Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 23., vasárnap

8.157 - Lengyel Károly: Kedves Echo Televízió! Van válaszuk erre? Tudom, hogy van.

From: Apu Lengyel
Date: 2011. január 23.
Subject: Echo TV: a Nagy Csapat - Kubinyi Tamás, Szaniszló Ferenc, Vámos György
To:  Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>,


A "Kiút, többszemközt" január 20-i adása  47:03 perc
http://www.utolag.com/KiutTobbszemkozt0120.htm


Tisztelt Echo Televízió Szerkesztőség!

Az utóbbi idők egyik minden tekintetben legkiemelkedőbb beszélgetése volt a "Kiút" 2011. január 20-i adása. Az Echo TV csapatának halkan ajánlanám például M. Szabó Imre példátlan kitartását, nemzeti elkötelezettségét, és mindenkor a tárgyilagos, pártatlan tájékoztatásnak megfelelő kiváló munkásságát.
Továbbá említhetném még a közismert kamerás igricet, Kőszeg M. Lászlót is.

A világ egyik legjobb tudósítói csapatának legtöbb tagja profi pályafutásának aktív korszaka vége belátható időben lezárul - rájuk abban is nagy szükség volna - mint a legkiválóbbak közül valókra - hogy a hitelességre zsigerből igaz szóval reagáljanak a következő generáció tudósítói. Igaz, erre azért születni kell, de a tisztességes munkájukra kialakított készségek tanulhatók, kialakíthatók.


Tisztelettel kérem az Echo TV Szerkesztőségét, támogatóit, gondolkozzanak el érveimen. Meggyőződésem, hogy érdemes erre időt szánni. Abban is biztos vagyok, nem fogják megbánni, ha erre hallgatnak.
Nem a nézettség növelése, hanem az Igazság "Többszemközt" bővebb feltárása okán.
Kettejüket kiemelkedő példaként említem, de vannak még mások is, akiket méltatlanul mellőznek mindenfelé.

M. Szabó Imre olyan filmeket forgatott, amiket senki más nem vállalt fel. Csak a Temerini fiúk esetét, és Teller-filmjét említsem. Kőszeg M. László ott volt az Erzsébet hídon 2002 július 4-én, és sok más eseménynél természetesen. Néhány vágóképet ugyan beschnitteltek villanásra egyes adók, de igazi munkásságuk a maga teljes, és hiteles történés-ábrázolást kínáló tartáson alapuló tevékenységük nem jelennek meg. Nem jeleníthetők meg?

Kedves Echo Televízió!
Van válaszuk erre? Tudom, hogy van. Például az ő behívásuk a stúdióba. Halkan mondom róluk, velük kapcsolatban ez volna a helyes válasz.

Üdvözlettel:
Lengyel Károly