Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 25., péntek

8.947 - WWF Magyarország > Föld Órája 2011 egy új kezdet!

From: Mária Ballán

Date: 2011. március 24.
Subject: Föld Órája 2011 egy új kezdet
To: Kutasi József

Föld Órája 2011 - egy új kezdet

Egy óra sötétség, hogy megtaláljuk a fény
Március 26-án este 20.30-kor ismét sötétbe borul a Föld, hogy így ünnepeljük együtt 1,3 milliárd emberrel a Föld Óráját. Gyere el a Budai várba fél nyolcra, hogy a WWF utcabálján töltsd a 60 perc sötétséget. Ne felejtsd otthon eszközeidet sem a közös doboláshoz!
Tovább>>

Környezetvédelmi újítások világszerte Miközben a világon már javában készülődnek a fények kioltására a Föld Órája alkalmából, számos nagyváros tartós környezetkímélő megoldások bevezetését is tervezi.
Tovább>>

Elkészült a gyertya, jöhet a Föld Órája! A cápák társaságában 22-én este elkészültek a viaszalkotások. A vendégek nemcsak a gyertyák elkészítésében, hanem a Föld megóvásában is nagy szerepet vállaltak.
Tovább>>

Útiterv az emisszió csökkentéshe Az Európai Bizottság az alacsony kibocsátású jövő felé vezető Útitervében 20%-ról 30%-ra emelné a 2020-ra elérendő szén-dioxid-kibocsátás csökkentési célkitűzést, emellett szigorítana az emisszió-kereskedelmi rendszer feltételein is.
Tovább>>

Elsötétült kifutópálya és mécsesek A fővárosi repülőtér teljesen lezárja az egyik kifutópályáját a Föld Órája időtartama alatt. A New York Kávéház pedig gyertyaárba öltözik.
Tovább>>

Fényfestés a várban Csapatmunka, kreativitás, graffiti vandalizmus nélkül, röviden ez jellemzi ezt a viszonylag új, speciális fotóművészeti irányzatot, a fényfestést.
Tovább>>

Föld Órája Program Nézd meg a részletes Föld Órája programot és gyere ki a várba!
Tovább 
>>

Készítsünk együtt videót! 2011. március 26-án este fogj egy kamerát, és örökítsd meg, ahogyan kedvenc épületed sötétbe borul! A felvételekből egyedi videó készül majd!
Tovább >>