Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 23., vasárnap

8.139 - ORSZÁGOS NEMZETI BIZOTTMÁNY ALKOTMÁNYOS JOGFOLYTONOSSÁG HELYREÁLLÍTÁSÁT ELŐKÉSZÍTŐ NEMZETGYŰLÉS > Budapest, 2011. január 29.

From: Szövetség Fejér

Date: 2011. január 23.
Subject: Ha szombat, akkor Alkotmány-helyreállítás a Szent Korona eszme értelmében
To: Kutasi József


,,Bizalmam az ősi erényben"

ORSZÁGOS NEMZETI BIZOTTMÁNY
ALKOTMÁNYOS JOGFOLYTONOSSÁG HELYREÁLLÍTÁSÁT ELŐKÉSZÍTŐ NEMZETGYŰLÉS

MEGHÍVÓ

A Magyar Nemzeti Bizottmány, az Alkotmányos Jogfolytonosság Helyreállítását Előkészítő Nemzetgyűlés 2011. január 29. napján 11 órai kezdettel a Budapest, VIII. kerület Baross utca 61. szám alatti tanácskozó termében tartandó gyűlésére, melyre a Nemzetgyűlés tagjait, valamint a vendégeinket családtagjaival együtt szeretettel várjuk.

Történelmi időket élünk!

Az Országgyűlés napirendre tűzte az alkotmányozást.

A nemzetünk sorsa függ attól, hogy vajon az ezer esztendős történelmi Alkotmányunkat, vagy a Sztálin által ránk kényszerített ál-alkotmányt választja-e a jogfolytonosság forrásának!?

Meg tudunk-e szabadulni az előző rendszertől a hatalmat öröklő nemzetellenes, elnyomó és új rendőrállamot szervezett bandától, vagy felépíthetjük a valódi jogállamot!?

Minden igaz magyarnak talpra kell állnia, és küzdenie kell a megmaradásunkért!

A regisztráció kezdete: 10 óra

NAPIREND:

1.      Beszámoló a szervezetünknek az Országgyűlésben folyó „alkotmányozás„ során kifejtett tevékenységről. Ennek során kifejtett álláspontjáról. Előadó: Dr. Szőllősi József.

2.      A beszámoló megvitatása

3.      Új tagok eskütétele.

4.      Egyéb.

Kérjük, hogy a nemzetgyűlési képviselők tartsák kötelezőnek a tanácskozáson történő részvételüket.

A Szent Korona Eszméjéhez hű, meghívott vendégeinket kérjük, hogy álláspontjuk kifejtésével járuljanak hozzá ebben a történelmet formáló időben a nemzet összefogása útján olyan alaptörvény meghozatalához, ami a Történelmi Alkotmánnyal a jogfolytonosságot megvalósítja.

Budapest, 2011. január 10.

AZ ALKOTMÁNYOS JOGFOLYTONOSSÁG HELYREÁLLÍTÁSÁT
ELŐKÉSZÍTŐ NEMZETGYŰLÉS
ELNÖKSÉGE
Dr. Szőllősi József elnök sk.


Ha szombat, akkor "Alkotmány-helyreállítás" a Szent Korona szellemében

Éppen egy hete már, hogy  január 15-én a Fejér Szövetség meghívásának eleget téve Dr. Tóth Zoltán József, a Honvédelmi Minisztérium jogi és igazgatási helyettes államtitkára  tartott mintegy 50-60 fő jelenlétében egy rendkívül magas színvonalú előadást  "Alkotmányos történelmi önkormányzatok - önkormányzatiság a Szent Korona eszme szellemében" címmel Bodajk város Polgármesteri Hivatalának tanácstermében. A rendezvényen résztvevőket végül - korlátozott szabad ideje ellenére - rendkívül jó és személyes hangvételű beszélgetéssel és vitával is megtisztelte a kormány tisztviselője, gazdagítva ezzel azt a szellemiséget, amely mellett a társadalom és a kormány közötti összhangra is esély nyílhatna, azaz erősítve a bizalmat abban, hogy a kormányzat igényli a magyar társadalom közreműködését az "alkotmányozás" kérdésében is! Tisztelet és köszönet érte.

Nem úgy a Fejér megyei érintettek esetében, akik közül azoknak nincs mit köszönjünk, akik meghívottként és szorosan érintettként indokolatlanul nem voltak jelen. Lelkiismeretükre bízzuk, hogy ezzel a távolmaradással ők hogyan számolnak el, mint önkormányzati tisztségviselők. S a legkevésbé sem a bodajki polgármesterre céloztunk, aki - önhibáján kívüli okokból - volt kénytelen kimenteni magát a rendezvényről. Sőt, Almádi Istvánnak így is köszönettel tartozunk a hiánytalan közszolgálatért.

Ugyanis Fejér megye összes, azaz mind a 108 (!) településének polgármestere és önkormányzati képviselői testülete meghívást kapott a hivatalos elektronikus levelezési címeiken keresztül a rendezvényre. Természetesen, hiszen a kormány egy tagja tartott arról előadást, ami az önkormányzatiság lényege és nem is akárhol és nem is akármilyet. Csupán 4 levélről tudunk, amelyek nem értek célba a levelezőrendszeren keresztül még a rendezvény előtt öt nappal kiküldött meghívóval. A rendezvényről a Fejér Megyei Hírlap aznapi száma is tudósított a rendezvényről egy jól észrevehető és elégséges terjedelmű híradással.

A nyilvánosság elé kell tárnunk viszont, hogy a rendezvényt megnyitó Paksiné Rózsa Éva képviselő asszony, azaz a házigazda bodajki önkormányzat kivételével egyetlen egy polgármester vagy települési önkormányzat sem képviseltette magát a rendezvényen. Szinte hihetetlen, hogy senki közülük nem tudta megtisztelni jelenlétével a kormány tisztviselőjét és hallgatóságát, avagy a rendező Fejér Szövetséget. Vagy talán nem is tartották fontosnak a részvételt?

Elgondolkodtató üzenete van ennek az esetnek mindenki számára Fejér megye - éppen (!) - 108 települési önkormányzatának helyzetéről.

Nos, e hétvégén, január 22-én, szombaton a Fejér Szövetség bizalmát töretlenül bíró Magyarok Világszövetsége rendezvényén a Szent László Magyarságtudományi Akadémiájának vendégei közt köszönthettük és hallhattuk újra Tóth Zoltán József tanszékvezető egyetemi docens urat jogtörténészként a magyarok történelmi alkotmányának időszerűségéről és a Szent Korona misztériumáról beszélni és Dr. Papp Lajos szívsebész professzor, Dr. Zétényi Zsolt ügyvéd, Dr. Samu Mihály egyetemi tanár, alkotmányjogász és a házigazda, Dr. Medvigy Endre irodalomkutató, az MVSZ Magyarok Háza művészeti igazgatója mellett az est főszereplőjének, Kocsis István írónak frissen megjelent könyvét a zsúfolásig megtelt előadóterem minden hallgatójának figyelmébe ajánlani. Az estét a szerző, Kocsis István szívet melengető beszéde zárta, azaz zárta volna, ha nem dedikálta volna még hosszú ideig könyveinek helyszíni összes példányát az előadáson megjelentek hosszú sorát kivárva.

Elgondolkodtató volt az összhang az előadók és hallgatóság között, az egyetértés jogászok és közemberek között abban, hogy a Szent Korona Alkotmány nem csupán volt, hanem van és örökké él, amíg egyetlen magyar szív is dobban. Alkotmányunkat az élet írta, a magyarok történelme és a Szent Korona misztériuma, azaz sohasem kormány, de még nemzetgyűlésnek nevezett országgyűlés sem, nevezzék akár ekként is a törvényeket, amelyeket 1949-ben, avagy 1989-ben és akár 2011-ben hoztak és hoznak. Ahogy Szent Koronája, úgy Magyarországnak érvényes és elfogadott alkotmánya is csupán csak egyetlen egy lehet és van, tudják-e ezt, avagy sem azok, akik most törvényt avagy alaptörvényt alkotnak.

Egy hét múlva újra szombat lesz. S, ha szombat, akkor a Szent Korona Alkotmányának időszerűsége és helyreállításának szükségszerűsége lesz megint a központban, ugyanis a következő hétvégén, 2011. január (Fergeteg hava) 29. napján 11 órától egy időben két budapesti rendezvényen is az Alkotmány-helyreállítás lesz a napirend újra.

Miközben
1) a Magyarok Házában Álmos és Árpád vérének hajdani 108 (!) nemzetségének maradékából újraszerveződő Nemesi Rendi Gyűlés fogalmazza meg kiáltványát (lásd: Fejér Köznapló, Nemzeti Hírháló) éppen ezen időben,
2) addig a Fejér Szövetség "Alkotmányos Alkotmányozást" című ('10.11.12.-i) állásfoglalásában is idézett Síklaky Istvánról csupán Síklaky-társaságként elhíresült, de  "Az Alkotmányos Jogfolytonosság Helyreállítását Előkészítő Nemzetgyűlés" néven azóta is folyamatosan munkálkodó társaság tart országos bizottmányi gyűlést (meghívó a csatolmányban: AJHEN.DOC) a VIII. kerületi Baross utca 61. szám alatti tanácstermében.

A Fejér Szövetség képviselői mindkét rendezvényen részt vesznek, hogy újabb és újabb szövetségesekre találjanak azok között, akik képesek mellérendeltségben együttműködni a magyar történelmi alkotmány helyreállításában.

A kéthetente rendszeres, azaz szert tartó Fejér Szék 2011. január 28-án (pénteken) 18 órától (Ady Endre út 32. I. em.) tárgyalja mindkét jövőheti eseménnyel kapcsolatos teendőit és az együttműködés lehetőségeit az érintett tanácskozásokat szervező nemzeti erőkkel. Állásfoglalásaink a fenti köznaplónkról folyamatosan olvashatók és letölthetők.

A "fejérek" (értsd: Fejér Szövetség tagjai) a jelenlegi helyzetben mindennél fontosabbnak tekintik a - félelmekkel teli, avagy kényszerűnek hitt - országos "újalkotmányozási" tévelygéseket helyes mederbe terelő alkotmány-helyreállító társadalmi együttműködések és szövetségek létrejöttét, mert ...

"mert azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne"

Fejér Szövetség Sajtószolgálata
2011/01/23/1

Itt található KUTASI JÓZSEF (4,5 MB): http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf