Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 6., szombat

6.932 - MSZP > Ahol igazán ismerik Orbán Viktort, ott nem kérnek belőle

www.nemzetihirhalo.hu *************
Ahol igazán ismerik Orbán Viktort, ott nem kérnek belőle
2010. október 4., hétfő 10:09 MTI-OS

    Budapest, 2010. október 4., hétfő (OS) - Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP valóban sikeresen zárta az önkormányzati választásokat, de azért sok tekintetben vesztes maradt és van egy pont, ami különösen fáj a Nagy Vezérnek: sem Felcsúton, sem Alcsúton nem kértek az Orbán Viktor vezette Fidesz-KDNP-ből. Állítólag a Viktátor őrjöngve kérte ki magának a számára felháborító eredményt a párt kampánystábjától. Mindenesetre nagyon tanulságos, hogy ahol igazán ismerik, tudják, kicsoda is Orbán Viktor, ott elutasították őt és a pártját.

    Az egész országot meg tudta hülyíteni Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP a folyamatos hazugságaival, ahol általánosan, vagy csak a Fidesz-KDNP kampánystábja, kommunikációs szakemberei és a hozzá hű médiumok által lerajzolt kép alapján ismerték a Nagy Vezért. Azonban ott, ahol már elég régóta tudják, kicsoda Orbán Viktor, ott elutasították a Viktátor vezette pártot és jelöltjét.

Gondoljanak bele, mit üzen ez az ország számára. Még kell az országnak legalább annyi idő, mint a Felcsútiaknak, hogy lehulljon a rárakódott hályog az emberek szeméről és felismerjék, kicsoda is a Nagy Vezér. Kinek adtak hatalmat a kezébe, amelyet idős asszonyoknak nyújt kézcsókra. Kit emeltek az ország megkérdőjelezhetetlen vezetőjévé, aki rögvest úgy gondolta, hogy a választók alig egy harmadának voksa az egész ország kétharmadát jelenti és így minden döntésre, utólagos elképzelésre felhatalmazást kapott. Sokan még fel sem fogják, mi történt. Évek kellenek, mire leesik a tantusz az ország polgárainál, hogy ez hatalmas hiba volt. Felcsúton és Alcsúton már tudják. Nem ártana tanulni tőlük

Kiadó: MSZP