Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. július 9., szombat

21.216 - ​Magyarország kifejezetten rosszul teljesít a védelmi költségek terén > 2016. 07. 08. - MSZP hírlevél

Feladó: <noreply@mszp.hu>
Dátum: 2016. július 9. 8:02
Tárgy: 2016. 07. 08. - MSZP hírlevél
Címzett: 

MSZP.HU Hírlevél - 2016. július 08.

  • Se biztosítás, se egészségpénztári megtakarítás nem jár azoknak, akik a hazát szolgálják?

    A Magyar Honvédség állományának évek óta nem csak biztosítása nincs, hanem a Honvéd Egészségpénztár 27 ezer tagjának 1,8 milliárd forintnyi megtakarítása is eltűnt a Buda-Cash csődjével egy éve – az a pénz, amit baleset vagy betegség esetére tettek félre. Ez példátlanul súlyos helyzet!

  • Európában maradni - Európában tanulni

    Az eredményes kvótareferendum az oktatásnak is komoly károkat okozna, ezért az MSZP arra kéri a választókat, hogy október 2-án maradjanak otthon, hogy Európában maradhassunk, Európában tanulhassunk.

  • Október 2. legyen a Szabad Európa Napja!

    Kedves Barátaim! Pár nappal ezelőtt egy új, normális Magyarország építését vázoltam pártom elnökválasztó gyűlésén. Ebben is megfogalmaztam: nem az számít elsősorban, hogy ki jobb- és ki baloldali, hanem az, hogy magyarok vagyunk, és egymással együttműködve, szakértelemre építve jöhetünk ki abból a zsákutcából, amibe a Fidesz-kormány elmúlt hat éve sodorta az országot.

  • A fővárosnak nem kell mindent odaadnia a kormánynak

    Elfogadhatatlan az a főpolgármesteri álláspont, hogy ha valamit kér a kormány, akkor azt oda kell adni - mondta a Városligetről szólva Horváth Csaba fővárosi szocialista képviselő pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.

  • Hiteltelen a Fidesz romapolitikája, amíg Farkas Flóriánt nem menesztik

    Amíg Farkas Flóriánt pozícióban tartják, hiteltelen minden, amit a Fidesz-kormány tagjai a roma felzárkóztatásról mondanak. Farkas Flórián ugyanis többet ártott a magyarországi romáknak a rendszerváltás óta, mint bárki más. Az őt kegyelmes pozícióban tartó Fidesz felelőssége, hogy a társadalom Farkas Flórián elfogadhatatlan tettei miatt negatív módon általánosítja a romákat. Ezért a Fidesznek Farkast minden pozíciójából menesztenie kell!

  • ​​
    Magyarország kifejezetten rosszul teljesít a védelmi költségek terén

    Szijjártó Péter varsói nyilatkozatából is látszik, mennyire nincs tisztában a külügyi tárca vezetője Magyarország védelmi költségvetésével. Ez ugyanis még 2017-ben sem fogja elérni a GDP 1 százalékát, ami továbbra is történelmi mélypont – szemben a NATO által javasolt 2 százalékkal. Amennyiben Szijjártó úr ezt vitatná, szívesen elküldjük neki a költségvetés erre vonatkozó fejezetét.