdött az Ország javára velünk együtt, nem lehet egyes személyeket bűnbakká nyilvánítani, kiemelni,, hisz ami történt nem egyedül tette, mindannyian részesei vagyunk, és felelősek vagyunk minden Magyarért.

Mivel tudjuk, hogy a politikai elítéltek vádjai koncepciósak, kitalált valótlan rémtörténetek. ezért nem szabad elfogadni a régi diktatórikus kormány koncepcióját, a mesterséges zavar keltést és álbizonyítékokat, ami nagyon hasonlít az 1956-os megtorlások eseményeihez, szakítanunk kell az elmúlt kormány átöröklött hagyományaival. hogy ne zavarhassa meg az ország egységét, és békéjét soha többet.

Az új alkotmány megalkotására készülünk, számos gondolat foglalkoztat az ország berendezkedésének kialakításában, sok gondolkodó ember számos véleményt fogalmaz meg, mely vélemény nem vezethet a véleménynyilvánítási szabadságtól való elhatárolódáshoz, az alkotmányos államrend megdöntés gondolatához, a többségi akaratnak kell érvényesülnie.

Az ország átalakulásához a tüntetéseken résztvevő magyar állampolgároknak döntő szerepe volt, 2002 híd blokád, gazdatüntetések, 2006-os események, és sok más komoly megmozdulás, így mindannyian hozzájárultunk a mostani „Forradalmi Nemzeti „Kormány és az elmúlt választások kimenetelének alakulásához.
Az Ország békéjének megtartása érdekében petíciót nyújtunk be a Köztársasági Elnök Úrhoz.

Kérjük, hogy a

2006-os politikai elítélteknek hirdessen ki amnesztiát.

Kérésünket a mellékletben találhatóak támogatják.

Sámsomdi Kiss Károly építőmérnök
Forradalmi Nemzeti Bizottmány társelnök

http://www.szentkoronaradio.com/2010_11_12_peticio-schmitt-palnak-a-politikai-foglyok-ugyeben