Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 25., péntek

8.952 - Hírháló Kaláka > Kovács János, mindenes és a Hírháló Kaláka segítői, tanácsadói

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Hírháló Kaláka

Egy hete írtam az olvasótábor ugrásszintű bővítésének tervéről, amihez tanácsokat kértem és kaptam. Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki elgondolkodott a kérdésen és azoknak különösen, akik megírták javaslatukat!

Az eredeti elképzelés az volt, hogy az olvasók egy űrlapon ismerőseiknek ajánlhatják a Hírhálót, mint egy népszerű, független médiát. Így átlag napi 5-10 új olvasó érkezett a Hírhálóhoz: http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=sesstat

Kialakult egy kiváló terv. Ha az olvasóknak valamilyen egyéb, ösztönző, motiváló ajánlatot teszünk, bizonyára az megnöveli a csatlakozók számát. Most olyan ajánlatot teszünk, ami mindenkinek jó és nem lehet rá nemet mondani.
Felújítjuk a honlapot, a hírleveleket új, választható témakörökkel bővítjük. Ilyenek például a régi, közkedvelt programajánló, az Égi Patróna hírlevél, és a hamarosan elindítandó Visokói piramisairól szóló sorozat is.

Az olvasók választhatnak:
    - Passzív tag, olvasó, aki megkap minden hírlevelet
    - Aktív tag, aki Hírháló Kaláka résztvevője, klubtag,
        - megkap minden hírlevelet,
        - hozzáférést kap a teljes Hírháló archívumhoz,
        - klubkártyás kedvezmény előadásokhoz, kiadványokhoz, minden nálunk hirdető és regisztrált partnernél
        - aki vállalja a 12.000-Ft/éves tagdíjat, amit visszakaphat további szolgáltatásokkal kiegészítve
        - az eddigi klubtagok a hátralevő rendezett időszakra jogosultak a Kaláka szolgáltatásaira

A Hírháló Kaláka megbízza az aktív klubtagokat további aktív tagok toborzásával. Ha három aktív klubtag csatlakozik az Ő segítségével és a három új tag is megteszi ugyanezt:
    + 12.000-Ft levásárolható a rendszeren belül
    + Hírháló Kaláka flotta-telefon
    + egyéb kedvezmények az országos hálózatban

Várjuk tehát minden kedves Olvasónkat a Hírháló Kalákában, várjuk a jelentkezését minden szervezetnek, cégnek és vállalkozásnak a Hírháló klubkártya kedvezményes rendszeréhez, amelyek kiadványok terjesztésével, árusításával, előadások, rendezvények és utazások szervezésével, kézművesek, élelmiszer gyártásával és forgalmazásával foglalkoznak! De szóba jöhet minden szolgáltatás, ami a kaláka tagjait támogathatja és segítheti.

2011 árilis 1-vel indul a Hírháló Kaláka! Reméljük mindenkinek elnyeri tetszését és megsokszorozódhat általa az amúgy is szélesedő olvasótáborunk. A regisztráció helye a következő hírlevelekben állandóan olvasható lesz, érdeklődni lehet: a +36-70/223-8667-es telefonszámon vagy az admin@nemzetihirhalo.hu e-mail címen.

Köszönettel:
Kovács János, mindenes
és a Hírháló Kaláka segítői, tanácsadói