Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. július 9., péntek

5.943 - Kutasi József > *** www.nemzetihirhalo.hu > Budapest, 2010. július 9.

From: Nemzeti Hirhalo <hirhalo@fw.hu>
Date: 2010/7/8
Subject: [Lapszemle] Egy kis kárpótlás budai ingatlannal Zoltaiéknak - Az előző magyar kormány ''kiszolgálta'' Oroszország érdekeit - Virág elvtárs felköti az útilaput? - Átmentette a hatalmát a Moszaddal összedolgozó politikai maffia - Orbán: lehetséges az együttműködés az LMP-vel - Genezis... A fal mögött
To: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

***
 www.nemzetihirhalo.hu *************

Egy kis kárpótlás: 4500 négyzetméteres budai ingatlant játszottak át Zoltaiéknak félmilliárd értékben
2010-07-07. 08:19 Kuruc.info

Az új kormány megalakulása után, leváltása előtt három nappal írta alá Kamarás Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. volt vezérigazgatója azt a szerződést, amellyel egy legalább félmilliárd forintos budai, XII. kerületi állami ingatlant térítésmentesen átad a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítványnak. A MNV volt vezetője szerint a tranzakcióról egyeztetett az állami cég új vezetésével: Halasi Tiborral, az MNV igazgatósági elnökével, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkárával, aki viszont nem emlékszik erre.

Kamarás Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. június 12-i hatállyal felmentett vezérigazgatója, Zoltai Gusztáv, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány társelnöke és a kiemelkedően közhasznú szervezet alelnöke, Kardi Judit szerződést kötöttek egymással június 9-én, egy állami vagyonba tartozó ingatlan ingyenes alapítványi tulajdonba adásáról. Nevezettek Budapest egyik legértékesebb részén, a XII. kerületi Budakeszi úton lévő lakóházról és a hozzá tartozó udvarról állapodtak meg.

A Magyar Nemzet birtokába jutott szerződés szerint a 4500 négyzetméter alapterületű ingatlan bruttó értéke 560 millió forint, azt a közalapítvány - az állami vagyonról és a 2010. évi költségvetésről szóló törvények rendelkezései értelmében - kulturális, szociális és hitéleti célra használhatja. A megállapodásnak azonban van két olyan pontja is, amelyek az ingatlan értékesítésére is lehetőséget biztosít. Amennyiben a közalapítvány kulturális, szociális és hitéleti céljait másképp nem tudja ellátni, eladhatja a budai ingatlant az MNV "egyidejű tájékoztatása mellett". Ha az értékesítés öt éven belül történne, akkor az innen származó bevétel ötven százalékát a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítványnak be kellene fizetnie a központi költségvetésbe - írja a lap. (MNO nyomán)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Az új kormány kinek szolgálhat vajon?
Az előző magyar kormány "kiszolgálta" Oroszország érdekeit
2010. július 7., 16:57 fidesz.hu

A fideszes politikus úgy fogalmazott, hogy az orosz külpolitikai és gazdasági érdekek diktálták a magyarországi történéseket Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt. Az elmúlt években az volt a cél, hogy Magyarország Oroszország közép-európai "hídfőállása" legyen - tette hozzá a frakcióvezető Gereben Ágnes, Az orosz kapcsolat című könyvének bemutatóján. Lázár János szerint a közelmúlt egyik legfontosabb külpolitikai öröksége "az orosz-magyar gazdasági oligarchikus kapcsolatrendszer, amely az elmúlt nyolc esztendőben kialakult".

A mai vezetők felelőssége, hogy ezt a viszonyt milyen irányba terelik - mondta a frakcióvezető -, hozzátéve, Magyarország túlzottan kiszolgáltatott, mert energiaszükségletének 80-90 százaléka keletről érkezik, ami "kényszerpályára állítja a magyar gazdaságpolitikát". Az Oroszországhoz fűződő viszony egyúttal értékválasztást is jelent - mutatott rá. A kapcsolat gazdaságilag, stratégiailag előnyös lehet - mondta - ugyanakkor, mint fogalmazott - "Keletről sok minden jöhet, de demokrácia és szabadságjogok biztosan nem".

Csaba László egyetemi tanár illúziónak nevezte, hogy Oroszország jelentősége csökkent volna a közelmúltban. A nagy mennyiségben rendelkezésre álló nyersanyagforrások szerinte kedveznek a tekintélyelvű rendszer kialakulásának. Az energiaforrásokból adódó nagy jövedelem lehetővé teszi, hogy Oroszország szabadon, külső befolyás nélkül alakíthassa politikáját, magyarázta Csaba László, emlékeztetve, az országban az állam és a gazdaság nem válik szét egymástól.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Virág elvtárs
2010-07-07 Magyar Hírlap

Ezekben a napokban az egész kormányellenes tábor, Mészáros Tamástól Gyurcsány Ferencig, az LMP-től a Jobbikig azon szörnyülködik, hogy ki kell függeszteni a közintézményekben az új, kétharmados többséget élvező kormány politikai hitvallását. Pedig maga a nyilatkozat minden nemzetben és demokráciában hívő magyar polgár számára vállalható, sőt követendő. Legfeljebb a közszemlére tételről van helye a vitának, ez utóbbi pedig egyéni ízlés kérdése, hiszen sem jogot, sem politikai normát, hagyományt nem sért a kötelezés. Mindezeknél sokkal fontosabb kérdés, hogy az új kormánytöbbség komolyan gondolja-e mindazt, amit A nemzeti együttműködési nyilatkozatba foglalt. Lássuk csak:

"A XXI. század első évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét. (...) A magyar nemzet 2010 tavaszán még egyszer összegyűjtötte maradék életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez. A győzelmet a magyar emberek a régi rendszer megdöntésével és egy új rendszer, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének megalapításával vívták ki." Szó van még a nyilatkozatban a rendszerváltás politikai paktumairól, a kiszolgáltatottságról, a lelki és politikai válságról és arról, hogy az új kormány az új rendszert elszántan, megalkuvást nem ismerve építi fel.

Tehát, ha jól értem a 263 kormánypárti képviselő ars poeticáját, akkor a kiszolgáltatottság és a válság okozói mindazok, akik a diktatúrát és a megszállókat képviselték, majd paktumokat kényszerítettek ki és zavarossá tették az átmenet két évtizedét. Ezeknek a hitvány alakoknak a rendszerét - maradék életerőnket összegyűjtve - az áprilisi forradalmi választáson szavazatainkkal megdöntöttük. Az általunk pajzsra emelt új kormány a régi rendszert megalkuvást nem tűrve felszámolja. Ha jól tudom, ennek az új kormánynak tagja, mi több, a miniszterelnök helyettese, Navracsics Tibor.

És ha mindezt értem, csak azt nem tudom felfogni, hogy miként menekülhetett át a régi rendszerből az új rendszerbe Dunaújváros egyik főkommunistája, a diktatúra kőkemény végrehajtója, a megszállók talpnyalója, a paktumok és a megalkuvás emblematikus alakja, Virág Rudolf. Virág a szocializmus egyik fellegvárában volt 1976-tól a a végrehajtó bizottság titkára, márpedig egy ilyen kinevezéshez akkoriban mértéktelen vonalasság és az állampárt akaratának maradéktalan tisztelete szükségeltetett. Nem is beszélve arról, hogy Dunaújváros vb-titkára nemcsak helyben, de országosan is nagyon fontos elvtársnak számított. Aztán ez a Virág ügyesen átvedlett, és az átmenet két évtize­dének zavarait kihasználva a belügy különféle területein terpeszkedett, volt hivatalvezető, főosztályvezető-helyettes, szakállamtitkár, majd a zavaros idők utolsó időszakában az Országos Választási Iroda vezetője. Ebben a minőségében fő felelőse volt annak, hogy április 11-én sikerült tönkretenni a forradalmi szavazás örömét. Azzal, hogy az általa vezetett OVI egyes szavazókörökben majdnem elszabotálta a választást, miután képtelen volt kezelni egy egyszerű törvénymódosítást, és nem észlelte, hogy egyes helyekre a szokásos létszámnál két-háromszor több választópolgárt utaltak. Majd amikor emiatt öt-hat órás sorállások alakultak ki, személyesen Virág is azt tanácsolta az Országos Választási Bizottságnak, hogy az urnazáráskor ne oldják fel a kampánycsendet. Így odalett a forradalmi győzelem katarzisa és idegesen, manipulációt sejtve volt kénytelen még órákon át várakozni az eredményre a változásra szavazó nagy többség. Kósa Lajos, a nagyobbik kormánypárt alelnöke ezért lemondásra szólította fel Virágot, majd a Fidesz-KNDP leszavazta a parlamentben a választási beszámolót.

Navracsics Tibor mégsem talált alkalmasabb személyt tárcája, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkári posztjára, mint Virágot. Akire még miniszteri különbiztosi rangot is ruházott, rábízva az államigazgatás fejlesztésének terhes feladatát is.

Hisszük, hogy a bevezető kérdésre csak egyetlen válasz adható: a nyilatkozat igaz szívből született és hiteléhez kétség sem férhet. Ezért is reméljük, nincs többről szó, mint hogy kivételesen megcsalta a szimata, az amúgy a következetességéről és profizmusáról ismert Navracsics Tibort.

Virág elvtárs pedig a filmbeli névrokonát követve felköti az útilaput. és csendben távozik azon a tömött sárga pesti villamoson.

Huth Gergely

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Átmentette a hatalmát az MSZP idején is harácsoló, a Moszaddal összedolgozó politikai maffia
2010-07-07. 20:34 Kuruc.info

Óriási színjátékot játszott el a Fidesz idén márciusban, amikor a légterünkben lelepleződött izraeli kémrepülőgépek kapcsán hevesen támadta az MSZP-kormányt, magyarázatot követelve. Az izraeli légierő két, első ránézésre civil küllemű felderítőgépe - a látszatra sem adva - elektronikus porszívóként több száz kilométeres távolságból gyűjtött be minden elektromágneses sugárzást, legyen az mobiltelefon, wifi, rádió- vagy radarjel. Alább folytatódik a Magyar Jelen cikke.

Az időközben letartóztatott eclipses maffiafőnökök még szabadlábon - ők csak kis csavarok a gépezetben

Izrael a választások miatti fordulat és a kéthetes rágalomhadjáratot megelőzően 31 százalékon is mért Jobbik megerősödése miatt esett kétségbe. A kémrepülőgépek berepülése következtében gyakorlatilag egész Magyarország (minden információs rendszerével együtt) az izraeli titkosszolgálat, a Moszad kezébe került. A félkegyelmű MSZP-s külügyminiszter és az alkoholista honvédelmi miniszter nem is értette, hogy mi történt. Végül kiderült, hogy a berepülési engedélyt a Nemzeti Közlekedési Hatóság adta meg az izraelieknek. Törökország és Bulgária - amelyeken ide jövet átrepültek az izraeli gépek - döbbenten konstatálták, hogy Magyarország és Izrael politikai vezetése már arra sem ügyel, hogy előbbi ország legalább külsőségeiben egy független állam, s ne egy zsidó gyarmat képét mutassa. Vizsgáljuk hát meg közelebbről a Nemzeti Közlekedési Hatóságot (NKH), amelynek titkosszolgálati és belügyi kapcsolatai is vannak, s amelynek stratégiai főigazgatója, Eiselt György a Fideszhez és az MSZP-hez is kötődik, egyben Pintér Sándor korábbi és jelenlegi belügyminiszter embere és évtizedes jó barátja.

Az izraeli kémrepülőgépeknek az engedélyt suttyomban kiadó NKH-s Eiselt György információink szerint az izraeli titkosszolgálat, a Moszad szolgálatában áll, s ennek köszönheti érinthetetlenségét is. Ezt a tényt ugyan a lapunknak nyilatkozó forrásunk értelemszerűen névvel nem tudja alátámasztani, de a cikkünkben most bemutatásra kerülő egyéb bizonyítékok és az a tény, hogy Eiselt György a kémrepülők és több büntetőügy ellenére az MSZP-kormány megdöntése után az új, immáron Fidesz-kormány Belügyminisztériumában helyettes államtitkár lett, bőven elegendőek.

A kulcsfigura Pintér Sándor embere

Kénytelenek vagyunk egy kicsit visszamenni az időben, történetünk ugyanis ismét jól bizonyítja, hogy az elmúlt 20 évben egy tökéletesen összefüggő politikai maffia irányította Magyarországot, s ebben a bűnszervezetben ugyanúgy benne volt valamennyi parlamenti párt (egyelőre a két újat, a Jobbikot és az LMP-t kivéve). A kulcsfigura tehát Eiselt György, aki már az 1998 és 2002 között regnáló Orbán-kormány idején is helyettes államtitkár volt a sajtóhírek által az alvilággal hírbe hozott Pintér Sándor vezette Belügyminisztériumban. Eiselt szeret a háttérben maradni és onnan irányítani. Mindenesetre a jelek szerint Pintér Sándor meg volt elégedve régi barátjával, mert Eiselt a fizetésén kívül 2002-ben (!) összesen közel 12 millió forintot kapott jutalom és egyéb pénzbeli juttatás címén az államkasszából. Lapunk informátorai elmondták, hogy Eiselt már ekkor nagy figyelemmel kísérte az egyik legnagyobb államivá tett biznisz, az eredetiségvizsgálat alakulását, s kezdettől fogva szeretett volna minél nagyobb szeletet kihasítani magának az évente milliárdos forgalmú üzleti tortából. Izraelita kapcsolatainak köszönhetően Eiselt a 2002-es kormányváltás után a szocialista érában még két évig a helyén maradhatott.

A minisztérium után rögtön az Eclipse cégcsoporthoz csapódott, s hasznosítani kezdte a Belügyminisztériumból kilopott technológiai leírásokat, szerződéseket, módszereket. A kapcsolódási pont ismét Pintér Sándor, Eiselt mindenkori főnöke volt. Az Eclipse Zrt. mögött ugyanis nemcsak az MSZP legbelső köreihez tartozó személyek, hanem maga Pintér Sándor is ott áll. Eiselt ellen a kicsempészett információk miatt már 2004-ben büntetőügy indult szolgálati és üzleti titoksértés gyanújával, Eiselt azonban megúszta az ügyet, ahogy mostanáig minden mást is. Ekkortól kezdve Eiselt azért lobbizott, hogy az Eclipse Informatikai Zrt. - amely mögött fideszes és szocialista politikusok egyaránt állnak - helyzetbe kerüljön. Mivel ekkor már MSZP-SZDSZ-kormányzat volt, értelemszerűen a balliberális oldal sietett Eiselték segítségére, s az eredetiségvizsgálatot állami felügyelet alá vonták, magyarul államosították. Az Eclipse Zrt-t, mint a tényleges szakmai munkát végző eredetiségvizsgáló cégek és az állam közötti informatikai rendszer működtetőjét betolták az üzletbe, s ezért a teljes árbevétel 32%-a járt neki. Ez már így is milliárdos jövedelem volt, pedig e mögött szinte semmilyen teljesítmény nem állt, hiszen még, amit felmutattak, azt is az eredetiségvizsgáló cégektől lopták korábban a Belügyminisztériumon keresztül. Eiselt és a mögötte álló Eclipse Zrt. azonban túlságosan mohó volt.
(...)

Niro D. Róbert

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Orbán: lehetséges az együttműködés az LMP-vel
2010-07-07 14:21 barikád.hu

Lehet más Magyarország, csak ehhez változásokra, tabukat ledöntő változásokra van szükség - összegezte Orbán Viktor miniszterelnök a Lehet Más a Politika (LMP) parlamenti frakciójának szerdai ülésén kifejtett álláspontját újságírók előtt.

A kormányfő, miután részt vett az ellenzéki képviselőcsoport ülésén, sajtótájékoztatóján elmondta: a magyar választók 80 százaléka az áprilisi parlamenti választáson a változásra szavazott. Egyetlen olyan párt van Magyarországon - folytatta -, amely védeni akarja az elmúlt nyolc évet, és nem annak a megváltozására tette fel a következő évek munkáját.

"Azért is tudtam elmenni jó lelkiismerettel az LMP-hez, mert ha lehet más a politika, akkor lehet más Magyarország is" - fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve, hogy az LMP és a kormánytöbbség között - a fennálló jó néhány, jelentős véleménykülönbség ellenére is - a változás érdekében bizonyos együttműködés lehetséges.

Orbán ragaszkodik a nyilatkozat kifüggesztéséhez

Orbán Viktor ragaszkodik a Nemzeti Együttműködésről szóló politikai nyilatkozat kifüggesztéséhez. A kormányfő szerint minden állami alkalmazottnak tisztában kell lennie azzal, hogy nem folytatható az elmúlt nyolc év gyakorlata: nincs többé lopás és hatalmaskodás.

Olvasó: Gyakran elgondolkozom, mi az oka annak a mérhetetlen gyűlöletnek, amelyet Orbán gyakorol a Jobbik és Magyar Gárda ellenében.
Most, hogy OV az LMP-vel leült tárgyalni, megvilágosodtam.
Akik a nemzeti párttal szimpatizálnak, nem teszik ugyanezt:
- a buzikkal,
- drogfogyasztókkal,
- a cigányokkal,
- zsidókkal,
és eu-szkeptikusok.
Ezt viszont valamennyit támogatja az LMP. Ezért lesz ez a párt Orbán szövetségese, mert ez liberális tézis. Nálunk már csak a bevándorlás nem szerepel a listán, ami a nyugati nemzeti pártoknál napirendi téma.
És még egy gondolat a Fidesz Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatához:
Hogyan működhet valaki önmagával együtt? Én ui. úgy emlékszem, ezt csak a kormánypártok írták alá!! Általában saját magával mindenki nagyon jól együttműködik.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

GENEZIS.... A fal mögött
(Egyszerűen, zseniális!)
postaimre - 2010, július 06. kedd-10:49'16"

A puzdra a benne található vesszőkkel, reszelővel, a tarsolylemezzel, és a nyakba akasztva hordott vaskereszttel egy hírközlő eszköz, ami Eurázsia, Arábia, és a két Amerika területén, hegycsúcsokon működő rendszer része. Alkalmas fényjelek adására a ködös magasság felet, és a felhők magassága alatt, tehát az ezer méteres csúcsok hálózatán keresztül. Az ŐSMAGYAR leletek puzdracsövei, eddig magyarázat nélküli okból, mindkét végükön nyitottak. A tarsolylemezek, ha kívülről aranyozottak is voltak, belső, homorú felük mindig ezüst volt, és kampós rögzítésüknél fogva, folyamatosan a mozgó viselőjükhöz dörgölődés következtében ragyogó fényesek. Ez a homorú, fényes felület, igen kiváló fókuszáló tárgy. A kinyitott, vízszintes puzdracső számára, stabil alátámasztást három vesszőből pillanat alatt lehet készíteni. Ez az állvány egy kézzel is állítható minden irányba.

A reszelő a friss, tehát nem eloxidált vasreszelék készítése miatt tartozik a felszereléshez. A vaspor, vasreszelék tűzbeszórása ragyogó, nagy fényerejű jelenséget hoz létre. A csillagszórók működnek ezen az elven. Az állványra helyezett puzdracső mögött rakott, vasreszelékkel hatalmas fényűvé gerjesztett tüzet a tarsolylemez összegyűjtötte és a csőbe irányította. A cső irányát a kereszttel lehetett beállítani. A puzdracső két vége, és az érkező fény az a három pont amire szükség van a pontos irány beállításához. A fényjelenség ötven hatvan kilométerről is látható a fókuszpontban álló szemlélőnek, de a térképek mutatják, nevükben ma is "látó, világos"hegytetők harminchat kilométerre vannak egymástól.

A Balaton-felvidék, Jásd, Pilis, Balatonvilágos, Pákozd , Sóskút, Csepel, jól mutatják a működés lényegét. A fény hosszabb-rövidebb megszakítása adja a jelentéstartalmat. Ennek rögzített formája az ÉKÍRÁS. Az ékírás leletek kormeghatározása a puzdra -hírközlő rendszer korát is meghatározza. A LEY-vonalak néven emlegetett földrajzi jelenség szoros összefüggésben van a puzdra hírközlő rendszerrel. A vonalakon , mesterségesen létrehozott hegyek, piramisok minimum húszezer évesek. Ezt a hatalmas építkezést nyilván hatalmas tudás előzte meg. A kódolás kitalálójának olyan szellemi szinten kellett lennie, ami a mai átlagot is jelentősen meghaladja.

A földrajzi ismereteknek olyan színvonalát igényli a rendszer fölállítása, amit a tudomány a műholdakkal volt képes produkálni. A tűzzel, fénnyel hírközlésre vonatkozó utalások a mai MAGYAR nyelvben is megvannak még, tehát a köznép használta. Az ŐSMAGYAR sírfeltárások is ezt igazolják. A nyakba akasztva hordott kereszt vállt szimbólumává az ŐSKERESZTÉNYSÉGNEK. Az ősnyelvből építkező, kialakuló kultúrák, nyelvi azonosságokkal igazolják, hogy Ők is részesültek a PUZDRA-KERESZTÉNY tanításból, és technikából is. A puzdra németből átvett angol megfelelője "quwiver", aminek szinonimája a pulzál, ami a mi puzdránk. Az Olasz "szkríver "írást jelent. Az ŐSNYELV, az ÉKIRÁS, a PUZDRA-KERESZTÉNYSÉG, és a mesterségesen kialakított domborzat együttesen azt igazolja, hogy az ŐSMAGYARSÁG a világ kultúrájának terjesztője. Nyakukban a kereszttel, békés tanítók, az ŐSKERESZTÉNY tanok hirdetői.

Mivel a történelem szándékos meghamisítását tudom bizonyítani a rendszeremmel, és Illig német kutató Kitalált középkor című könyvének tartalmával egyetértek, a rendszer időbeni elhelyezésére a "mai naptól vissza számítolást" alkalmazom. A Mezopotámiai kultúrát ezerötszáz évvel, írással megelőző magyar kultúra semmiféle agresszív nyomot nem hagy maga után. Nadeo a Kárpát-medencei kultúra szétáramlását a kocsi feltalálásához köti. Ehhez tegyük hozzá a puzdra- hírközlő rendszert, amivel a kereskedés előre megrendelt tételek alapján folyhatott. A pénz eredetére is értelmes magyarázat a rendelés rögzítése. A kereszttel egy vonalon kapcsolódók között alakulhatott ki a keresztszülők fogalma. Az emberi minőségre a magyar nyelv elemzésével tudok következtetni.

A kifejez, és a befejez fogalmak között első hallásra nincs összefüggés. Ha a körhöz viszonyított fej állást jelenti, akkor a beszélőről szól. Tehát a saját köréhez képest milyen irányba áll a feje a beszélőnek. Míg beszél, kifele áll a feje: KIFEJEZ. Ha már nem beszél, befordítja a kör közepe felé a fejét: BEFEJEZ.Az ember köre annyira természetes, hogy nem kell kimondani. Ez OKKAL történt dolog, tehát OKOS. Mivel a magyar nyelvben mindent vissza lehet ilyen módon bontani, hamar megtaláljuk a társadalmi szerkezet kialakulásának elemeit is. A KÖR én vagyok, ahol hatni tudok az a HATÁSKÖRÖM, így alakítom a KÖRNYEZETEM, hogy a családi KÖRBEN béke és nyugalom legyen.

Ezt a szomszédom is így teszi, neki is köre van. A körök sajátja, hogy nem illeszkednek hézagmentesen, tehát kialakul a köz. Ha megyek valahová, nem gázolok bele a másik körébe, a körök KÖZött megyek, KÖZlekedek.Ha mondanék valamit, akkor is tiszteletben tartom a mások köreit, tehát a KÖZön átbeszélek KÖZlök valamit. A puzdra hatósugarát figyelembe véve egy családi kör hetven-nyolcvan kilométeren volt hatóság. /Ebben a körben élhetett több család is./A körök által képződött köz, a társaság együttműködéséhez szükséges, fontos feladatokat lát el. Tehát a köz társaság szabályokban állapodik meg. A PUZDRA-KERESZTÉNY társadalom tanítói, táltosai, bölcsei bírnak ezekkel a tudásokkal, tehát ez az Ő birodalmuk. Bárhová mehetnek, mindig itthon vannak. Gyűjtenek egy kis levelet, meggyújtják és már leveleznek is az itthoniakkal.

Nyolc-tízezer évvel ezelőttig nem történt semmi ami ezt a nyugalmat megzavarta volna. Pedig ekkorra már az ujjhegyre húzott vasgolyóból kialakult a nyílhegy, az állványvesszőkből nyilak lettek, és a Szkíta visszacsapó íjjak védték a határokat. A Birodalomtól délre olyan társadalmak alakultak ki, melyek nem bírtak ezzel az emberi minőséggel, feltételezésem szerint az összekötő rendszer hiánya miatt. Az ember ember-elleni harca ekkor kezdődött. Az ŐSKERESZTÉNY alapokon civilizálódó magyarság mái napig képtelen beilleszkedni ezekbe az önemésztő rendszerekbe. Élő, ma beszélt nyelvünk bizonyítéka annak a világrendnek melyet magunk hoztunk létre, egy puzdra-csővel tartottunk fönn, és önzetlenül adtuk a föld bármely nemzetének.

Okosnak nevezzük azt, aminek oka van. A MAGYAR NEMZET történelmének eltüntetése, az emberiség elleni bűncselekmények bizonyítékainak eltüntetésével azonos. A PUZDRA-KERESZTÉNY világban az ember nem kirabolható, sem adóval, sem háborúval, mert a közlés, az információ a saját kezében van. A KÖZ lés az Ő saját része, és Ő maga része a közlésnek. Tehát az Önigazgatás nem egy elkülöníthető fogalom, hanem mint a levegővétel, az értelmes élettel együtt megtörténik. Akik a rablógazdálkodó hatalmi struktúrákat az emberiségre erőltették, azoknak nyilvánvalóan érdekük eltüntetni a nyomokat. A három napkeleti bölcs a valódi kereszttel keresztény tanokat viszi Jézusnak.

A megszálló agresszor, és a kollaboráns zsidó harminchárom év elteltével a puzdra-hírközlő rendszer elemeivel meggyilkolja. A Golgota háromezer hatszázötven kilométerre van Ston Henge-től, a kereszt, a korona, a királyság emlegetése mind azt jelenti, Jézus elmondta a PUZDRA-KERESZTÉNYség lényegét. Ekkor még nem, de pár száz év múltán egyre több magyart kell hazahívniuk az itthon maradottaknak, mert a primitív nyugati népek fosztogatják az aranyos szegeletet. A puzdrával az íjjal hamar hazazavarjuk a tolvajokat, visszahozzuk az aranykincseket, de rossz példa vagyunk az akkorra már néprablásra berendezkedett Nyugat -Európa szemében. Jézusnál bevált módszert alkalmazzák itt is.Miközben a keresztényt írtják egy hazaáruló segítségével, keresztelésről beszélnek. Túl közel esik egymáshoz a két esemény, Jézus és Koppány meggyilkolása, és mindegyik a valódi Őskeresztény hitéért halt meg, tehát a kettő közé kellett hazudni a háromszázötven évet.

Mivel a nyelvünk mai nap is használja a puzdra-hírközlő rendszerhez kapcsolódó fogalmakat/ levelez, füstbe ment terv, sok beszédnek sok az alja, hamukázik, stb/az egész nemzet eltüntetése a cél. A fejlődési szakasz hiánya miatt ezek az agresszív nemzetek a hatalommal sem tudnak mást kezdeni, mint rabolni. Vagy fegyverekkel, vagy pénzügyi csalásokkal gyarmatosítanak, beruháznak. Egyszeri alkalommal megtett történelmi tisztázással megoldható lenne, hogy saját gyermekeiket ne kelljen hazugságra tanítani, de az erkölcsi gyengeség a fent soroltak egyenes következménye.

ÜDVÖZLÖK mindenkit 1660 január 07.-én Kiss Imre