Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 17., hétfő

8.018 - Bóna Mária Ilona: A TISZTA FEHÉR LAPPAL (TABULA RASA) VALÓ KEZDÉSHEZ BE KELLETT VOLNA VALLANI A MÚLT BŰNEIT!!!

From: Bóna Mária Ilona

Date: 2011. január 17.
Subject: Elsikkasztott rendszerváltozás
To: jozsef@kutasi.eu


Itt tartanánk vajon, ha a magyar társadalom értelmiségije nem úgy reagált volna az 1990-es változásokra, mint ahogy? Vagyis, ÁTHÁRÍTva minden felelősséget  a külföldi érdekcsoportokra, mint ahogy azt a kommunisták tették az un. szocializmusban. Nem itt tartanánk, ha képesek lettek volna a szocializmust kiszolgáló- annak neveltjei-értelmiségei a paradigmaváltásra. Pontosabban, az új eszmeiséget kigondolva és annak mentén megszervezni az új társadalmi berendezkedésünket?

Helyette ők is ÁTHÁRÍTOTTAK MINDEN FELELŐSSÉGET és ezzel kiszolgáltatottá tették Magyarországot 1990 után is idegen hatalmi érdekeknek!!! Most sem kellene ismét és ismét rájuk mutogatva - a külföldi érdekcsoportokat - kizárólagosan felelőssé tenni! Igen is, legalább annyira felelős MINDEN ÉRTELMISÉGI-közgazdász és politológus, filozófus... stb azért, hogy idegen hatalmi érdekek és pénzolligarchák kezére került Magyarország, mint amennyire a magát szocialistának és liberálisnak hazudó politikusok!


Elmulasztották a legfontosabbat: mégpedig a TISZTA FEHÉR LAPPAL való kezdést és egy VALÓDI MAGYAR NEMZETI ÉRDEK SZERINTI TÁRSADALMI REND ESZMEISÉGÉNEK MEGFOGALMAZÁSÁT ÉS MEGVALÓSÍTÁSÁNAK KEZDETÉT!!!


A TISZTA FEHÉR LAPPAL (TABULA RASA) VALÓ KEZDÉSHEZ BE KELLETT VOLNA VALLANI A MÚLT BŰNEIT!!!


HELYETTE EGÉSZEN MÁS TÖRTÉNT...


Bóna Mária Ilona