Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 15., hétfő

6.999 - Fetzer János: A legközelebbi Marevosz összejövetelre december 1-én kerül sor.

From: János Fetzer

Date: 2010. november 14.
Subject: November 17 Magyarok Háza és JELENTKEZÉS KÉPZÉSRE
To: jozsef@kutasi.eu


 ÉRTESÍTÉS

Tisztelettel értesítelek, hogy november 17-én szerdán 18 órakor nem lesz Marevosz összejövetel a Magyarok Házában a 2. em. Arany János teremben (Bp. V. Semmelweis u. 1-3), mivel ezen időponttal egy időben egy olyan előadás lesz mely többünket érdekel, ezért az 1. em. Bartók teremben veszünk részt Dr. Tóth Zoltán József előadásán (címe: A Szent Koronához hű nemzeti erők évezredes küzdelme a nemzetközi pénzügyi oligarchiával), kezdete 18 óra, felhívom figyelmedet, hogy belépődíjas (400 Ft). A legközelebbi Marevosz összejövetelre december 1-én kerül sor.

 JELENTKEZÉS KÉPZÉSRE

 A Szent Korona Értékrend megőrzéséért és a túlélésünkért képzést indítunk.

Célunk, olyan Tanítói Mag létrehozása, melyen azok vesznek részt, akik feladat- és felelősségvállalásukkal önmagukat kiválasztják erre a hivatásra.

A Tanítóvá emelő képzés első része, melyet Dr. Halász József tart 2010. nov. 27-én (szombaton) kezdődik és 2 napos lesz.

Helye: Budapesten, IX. kerület Mátyás u. 7. sz.

Részvételi díj: 5000 Ft/fő.

 Ezen a Tanítóvá emelő Továbbadó Szerre a jelentkezés menete a következő:

  • Fetzer Jánosnál (fetzerjanos@gmail.com, 06 30 3612213) kell jelentkezni.
  • Részvételi díj előlegként 2000 Ft-ot előre át kell utalni a Vértes Takarékszövetkezet 58300134-13000419 számú számlára és megjegyzésként „Tanítói Szer”- t ráírni.
  • Az átutalásról email - ban vagy sms - en azonnal értesítést kell küldeni Fetzer János részére. A létszámot a terem befogadóképessége behatárolja.
  • Szállás lehetőségként pl. tudjuk ajánlani az ATTILLA HOTELT (1039 Bp. Attila u. 20.), ahol Fetzer Jánosra és a „Tanítói Szerre” hivatkozva kedvezményes áron lehet szobát rendelni. A szobarendelést mindenki önállóan tegye meg, a www.attilahotel.hu honlapon, ill. az attilahotel@t-online.hu emailon.
  • A képzésre való jelentkezés csak akkor sikeres ha Fetzer János ezt visszaigazolta.

Szeretettel várjuk a Tanítói Magba:

Fetzer János