Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 4., kedd

7.797 - Bogád Antal: Azt gondolom, alaposan félreértette írásomat.

From: Bogád Antal

Date: 2011. január 4.
Subject: Azt gondolom, alaposan félreértette írásomat!
To: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


Kedves Kutasi József !

Azt gondolom, alaposan félreértette írásomat.


Én nem pártokban, hanem a magyarságban gondolkodom.  Sajnálattal olvastam megjegyzését írásommal kapcsolatban. Nem értem pontosan, miért tetszik engem az ország tönkretevői közé sorolni. Amióta eszemet tudom, szemben állok a kommunistákkal, és utódpártjukkal az MSZP-vel, és neoliberális szövetségesével.  Azonban nehezen viselem el, hogy azoknak, akik tönkretették az országot, a hajuk szála sem görbült.

Azt sem értem, mi lehet az oka annak, hogy a Fidesz, aminek 2004-től 2008-ig a tagja voltam, három olyan személyt is megtűr sorai között, akik közül ketten jelenleg vezető beosztásban vannak. Ezen urak a pártállam idején magas rangban, a titkosszolgálatban tevékenykedtek.  Forrás: (Kárpáti Harsona Dr. Ilkei Csaba tudományos kutató. Milyen rendszerváltás az olyan, ahol a mai napig nem tudom, kik jelentettek rólam?) Számos, a szociálliberális kormányt bíráló versem volt kedves közölni annak idején.

Mi változott az óta  személyem megítélésével kapcsolatban ?  Ami 1956-ot illeti, tizenkétéves voltam mindössze. 1989-ben nem történt valódi rendszerváltás, csupán módszerváltás. Amelynek a Kerekasztal lovagjai a nyertesei, vesztesei a magyarság többsége, határon innen és túl.

Természetesen eszem ágában sincs a mostani kormányt összemosni, az ország tönkretevőivel. Látom a nemes szándékuk, és a szűk mozgásterűket. De a hibáikat is, mert féltem ezt kifosztott, tönkretett, ezerszer megalázott népemet.  Nem rájuk, hanem értük haragszom.  Kérem válaszom honlapján- a köztünk támadt félreértés tisztázása végett közölni szíveskedjék.

Küzdőtársi tisztelettel-rokonszenvvel:

Bogád Antal egykori szamizdatos ellenzéki, a pártállami titkosszolgálat célszemélye.