Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 18., csütörtök

7.011 - Prof. Dr. Bokor Imre: BALLASZTJAINK SOKASÁGA

MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

(KÜLDEMÉNYE)

Prof. Dr. Bokor Imre

BALLASZTJAINK SOKASÁGA

ALKOTMÁNYUNK(?)

            Sólyom László, ex alkotmánybírósági és  köztársasági elnök nyilatkozta a minap, hogy a magyar alkotmány Európa legjobb alkotmánya,   tehát: szükségtelen a  megváltoztatása.

            Valami  komoly baja  lehet annak, aki a  toldozott-foltozott,  Buharin majd Sztalin által fémjelzett (1936-ban készült) alkotmányt  jónak tartja számunkra.

             Ha  száz  megkérdezett ember közül  akár egy is  képes lenne az alkotmányból néhány reá vonatkozó részt  pontosan idézni, akkor a fenti  kijelentésemért  nyilvánosan  bocsánatot kérek a Tisztelt Olvasóktól.

Vagyis: a jelenlegi alkotmányunk:  egy semmitmondó fércmunka, triviális  nyilatkozatok gyűjteménye, pontatlan, hiányos, redundáns, megfoghatatlan, "Janus" arcú és  kétértelmű kitételek  tömegét tartalmazza.

            Anno dacumál,- Sólyom László, az Alkotmánybíróság elnöke és  "csapata", az alkotmányból azt sem volt képes kihámozni, hogy  szankcionálni lehessen azokat, akik elárulták hazánkat, gyilkoltak,  terrorizáltak  és a nyomorba döntötték az országot.

            Jobb lenne, ha S. L. hallgatna és meghúzná magát "összeharácsolt" vagyonkájával,   elmeditálván azon, hogy mekkora  (közvetlen és közvetett) kárt okozott  az országnak! Anyagi és erkölcsi értelemben!  20 évet rabolt el az emberek többségétől,  közreműködött  a  valós rendszerváltás megtorpedózásában!