Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 15., hétfő

7.001 - Teremtő Atyánk, és a Magyar Nemzet Angyalának üzenete 2010. október 9.

From: alohim . <aerlafenysugara@gmail.com>
Date: 2010. november 14.
Subject: Teremtő Atyánk, és a Magyar Nemzet Angyalának üzenete 2010.10.09.
To: Kutasi József


Kedves Fénytársaim, Ismerőseim, Barátaim!

2010.10.09-én csatornáztam le több üzenetet. Kryon és Nagyboldogasszony üzenete személyes.
Teremtő Atyánk
, és a Magyar Nemzet Angyalának üzenetét itt küldöm.

2010.10.09.

Kedves Gyermekem Aerla!


Teremtő Atyád szól most hozzád gyermek!

Kedveseim!

Világotokban számos környezeti katasztrófával kell szembenéznetek, és felteszitek a kérdéseket önmagatoknak is: vajon mi indítottuk el az egészet?

MI munkánk hatása révén következnek be ezek az események?

Félelem és aggodalom születik szívetekben.

S párosítjátok a történéseket a munkásságotokkal.

Drága Gyermekek!

Földre való leszületésed pillanata volt az a pillanat, mikor lehetőséget kaptatok arra, hogy az energia cserélődések folyamán képesek legyetek olyan mértékű energiát befogadni önmagatokban, mely képes lesz arra is, hogy emeljen benneteket, s megvalósítsátok álmaitokat, dolgaitokat, a folyamatokat. Egyes cselekedetek valóban kihat a fejlődésre, valóban kihat az országotok történésére, valóban emel és rombol egyszerre, felemeli a fényrezgéseiteket,  és szétrombolja azokat az energia rezgéseiteket melyek alacsonyabb szinten rezegnek, nem szükségesek már életetekhez, s nem szükséges megtartani őket. Szétrezegtetitek, szétporlasszátok őket, hogy minden olyan energia rezgés, mely eddig akadályozott benneteket ne rezegjen tovább életetekben.

Tudomásul kell vennetek, hogy az életben zajló folyamataitokban vannak olyan megélések, mely fájdalommal, elvesztéssel jár..............

S hitet adnak az újra kezdéshez, új alapokra történő építésekhez. És felhívjátok magatokra a figyelmet. Felhívjátok a felelősségetekre a figyelmet, melyre most odafigyelt az egész Világ. Együtt éreznek veletek, és segíteni fognak benneteket.

Soha  ne legyen bennetek kétség, hogy jót cselekedtek e ha a fény útján tevékenykedtek.

Ha elindítotok folyamatokat, melyek mélyen ott rezegnek bennetek.

Haladjatok továbbra is a Fény útján Földi Gyermekek!

Köszönöm Teremtő Atyám

csatornázta
:
Torma Zsuzsanna
Aerla Fénysugara

2010.10.09

A MAGYAR NEMZET ANGYALának üzenete:

Nemzet Angyala kíván most hozzád szólni Aerla Fénysugara:

Fénytestvéreink!

Országtokban újra megingott a bizalom Teremtő Atyátokba, fényességetekbe, s hatalmasságotokba. Úgy vélitek a Magyar Nemzetnél nem történhetnek meg ilyen események, melyek gyászba, s bánatba borítja szíveteket.....

Megéljük, és átérezzük szenvedéseiteket, szeretteitek elvesztését, melyet e világban kell megélnetek. Az életetek azonban örök, egy fénymag van szívetekben mely örökké rezeg

Minden gyermeknek, minden Földi Gyermeknek, s a létezésnek......


Soha nem veszítitek el társaitokat és szeretetteiteket, hiszen szívetekben örökké ott él a rezgése. Fénykapuk nyílnak és csukódnak be előttetek, ahogy a leszületés folyamatát végigélitek.

Eltávoztok, és újra megszülettetek. Eltávoztatok, s újra megszülettetek.

Át kell élnetek olyan történéseket, olyan folyamatokat mely arra  fog késztetni benneteket, hogy még szorosabb legyen a kötelek köztetek, Ég és Föld között, a teremtésben.

Eljött az idő, hogy Földetekkel együtt emelkedjetek, egy magasabb energetikai szintre, egy magasabb fejlődési folyamatra. S bár mély fájdalommal, de meg kell hogy éljétek a változásokat, meg hogy éljétek s tudatosítsátok önmagatokba:  valamennyiötőknek felelősséget kell vállalni az életetekben zajló folyamatokért, melyet megéltek, megtapasztaltok, s elfogadtok.


Újra egységesíteni kell Nemzeteteket, újra össze kell kötni benneteket, hogy készen álljatok azokra a pillanatokra, melyek elindítják a folyamatokat hazátokban, társaitok szívébe.

Legyetek erős, bátor Nemzet gyermekei, vállaljátok fel méltos.. ( bocsáss meg Nemzet Angyala  de ezt nem tudtam befogni rezgésbe...kérlek ismételd meg a mondatot- Aerla)

A felemelkedett mesterekhez szólok most: álljatok készen a folyamatokra, álljatok készen a társteremtés folyamataira, más országok gyermekeivel közösen összekapcsolódva Földetek emelkedésért, magatokért.

Legyetek egy bátor, erős Nemzet gyermekei, vállaljátok fel küldetéseteket MAG gyermekei.

Köszönöm Nemzet Angyala.
Alázattal és tisztelettel köszönöm Nemzet Angyala, Magyar Nemzet Angyala.

csatornázta:
Torma Zsuzsanna

Aerla Fénysugara

ui.: Többen megkérdeztétek tőlem mi is az a Aerla Fénysugara:


Az Aerla Fénysugara az egyik erőrezgés megnyilvánulása nálam, mellyel tisztán tudom fogni Nagyboldogasszonyunkat, s élőben tudom leközvetíteni Őt kívánsága szerint, amit mondani szeretne, mind üzenetben, mind energetikai rezgésben...( erre készítettek fel eonokkal ezelőtt is, hogy be tudjam fogadni ezt, ezeket  az erőrezgéseket.)
2007.decemberében Kryon elhelyezett szívemben egy forrást, egy szeretetforrást, melynek kiáradnak a sugarai. Valahogy a kettőnek összefüggésben kell lennie.

Ha nem volna az Aerla Fénysugara erőrezgés, nem tudnám leközvetíteni Nagyboldogasszonyunkat.

(vele való kapcsolódásom 2012-ig szól, a mostani állapot szerint)

mottó: Naponta egyszer cselekedj jót! Mindegy hogy emberrel, állattal,  növénnyel, vagy "élettelen" tárggyal  szemben teszed. Ne feledd, pénz nélkül is lehet. Sokszor elég egy jó szó, egy  kedves mosoly, egy apró kis simogatás, és a másik lelke megpihen szeretetedben.

weboldal:  http://www.aerla.hu/