Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 24., csütörtök

8.935 - TEMPO Párt: Feljelentés, ismételt személyi védelem biztosítása iránti kérelem. > Dr. Keresztes Imre főügyész úr részére Központi Nyomozó Főügyészség

Dr. Keresztes Imre főügyész úr részére
Központi Nyomozó Főügyészség

Budapest, 2011. március 19.

Tárgy: Feljelentés, ismételt személyi védelem biztosítása iránti kérelem.
1066 Budapest
Zichy J. u. 14.

Tisztelt Keresztes Úr, Tisztelt Főügyészség!

Hivatkozva a hivatali helyiségükben 2011. február 23. napján megtartott személyes megbeszélésünkön elhangzottakra és főként azon kérdésére, miszerint az általunk hivatalos szervek előtt évek óta tételesen kidolgozva és teljes körűen dokumentált súlyos bűncselekmények feltárása miatt nem kaptunk-e veszélyes fenyegetéseket, csatoltan benyújtjuk a nevesített hivatalos személyek elleni azon feljelentés megnevezésű és tartalmú panaszbeadványt, amely bizonyítja, hogy a hivatalból üldözendő bűncselekményeket a BRFK érintett hivatalos személyei tudott vagy tudni kelletten hamis, valótlan adatok közokiratba foglalásával kezelik és így kívánják a feltárt bűncselekményeket újra eltussolni.

Hivatalos tudomásra hozzuk, hogy az általunk továbbra is folytatott tényfeltáró eljárásokkal összefüggésben a fenti időben lefolytatott beszélgetésünk óta - közismert személyek részéről - két ízben is megvalósult a veszélyes fenyegetés szemtől szemben való közlése. Az egyik esetben akként, hogy a nemrég elhunyt Haider úr esetére konkrétan utaltak is, a médiahírek szerinti balesetre sejtelmesen utalva.

A Magyar Köztársaságnak és - az általunk feltárt bűncselekményekkel semmilyen módon nem érintett - Állampolgároknak is több tízezer milliárd forint vagyoni és fel nem mérhető nem vagyoni kárt okozott bűncselekmények feltárása miatt kapott konkrét közléseket rögzítő veszélyes fenyegetésekre is figyelemmel, tisztelettel kérjük a tényfeltárásban részt vett és abban dolgozó személyek védelmének időkésedelem nélküli elrendelését és biztosítását, a családtagokra és érdekeltségekre is kiterjedően.

Tisztelettel kérjük a személyes meghallgatás / megbeszélés folytatására mihamarabb időpont biztosítását.

Tisztelettel:
TEMPO Párt
Borbély József elnök
Minda Zoltán titkár
Minda Zoltán