Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. augusztus 20., vasárnap

22.393 - ​Molnár Lajos Cleveland A Hungária Szabadságharcos Mozgalom Elnöke: Hol vannak a Hungaristák? > 2017 augusztus 20.


Feladó: Nemzeti Hírhaló
Dátum: 2017. augusztus 20. 6:19
Tárgy: Hol vannak a Hungaristák? 
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>



2017 augusztus 20.
​​

Hol vannak a Hungaristák?
​​


Molnár Lajos Ez a szó, hogy Hungarista, először Kossuth Lajos által a "legnagyobb magyarnak" nevezett Széchenyi István szájából hangzott el.
      Széchenyi azokat a magyarokat nevezte hungaristának, akik minden erejüket, fizikai és anyagi erejüket, vetették latba, és egzisztenciájukat, ha kellett az életüket áldozták a Magyar Nemzet felemelkedése, megerősödése, szabadsága érdekében.
      Petőfi Sándor ezt úgy fogalmazta meg, hogy a nemzet szabadságáért, nem csak a szerelmét, de ha kell az életét is feláldozza. Úgy gondolom, Széchenyi szellemében Petőfit, vörös sipkás bajtársait és a 13 Aradi vértanút is bátran nevezhetjük hungaristának, hiszen a legdrágábbat, az életüket áldozták a nemzetért.
      1920-ban a gyalázatos Trianoni béke /?/ diktátum után, - ami nemzetünket szinte a pusztulás szélére sodorta, - voltak elszánt, az életüket is feláldozni kész férfiak, a Rongyos gárdisták, akik fegyverrel szálltak szembe az Antant diktátummal., megmentve Sopront és környékét. Ők is hungaristák voltak! Ezek a rongyos hungaristák ott harcoltak a Magyar Honvédség előtt, amikor 1938-ban megkezdődött az elszakított területek részbeni visszaszerzése és a II. Világháborúban is a legelszántabban, harcoltak az előre törő bolsevista áradat, a Vörös Hadsereg ellen, amely mögött ott settenkedtek a hatalomra éhes magyar kommunisták, a későbbi, a nemzetet eláruló kollaboránsok.
      Amikor a Nemzet végveszélybe került 1944-ben és a hatalmát féltő Horthy körüli klikk le akarta tenni a fegyvert az ellenség előtt, azok vették át a hatalmat, akik esküjükhöz ragaszkodva, a reménytelen helyzet ellenére is az utolsó csepp vérükig hajlandók voltak fegyverrel szembeszállni az előre törő ellenséggel. Akit sikerült is 1/2évig feltartóztatni.
      Az a sok tízezer magyar fiatal, akik önként jelentkeztek a Hunyadi és Hungária páncélgránátos hadosztályokba, a különböző fegyveres alakulatba, méltó utódai voltak az 1848-as vörös sipkásoknak, a Rongyos gárdistáknak és Kossuth, Széchenyi Petőfi szellemében büszkén, vallották magukat hungaristáknak.
      A háború után hatalomba került kommunisták és nemzetellenes, liberális, kozmopolita kollaboránsok,ezeket a hungaristákat kikiáltották fasisztáknak, nyilasnak, országot kifosztó gyilkosoknak. Ezt azzal bizonygatták, hogy a háború zűrzavarában, különösen Budapest 102 napos, a teljes körülzárástól még 52 napig tartó ostroma idején, néhány száz nyilas karszalagos rabló, gyilkos, bűnöző, katonaszökevény és ellenálló vegyült el a harcoló hungaristák között, akiket a háború után könnyű volt összemosni és minden nyilas karszalagost fasiszta gyilkosnak bélyegezni.
Arról senki nem beszél, hogy a "zavarosban halászó" bűnösök ellen a Hungarista Számon kérő szék vette fel a harcot és sok bűnözőt el is ítélt. Közismert példa, hogy azt a papot, aki nyilas karszalaggal a karján és pisztollyal az oldalán üldözte a zsidókat, a hungarista Számon kérő Szék tartóztatta le és zárta börtönbe. Miután a Vörös hadsereg elfoglalta Budapestet került kézre Kun Páter akit ki is végeztek.
Arról sem beszélnek, hogy a nyilas karszalagos "ellenállók"/?/ az árpádsávos karszarszalagot gyorsan vörösre cserélték és hű szovjet-kollaboránsok lettek.
      1945 és 1956 között kialakult az a szovjeteket szolgalelkűen kiszolgáló kommunista rendszer, amit nyugodtan, kegyetlen diktatúrának lehet nevezni.
Százakat, ezreket végeztek ki, tíz és százezreket üldöztek, zártak börtönbe vagy küldtek a szovjet GULAG-ra.
Ebben a szomorú és reménytelen helyzetben is voltak bátor, önzetlen magyarok, akik megpróbáltak tenni valamit a kommunista diktatúra ellen a Nemzeti gondolat jegyében. Széchenyi szellemében Ők is "hungaristák" voltak. Fehérváry István, aki maga is áldozata volt a rendszernek, "Börtönvilág Magyarországon" című dokumentum értékű könyvében állít emléket a nemzetért szenvedő hősöknek, mártíroknak.
      1956. október 23.-án néhány ezer hazafis érzelmű bátor, áldozatkész ember, civilek, katonák szembeszálltak a kommunista rendszerrel, ami napok alatt kártyavárként omlott össze. Ez azért volt lehetséges mert a néhány ezer bátor fegyveres forradalmárt az egész nemzet támogatta, kivéve a kollaboráns államhatalom tagjait és pereputtyukat. Széchenyi, ha élne, hungaristának nevezné ezeket a bátor, Pesti és vidéki Srácokat és felnőtteket.
Mert valóban nincs semmi különbség az 1848. as vörös sipkások az 1920-as Rongyos gárdisták, az 1944-es önkéntesek és az 1956-os hősök között bárminek is nevezik őket. Bátrak, hősök, magyarok voltak, Hungaristák!
       Az elmúlt 70 év posztkommunista, reformkommunista, liberális kozmopolita politikusainak, újságíróinak, a rendszer urainak és haszonélvezőinek volt érdeke, és megbocsájthatatlan bűne, hogy mindenkit, aki embertelen, igazságtalan rendszerül ellen szót emelt, esetleg tett is valamit, azt azonnal fasisztának, hungaristának, nyilasnak, kiáltsanak ki és tegyék lehetetlenné.
       A rendszerváltás után volt két olyan szervezet, amelyik bátran felvállalta a hungarista jelzőt. Győrben a Magyar Nemzeti Arcvonal, Budapesten a Pax Hungaria Mozgalom. Azonban minden rendszerváltó/?/ párt elhatárolódott a "hungarista" elnevezéstől és fel is léptek a két szervezet ellen Így mindkét szervezet a feloszlatás és önfeloszlatás sorsára jutott.
       Azonban ne felejtse el senki, hogy a 15 millió magyar között még sok százezer, ha nem millió hungarista él! Nem fasiszták, nem nyilasok nem gyilkosok, nem bűnözők, hanem hazájukat szerető minden ellenségtől megvédeni szándékozó, bátor önzetlen magyarok, akik, ha kell bátran kiállnak a gátra.
       Nem kell szervezetbe tömörülni, mert csak feladják magukat üldözőiknek, Nem kell egyenruhában virítani, mert azonnal nyilasnak, fasisztának, jobb esetben egyenruhás bűnözőknek nevezik és üldözik őket.
Azonban a szívükben a lelkük mélyén maradjanak meg hungaristának, mert lehet, hogy ebben a zűrzavaros világpolitikai helyzetben szükség lehet arra, Hogy a Magyar Nemzet, esetleg a Magyar állam fennmaradásáért, az 1848-as, az 1920-as, az 1944-es és 1956-os hősök az igazi hungaristák nyomába kell lépni!

2017 augusztus 20.
​​
Molnár Lajos
Cleveland
A Hungária Szabadságharcos Mozgalom Elnöke


Kapcsolódó:
VONA GÁBOR A CLEVELANDI MAGYAROKKAL ÜNNEPELTE OKTÓBER 23-ÁTVona Gábor a clevelandi magyarokkal ünnepelte október 23-át (alfahir.hu)
Vona Gábor a legnagyobb tömbben élő emigráns magyarság meghívására érkezett az Amerikai Egyesült Államokba. Clevelandi látogatása során ellátogatott a Clevelandi Magyar Múzeumba, majd egy kerekasztal-beszélgetés után megkoszorúzta a Kossuth szobrot, valamint az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseinek felállított emlékművet.
A NETANJAHU-ORBÁN-PAKTUMA NETANJAHU-ORBÁN-PAKTUM (tatabanyamiep)
A paktum lényege: Izrael engedi az újabb Orbán-kormányzatot 2018-ban, ha az ország kiürítése nagyobb ütemben folytatódik. A megélhetési körülmények felszámolása, a devizahitel-csalássorozat anyagi és pszichikai hatásai, az egészségügyi ellátás vákuumnövekedése, az oktatásliberalizáció és mindenek előtt a köznyomor a népességi adatok katasztrofális romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió zsidó beköltözésére, ám a következő ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.
EGY KIS V4, EGY KIS IZRAELEgy kis V4, egy kis Izrael (alfahir.hu)
Izrael a visegrádi négyekben (V4) láthatja legfontosabb szövetségesét az Európai Unión belül - mondta Tóth Norbert nemzetközi jogász az M1 aktuális csatornán csütörtökön. A szakértő úgy vélte: az izraeli kormányfő többnapos, a diplomáciában ritka hosszúnak számító látogatása azt mutatja, hogy felértékelődött a V4-ek térsége és annak tagjai erősebbek együtt, mint külön-külön.
Brit lap: Magyarország bekerült a top 10 legbiztonságosabb ország közéBrit lap: Magyarország bekerült a top 10 legbiztonságosabb ország közé (888.hu)
A honi és nemzetközi bevándorláspárti liberálisok legnagyobb szomorúságára, egy brit napilap szerint az Orbán Viktor vezette Magyarországnak helye van a nyugatiak számára összeállított 10 legbiztonságosabb és legbékésebb turistacélpont között. Mi több, a listában egyedül Svájc, Izland és Málta előz meg minket az európai országok közül, Írországot például már csak mögénk sorolták be, épphogy elcsípve az utolsó helyet. A Daily Star nemzetünk kapcsán megemlíti, a budapesti építészeti látványosságok elképesztő élményt nyújtanak az odalátogatóknak, továbbá említésre méltó a magyar vidék pompája is.
Gondolatok a Fidesz-Likud testvériség megalakulásának évfordulójánGondolatok a Fidesz-Likud testvériség megalakulásának évfordulóján (kuruc.info)
2005. június 19-én a hivatalos látogatáson Izraelben tartózkodó Orbán Viktor felkereste a cionizmus egyik alapító atyjának, Theodor Herzlnek a síremlékét, majd ellátogatott a Jád Vásem Intézetbe. Vendéglátójával, Szilvan Salom külügyminiszterrel folytatott megbeszélésén a felek elfogadhatatlannak nevezték az Európában újonnan feltámadó antiszemitizmust, megállapítva, hogy ez a jelenség Nyugat-Európában különösen a baloldalon erős, jellemzője az Amerika-, a globalizáció- és az Izrael-ellenesség. Orbán találkozott a Likud politikusaival is.
Ugyanaz Orbán és Netanjahu mestere - Az ideális bűnbak is azonosUgyanaz Orbán és Netanjahu mestere - Az ideális bűnbak is azonos (vasarnapihirek.hu)
Egy közös ellensége és egy közös barátja biztosan van a magyar és az izraeli miniszterelnöknek - ez már Benjamin Netanjahu budapesti látogatása előtt kiderült, groteszk diplomáciai közjáték keretében. Évtizedek után először érkezik Magyarországra izraeli miniszterelnök kedden. És az előjelek szerint valóban jön, pedig hazájában felszólították arra, hogy mondja le a látogatást - Orbán Viktor Horthy-magasztalása és a rosszízű plakátkampány miatt.
Íme, a nem létező Soros-hálózat: 226 EP-képviselőt tart a markában a spekulánsÍme, a "nem létező" Soros-hálózat: 226 EP-képviselőt tart a markában a spekuláns (hirado.hu)
A Magyarországot CEU-ügyben kritizáló Frank Engel luxemburgi néppárti EP-képviselő is rajta van a Soros Györgyhöz kötődő European Policy Institute azon listáján, amely a "megbízható szövetségeseket" veszi sorba - írta a Nézőpontok.hu-ra hivatkozva a pestisracok.hu. Az Open Society Foundations belső adatbázisából kiszivárgott kiadvány a 751 EP-képviselőből 226-ot sorol fel Soros embereként, vagyis az anyag szerint a Soros-hálózatnak több "megbízható szövetségese" van a brüsszeli parlamentben, mint amennyi a legnagyobb, néppárti frakció összlétszáma.
Tüntetés lesz augusztus 20-ánTüntetés lesz augusztus 20-án (atv.hu)
Tüntetésre készül az ellenzék: a civilek függetlenségéért és a sajtó szabadságáért szervez tüntetést augusztus 20-ra az Együtt. Az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Szabad sajtó útján mások mellett az ellenzéki párt alelnöke és Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke is felszólal. A demonstrációhoz csatlakozott az MSZP is. Az LMP-t is hívták, de ők távol maradnak. "Magyarországon a sajtó szabadsága, a sajtó függetlensége és a civil szervezetek függetlensége veszélyben van, hagyja őket békén Orbán Viktor!" - foglalta össze a vasárnapra szervezett ellenzéki tüntetés mondanivalóját az Együtt választmányi elnöke.
Augusztus 20-a teljes terrorkészültségben: így biztosítják BudapestetAugusztus 20-a teljes terrorkészültségben: így biztosítják Budapestet (blikk.hu)
Teljes készültségben várják a magyar államalapítást ünneplő, augusztus ­20-ai­ eseményeket a hazai hatóságok. A várhatóan minden eddiginél több vendég biztonságáról az operatív törzs gondoskodik, több száz rendőrrel, mentőkkel, vízimentőkkel, tűzoltókkal, valamint TEK-esekkel biztosítják a helyszíneket.