Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 18., csütörtök

7.010 - Szabad Riport Tudósító Iroda: MOSOLYGÓ GAZEMBER - A VÉGREHAJTÓ A KIRÁLY!

From: Ildikó Kraf
Date: 2010. november 18.
Subject: MOSOLYGÓ GAZEMBER
To: Kutasi József

From: Krisztina Tauzin
Date: 2010. november 17.
Subject: A VÉGREHAJTÓ A KIRÁLY! -

MOSOLYGÓ GAZEMBER - A VÉGREHAJTÓ A KIRÁLY!

Ő IRÁNYÍTJA A RENDŐRSÉGET A KILAKOLTATÁSON

SZEMMEL LÁTHATÓLAG A VÉGREHAJTÓNAK ENGEDELMESKEDETT A RENDŐRKAPITÁNY,

ÉS NEKI ENGEDELMESKEDTEK A PÁNCÉLOS DROIDOK A JÚNIUSI NAGYTÉTÉNYI VÉRFORRALÓ KILAKOLTATÁSON IS!

NAGYTÉTÉNYI KILAKOLTATÁS ÚJRA TÖLTVE, - EL NEM FELEJTVE...

2010. június 15. Budapest XII. ker Nagytétény, Csöngő utca.

...''Hatalmas szégyen ez a Magyar Köztársaság Rendőrségére nézve. Kilakoltatni erőszakkal egy 4 gyermekes családod, - erőszakkal, embertelenül. Brutálisan és kegyetlenül. És mindezt ráadásul úgy, hogy szó szerint; a VÉGREHAJTÓ ÁTVESZI A PARANCSNOKSÁGOT, AZ AKCIÓBAN LÉVŐ RENDŐRI ERŐK FÖLÖTT...''

Bár jövő év tavaszáig Kilakoltatási Moratórium van érvényben, - ezért a média jelenleg nem is nagyon foglalkozik a kilakoltatási ügyekkel.

Ám ez a moratórium korántsem teljes, - kilakoltatások most is folynak. Mint ahogy, a június 15.-én lezajlott vérforraló nagytétényi kilakoltatás NAPJÁN IS ÉRVÉNYBEN VOLT MÁR A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM, - MÉGIS MEGTÖRTÉNT EZ A GYALÁZATOS ESEMÉNY!

A 4 gyermekes Tauzin család azóta albérletben lakik, s még reménykedik abban, hogy visszaszerezheti otthonát. S ez a mi megitélésünk szerint teljesen reális alapokat tartalmazó remény, - mivel a kilakoltatásukkal kapcsolatban feltételezhető a hivatali összejátszás, és a korrupció gyanúja is.

Ezen törvénytelenség első bizonyítéka az alábbi képsorozat, - mely azt mutatja be, hogy; egy rendőrségi akciót; - nem a rendőrség hivatalos elöljárója, - nem a helyszínparancsnok, vagy a területileg illetékes (ez esetben XXII. kerületi) rendőrkapitány, - HANEM MAGA A VÉGREHAJTÓ IRÁNYÍTOTTA. Ő VEZÉNYELTE KÖZVETLENÜL A RENDŐRI EGYSÉGEKET(!!!), a 2010. június 15.én lezajlott kényszerkilakoltatást biztosító, hivatalos hatósági akció során.

Képriportunk a helyszínen készült, - minden link, egy fotóra visz, mely az adott történést tartalmazza. A fotók elől a bűnösöknek elbújni nem lehet, - a képek, s a cikk alján látható videó, teljes valójukban megmutatják az eseményeket, - s elkezdik megvilágítani, a gyalázatos kilakoltatás valós hátterét is.

Nézzék hát:

Debreceni Gábor végrehajtó helyettes és Szamosi István, önálló bírósági végrehajtó. - Nem tetszik nekik a fotósok jelenléte.

Szamosi István önálló bírósági végrehajtó - azon gondolkodik, hogyan is hajthatná el, a túlzottan kiváncsiskodó médiát?

A családokat jelenleg is tönkre tevő, - otthonuktól megfosztó, gyermekeket, öregeket hajléktalanná tévő, mosolygó gazember: Szamosi István, önálló bírósági végrehajtó. Jelvény száma: 0280.

Debreceni Gábor végrehajtó helyettes és Szamosi István, önálló bírósági végrehajtó. - A sajtót ért FENYEGETÉS után...

Egy karéjban a 3 hiéna. Balról jobbra: 1.Debreceni Gábor végrehajtó helyettes. 2.Deszpoth Ferenc, végrehajtó helyettes.  3. És az elöljáró: Szamosi István, önálló bírósági végrehajtó.

1.Debreceni Gábor végrehajtó helyettes. 2.Deszpoth Ferenc, végrehajtó helyettes.  3. Szamosi István, önálló bírósági végrehajtó. - Középen pedig zöld pólóban: Hegedűs Imre, a hiénáknak dolgozó lakatos

Középen, a szép Armani öltönyében; dr. Strauss Zsolt r. alezredes, a 22. kerület rendőrkapitánya. Mögötte jobbra; Deszpoth Ferenc, végrehajtó helyettes. - Strauss nem hallgat a kilakoltatás ellen tiltakozókra.

A végrehajtók egyenlőre a rendőrök mögött várakoznak. Szamosi, Debreceni, Deszpoth.

Még mindig várnak; Szamosi és Debreceni...

Strauss rendőrkapitánynak kezd elege lenni. Mögötte Deszpoth és Szamosi


Ostromolni kezdik a ház kapuját. Szamosi és Debreceni végrehajtók, (háttal) a terminátorok között.

Mivel az első behatolási kísérlet sikertelen, Szamosi István végrehajtó magához ragadja a kezdeményezést.

Szamosi beindul...

''Elég ebből a totojázásból! Valamit tenniük kell a rendőröknek'' - így Szamosi.


És már Szamosi végrehajtó elkezdi kiadni az utasításait a rendőröknek. Közben a terminátorok felsorakoznak a nagy kapu elé.


Szamosi végrehajtó kezelésbe veszi a terminátorokat is. Közli velük, mit és hogyan csináljanak.

Részletes utasításokat ad a páncélos droidoknak Szamosi végrehajtó, amire még az egyik rendőrtiszt is csóválja fejét...

Már a tisztnek is elege van Szamosi végrehajtóból, aki csak magyaráz a droidoknak. De vajon miért nem küldheti ki a műveleti területről??


És a páncélos rendőrök engedelmeskednek. Előre küldi őket Szamosi önálló bírósági végrehajtó.

A Tauzin ház nagykapuja előtt osztja az utasításokat Szamosi végrehajtó, Strauss alezredesnek; hogyan is hatoljanak be a rendőrök.

Szamosi István végrehajtó beszél, - Dr.Strauss Zsolt r.alezredes, Budapest XII. ker. rendőrkapitány pedig hallgatja. - Mellettük balra a kopasz; a végrehajtó másik lakatos segédje.


Szamosi végrehajtó parancsot ad a behatolásra. Balról jobbra: Szamosi végrehajtó, Strauss alezredes, Debreceni vh.helyettes, Deszpoth vh.helyettes.


Dr.Strauss Zsolt rendőrkapitány kezd a háttérbe vonulni... - Balról jobbra: Szamosi végrehajtó, Debreceni vh.helyettes, Deszpoth vh.helyettes, Strauss alezredes.


A rendőrkapitány elmegy. A továbbiakban a végrehajtó egyedül rendelkezik a rendőrökkel. - Balról jobbra: Szamosi végrehajtó, - Debreceni vh.helyettes, - és elmenőben: Dr.Strauss Zsolt rendőrkapitány.


Szamosi István, önálló bírósági végrehajtó már egyedül adja a parancsot, a rendelkezésére álló erőknek: Úgymint a lakatosoknak, s az őket követő páncélos rendőri egységeknek. Mellette a helyettese: Debreceni Gábor.

Közvetlenül a behatolás előtt. Szamosi István önálló bírósági végrehajtó a rendőrökre néz, mindjárt indul a brutális rendőrroham, a 4 gyermekes család háza ellen. Mellette jobbra: Debreceni, a helyettese.

És megtörtént a behatolás, az erőszakos kilakoltatás. Ahogyan erről az olvasóink nagy többsége már annak idején értesülhetett is.

Az alábbi tudósításokban adtunk hírt róla.

Jún.16 ''MEGTÖRTÉNT, AMIT SENKI NEM AKART AZÉRT IGAZÁBÓL ELHINNI...'' (Fotó előzetes, a június 15.-i vérlázító nagytétényi kilakoltatásról - A képeket készítette: Oskar - Szabad Riport Tudósító Iroda)

Jún.16. SIKOLY! - Video előzetes, az erőszakos nagytétényi kilakoltatásról...

Jún.18. NINCS KEGYELEM!

Jún.19. AZ OSTROM...

Jún.20. FOSZTOGATÁS BÁRMI ÁRON!

Jún.20. AZ ÖT GYERMEKES, ERŐSZAKKAL KILAKOLATOTT ÉDESANYA NYÍLT LEVELE, - A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG MINISZTERELNÖKÉNEK (Az eredeti példány másolata)

De a végrehajtó valódi szerepére, eddig még nem világítottunk rá. Éppen itt volt az ideje.

Hatalmas szégyen ez a Magyar Köztársaság Rendőrségére nézve. Kilakoltatni erőszakkal egy 4 gyermekes családod, - erőszakkal, embertelenül. Brutálisan és kegyetlenül. És mindezt ráadásul úgy, hogy szó szerint; a VÉGREHAJTÓ ÁTVESZI A PARANCSNOKSÁGOT, AZ AKCIÓBAN LÉVŐ RENDŐRI ERŐK FÖLÖTT.

Nagy szégyen, az egész testületre nézve. Melyben leginkább a parancsnokok a bűnösök, hogy hagyták, sőt engedelmeskedtek, egy nyilvánvalóan korrupt végrehajtónak, - név szerint; Szamosi István, önálló bírósági végrehajtónak, - valamint a tisztek is bűnösök, - kik hagyták, hogy ez történjen, (bár tudjuk, hogy más volt a véleményük,) - és bűnösök a végrehajtó rendőrök is. Mert ha ők nem engedelmeskednek a nyilvávalóan nép ellenes, és brutális parancsnak, - akkor ez a gyalázatos kilakoltatás nem történik meg.

Ez az esemény, bár kevesebb embert érintett - de legalább akkora horderejű; mint a 2006. október 23.-i események. És éppen úgy nehezen lemosható foltot ejtett a Testület becsületén.

És, ha valaki netán még ezek után is kételkedne, javaslom, nézze meg az alábbi videót, akár még egyszer és még egyszer is, hogy lássa a valóságot azok szemszögéből is, akiket ezek az embereknek nem igazán nevezhető hiénák, erőszakkal megfosztottak az otthonuktól:

Video: http://www.youtube.com/watch?v=HpSHdndWoqc

2010.11.15.
(Szabad Riport Tudósító Iroda - Fort András)

ELÉRHETŐSÉGEK:
(Ha valakinek volna további elintézni valója, a fent nevezett urakkal.)

Szamosi István önálló bírósági végrehajó - Budapest, XXII. ker.
1211 Bp.., Szállító u. 6. III.
T.: 425-7482, Fax: 425-7481
Ügyfélfogadás: Szerda: 9-13.

dr. Strauss Zsolt rendőr alezredes
Beosztása: kapitányságvezető.
Cím: 1221 Budapest, Városház tér 7.
Postacím: 1775 Budapest Pf.: 84
Vezetői telefon: 229-2652
Vezetői fogadóóra: minden hónap első keddjén
Ügyfélfogadás : Igazgatásrendészeti Osztály
hétfő 13.00 – 16.00
Tel. : 229-2622; 62-100
Fax : 229-2622/62-400; 62-401
E-mail :
22rk@budapest.police.hu
kedd 08.30 – 12.00
szerda 13.00 – 16.00
csütörtök 08.30 – 12.00
péntek 08.30 – 12.00

(Szabad Riport Tudósító Iroda)

Eredeti cikk: http://www.szabad-riport.gportal.hu/gindex.php?pg=33413205