Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. május 22., vasárnap

9.649 - BUDAHÁZY-ÜGY - CSINTALAN: NEM KÓBOR NYILASOK TÁMADTAK MEG

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

BUDAHÁZY-ÜGY - CSINTALAN: NEM KÓBOR NYILASOK TÁMADTAK MEG

Csintalan Sándor szerint alapos előkészítés után támadták meg jobboldali szélsőségesek; a HírTV műsorvezetője, korábbi
szocialista politikus erről tanúkénti meghallgatásán beszélt a terrorcselekmények vádjával Budaházy György és 16 társa ellen folyó büntetőperben a Fővárosi Bíróságon pénteken.

Az ügyészség szerint Csintalan "megleckéztetésére" azért adott utasítást az elsőrendű vádlott, mert mozgalmának katonáit huligánoknak, rongálóknak, provokátoroknak nevezte. A sértettet 2007 decemberében, hazaérkezése után egy teremgarázsban vascsővel ütlegelték, miközben azt kiabálták: "Te mocskos, büdös zsidó!", majd a vérző, életéért könyörgő áldozattól elvették pár ezer forintját.


Csintalan a pénteki tárgyaláson elmondta, hogy a támadás előtt hetekkel már a "levadászásáról" írtak a szélsőjobboldali médiában, gyalázkodó telefonokat kapott, a kurucinfoban és blogokon fenyegették. A támadás során pedig látszott, hogy az elkövetők jól megfigyelték őt, és alapos helyismerettel rendelkeztek. Csintalan szerint kizárható, hogy néhány véletlenül arra járó "kóbor nyilas" ütlegelte őt.
MHO/MTI

Híradó videó: Csintalan Sándort hallgatták meg Budaházyék mai tárgyalásán

Csintalan vallomása


Nagyon érdekes dolog ez. Csintalan azt mondja, hogy alaposan előkészített munkáról volt szó.


Tehát ugyanúgy, mint a cigánygyilkosságok esetében, amit a katonai titkosszolgálat szervezett meg kommunista, szdsz-s megrendelésre. A nyomozás eddigi árulkodó adatai szerint ezek szerint ugyanarról a szervezkedésről lehet szó Csintalan esetében is, mert ugyan ki rendelkezhet "alapos" helyismerettel, ki készít ilyesmit el ennyire szakszerűen, ha nem az AVH, amire ez jellemző volt, ha csak nem azok, akiknek érdeke a nemzeti oldal besározása.


Csintalan vallomása nem utal Budaházyra, őt nem látta, de hallotta, hogy lezsidózzák. Azt akarták az akció szervezői, hogy ezt MINDENKÉPPEN hallja. Kinek érdeke ilyesmi, ha nem a szelsőséges bolsevik, moszkovita baloldalnak? Legutóbbi akciójuk éppen Gyöngyöspatán volt. Azt is a baloldal és az szdsz szervezte. Tehát ideje lenne ezt a kérdést végre feltárni és egyszer és mindenkoron kitiltani a bolsevik-szdsz-es
terrorgepezetet a magyar közéletből. Eddig ez került nekünk 135 milliárd dollárba, amiért évente csak kamatot fizet Magyarország megnyomorított lakossága, 13 milliárd dollár kamatot. Igazán ideje lenne, hogy a magyar közélet vállalja azt, hogy a saját maga érdekében valóban saját kezébe veszi sorsa irányítását és kitiltja a közéletből azokat, akik idegen helyekről kérnek engedélyeket és kórusban kérnek bocsánatot a mi nevünkben azért, hogy magyarok vagyunk.

Geönczeöl Gyula