Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 20., csütörtök

8.094 - Hazáért Magyar > ISTEN ÁLD MEG A MAGYART...! - zeng az ének csendesen.

From: Hazáért Magyar
Date: 2010/12/31
Subject: B.U.É.K. 2011. Nagy - Magyarország!
To: Kutasi József


Kívánok minden kedves lista tagnak, és kedves családtagjaitoknak, Boldog Új Esztendőt! Szilveszter éjjelén a nemzet vígan ünnepel, míg Erdélyben egy nénike, könnyes szemmel énekel!

Isten áld meg a magyart.....! szól az ének csendesen, szeretteit MAGYAR HONBAN, így köszönti kedvesen! Bízik bennünk magyarokban, változást hoz a tavasz, s kormány váltást követően, MAGYARORSZÁG ÚJRA NAGY! Ha jövő télen, karácsonykor, jászol előtt térdepel, köszönti a kis Jézuskát, s boldog szívvel ünnepel!

ISTEN ÁLD MEG A MAGYART...! - zeng az ének csendesen. Újra nagy nemzet leszünk! S ezt, soha többé nem veszi el senki sem!

Kérjük együtt az Urat, hogy hozza el nekünk a kufárokat a templomból kiűző Jézus Krisztus igazságát, tudva, hogy hazánk és nemzetünk eljutott arra a pontra, ahonnan elmozdulva már csak elpusztulni vagy újjászületni lehet.

Legyen 2011 - év, az erős, egységes, élni akaró nagy magyar nemzet világra jövetelének éve, s ahogyan kétezer évvel ezelőtt megváltója született a világnak, úgy szülessen újra Európa eddigi védelmezője, magára találásának záloga itt, a Kárpát-medencében!

Isten áldása szálljon Nagy - Magyarországra!

Adjon az Isten - Szebb jövőt!